Sayfa 750/882 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bizim piyasa çıkışa geçmiş hisseleri almayı seviyor..berkosanın beklentileri güzeldir ama olası bir çıkış görülmeden yatırımcı gelmek istemiyor...zaman sorunu olmayan ve lazım olmayan nakiti olan uzun vadeci yatırımcılara göredir...her hissenin bir vakti var...berkosanda da o vakit bir gün gelecek...ben sabırla bekliyorum...
    Ufak bir talep işaret fişeğini ateşler..

2. İspanya daki sermaye neredeyse ana şirket kadar..

3. Berkosan reel piyasadaki olumsuz gerçekleşmeleri yaşadı ve süreç lehine evrilevek..
    Sene sonuna doğru kredilerde normalleşme ve inşaat sektörünü hareketlendirecek..
    Avrupadaki resesyon sonlanıyor..
    Otomotiv sektörü elektrikle yeni bir atağa kalkıyor..
    Dövizde yukarı yönlü kıpraşma da olumlu gidişatı perçinleyecek..

4. iyi güzel otomotiv adımlarına bağladınız olayları da gerçek temel analizciler ne diyor hiç baktınız mı ?

tuncay turşucu 2ç bilançolarda otomotiv'in iyi gelmeyeceğini söylüyor hisse'yi nasıl etkiler onu da söyleyin bari

https://youtu.be/qOnAYo5DoT0?si=nGznORhw1m8vG-pl

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    iyi güzel otomotiv adımlarına bağladınız olayları da gerçek temel analizciler ne diyor hiç baktınız mı ?

tuncay turşucu 2ç bilançolarda otomotiv'in iyi gelmeyeceğini söylüyor hisse'yi nasıl etkiler onu da söyleyin bari

https://youtu.be/qOnAYo5DoT0?si=nGznORhw1m8vG-pl
    küçük şirketin etkilenmesi ile büyük şirketlerin etkilenmesi aynı değildir...küçük şirket bir müşterisi sipariş vermediğinde kolaylıkla başka bir müşteri bulabilir...az miktarda satsa bile kendini çevirebilir..bu yüzden küçük şirketler üretim ve pazarlama konusunda esnektirler....

borsada 1000 lotu olan mı hisse kolay değiştirebilir yoksa 1 000 000 lotu olan mı ???

1000 lotu olan yatırımcı her kademede hissesini satabilir bu yüzden de en zirveden dahi satma imkanı bulabilir ama 1 000 000 lotu olan yatırımcı bu lotları satmak için belki de haftalarca uğraşması lazım...tüm mallarını en zirveden satamaz....en az zirvenin %10-20 aşağısında vermek zorunda kalır....büyük yatırımcının hareket esnekliği yoktur...istediği hisseye istediği miktarda girip çıkamaz...büyük olmak bazen dezavantaj olabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 750/882 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •