Originally Posted by
agresifyatırımcı
iyi güzel otomotiv adımlarına bağladınız olayları da gerçek temel analizciler ne diyor hiç baktınız mı ?
tuncay turşucu 2ç bilançolarda otomotiv'in iyi gelmeyeceğini söylüyor hisse'yi nasıl etkiler onu da söyleyin bari
https://youtu.be/qOnAYo5DoT0?si=nGznORhw1m8vG-pl
küçük şirketin etkilenmesi ile büyük şirketlerin etkilenmesi aynı değildir...küçük şirket bir müşterisi sipariş vermediğinde kolaylıkla başka bir müşteri bulabilir...az miktarda satsa bile kendini çevirebilir..bu yüzden küçük şirketler üretim ve pazarlama konusunda esnektirler....
borsada 1000 lotu olan mı hisse kolay değiştirebilir yoksa 1 000 000 lotu olan mı ???
1000 lotu olan yatırımcı her kademede hissesini satabilir bu yüzden de en zirveden dahi satma imkanı bulabilir ama 1 000 000 lotu olan yatırımcı bu lotları satmak için belki de haftalarca uğraşması lazım...tüm mallarını en zirveden satamaz....en az zirvenin %10-20 aşağısında vermek zorunda kalır....büyük yatırımcının hareket esnekliği yoktur...istediği hisseye istediği miktarda girip çıkamaz...büyük olmak bazen dezavantaj olabiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri