Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 752/948 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    syn kardeşim
    biz bu aracı kurumlardan satış yapanları şikayet ettik,siz biliyorsunuz.
    sonuç ne mail adresine kopyala yapıştır bı yazı hadi yavrum hayırlı işler.
    Kimi kime şikayet edecen,Ben bunları ALLAHA şikayet ediyorum.
    Yaşım 47 üç kuruş para kazanmak için çabalayıp duruyoruz.
    benim çoluk çocuğumun hakkını yiyenin ALLAH bin perişan etsin,rabbim gün yüzü göstermesin.
    Şikayet edelim etmesinede bunlara bi şey olmuyor ki.
    Evet Merry robotundan yapılan işlemleri şilayet ettik..biraz bişeyler düzelir gibi oldu..

Şimdi Akbank Yapıkredi ve Ziraatten 13 -16kasım tarihlerinde yapılan işlemlerini şirket yatırımci ilişkilerini ve bizi Genel kurulda yanıltan şirket yönetimini ve en önemlisi 3 gün gecikmeli yyınlanan haberi şikayet edeceğiz...

Belki hiç bişey çıkmayacak belki çok şey çıkacak göreceğiz..

Şirket yatırımcı ilişkilerine diyoruz: 13 kasımdaki haberi 16 kasımda nasıl yayınlarsınız bizim elimize şuan ulaştı diyor sahte ağlamaklı sesle..Yahu senin eline gece 10da mı geldi Posta??? Kimi kandırıyorsun..13 kasım -16kasım arası Akbank yapı kredi ziraat neden yüklü sattı..insider trading mi yoksa...

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Evet devam ediyoruz..
    Spk Şirkete ne dedi bana yeni bir uzman kuruluş raporuyla gel o zaman kabul ederim..

Bizim çok bilmişler ne yaptı..??

İnvest Azye 2.kez rapor hazırlattı..İnvest Az kim ? Patronların hisselerini sakladığı tuttuğu kurum.. Üstelik 2.kez reddi bu firmanın hazırladığı rapordan yemiştik.. Bu sefer de Spk başvuruyu kaldırdı..

Şirkete 5000kere dedim az paraya kıyın şu raporu Deloitte ye hazırlatın..

hem yabancı hisseye rağbet eder hem de firmanın saygınlığı artar..ama bizimkiler paraya kıyamadı yatırımcısına kıydı.

Peki şimdi süreç nasıl işler?
    Gece 10da başımıza kaynar sular döken Firma açıklama yapar mı?
    Tabiki asla..en az 1 ay sessiz sessiz beklerler..Yeni sağılacak inekler lazım çünkü..
    hisse 1.40lara düşer..sonra yeniden başvuracaz haberi gelir. Hisse 2.50 lere çıkar...Sonra SPK başvurusunda 1-2 APTALLIK yaparlar..(hamiline falan yazarlar SPKYA) hisse fiyatı 1lere düşer..Sonra yeni sağılacak ineklerle yola devam edeeler..

Birleşme bizden başka kimin umrunda?
    Yatırımcı ilişkileirni arıyorsun. Siz zaten birleşmeye oynamıyormusunuz diyorlar..

Yatırımcıyım ben başka neye yatırım yapcam..Senin 3 vardiya çalışıp da sürekli zarar açıklamak için 100lerce çakallık yapan firmana mı yatırım yapcam?(RC -ÖZBAL olayı bilenler bilir.)

Tabi dertleri birleşme değil Sene de 3 kere 1.40-3 hareketi yapsak. Yeter bize diyorlardır..

3. Daha önce burda bi soru sordum hatırlayan vardır şirket investaz ye rapor hazırlatması sorun olmaz mı diye burda çok bilmiş bir iki kişi ne alaka vs va yazdılar işin garipliği raporun invest az ye hazırlatılmış olması idi.

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. SAYIN YETKİLİ
    Bistte işlem gören ÖZBAL firması hakkında 3 adet şikayette bulunmak istiyorum.
    1) Firma daha önceden birleşme için kurumunuza başvurularda bulunmuştu. Spk tarafından başvurusu 2 kez reddedilmişti.3. başvurusu ise reddedilmeden işlemden kaldırılmıştı. Bunun sebebini açıklarmısınız?
    2) Spk tarafından 13 kasım 2017 tarihinde yollanan belge 16 kasım 2017 tarihinde 22.00 da KAP ta yayınlanmıştır. Bu 3 gün içinde bu haberden haberi olan kurumların satış yapmış olma ihtimaline karşın incelenmesini ve kasım ayından beri sürekli satış yapan AK -Yapı kredi ve Ziraat bankasından yapılan satışların incelenmesini arz ederim.
    3) Şirkete 13 kasımda gelen haber neden 16 kasım saat 22.00 da KAP a yollandığını sorduğumuzda haberin posta ile o zaman geldiği söylenilmiştir. Halbuki, sıradan bir insanın da bildiği üzere gece 10 da posta servisleri yapılmamaktadır. Bu haberin 3 gün bekletilerek yatırımcıları yanıltılmıştır.

Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.

Spkya şikayet ettim...Şu şikayetkeere cevap gelsin ağustostaki genel kurulu da şikayet edeceğim

Siz de edin
    https://beb.spk.gov.tr/

http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221

Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    SAYIN YETKİLİ
    Bistte işlem gören ÖZBAL firması hakkında 3 adet şikayette bulunmak istiyorum.
    1) Firma daha önceden birleşme için kurumunuza başvurularda bulunmuştu. Spk tarafından başvurusu 2 kez reddedilmişti.3. başvurusu ise reddedilmeden işlemden kaldırılmıştı. Bunun sebebini açıklarmısınız?
    2) Spk tarafından 13 kasım 2017 tarihinde yollanan belge 16 kasım 2017 tarihinde 22.00 da KAP ta yayınlanmıştır. Bu 3 gün içinde bu haberden haberi olan kurumların satış yapmış olma ihtimaline karşın incelenmesini ve kasım ayından beri sürekli satış yapan AK -Yapı kredi ve Ziraat bankasından yapılan satışların incelenmesini arz ederim.
    3) Şirkete 13 kasımda gelen haber neden 16 kasım saat 22.00 da KAP a yollandığını sorduğumuzda haberin posta ile o zaman geldiği söylenilmiştir. Halbuki, sıradan bir insanın da bildiği üzere gece 10 da posta servisleri yapılmamaktadır. Bu haberin 3 gün bekletilerek yatırımcıları yanıltılmıştır.

Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.

Spkya şikayet ettim...Şu şikayetkeere cevap gelsin ağustostaki genel kurulu da şikayet edeceğim

Siz de edin
    https://beb.spk.gov.tr/

Evet SPKya şikayetler yağmur gibi geliyor..10a yakın elinde Özbal olan arkadaşım SPKya şikayette bulundu..
    Lütfen elinde ÖZBAL olan tüm dostlar bıkmadan 2dksını ayırarak şikayette bulunsun..

Bizim 2 yılımızı çalanlara 2 dkka ayıralım..

13 kasımda gelen haberi 3 gün 5 saat sonra yayınlayanları şikayet edelim..

Bu 3 gün içinde yüklğ satış yapan AKBANK ZİRAAT YAPI kredi kurumdan satış yapanların araştırımasını talep edelim..Kurum içi bir haberle mi satıldılar?

sadece 2 dk zaman ayıralım şimdiden 10 kişi olduk.100 olırsak SPK nın dikkatini çekeriz.

7.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Şirketten açıklama bekliyoruz,nasıl bir açıklama yapacaklar bakalım..

Pazartesinden itibaren mağdur olan herkes gereğini yapsın...

Cumhurbaşkanı Makamına /Beştepe

Başbakanlık Makamına /Çankaya

Maliye Bakanlığına /Çankaya

2011 den başlayarak dün geceye kadar olan filmleri iletmek adına..
     Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Şikayetimin konuları
    1) 13 kasımda gelen bildirim için 3 gün beklenip açıklama yapışması suç değilmidir.
    2) bu 3 gün içinde bu haberi alıp hisseyi satanlar için (insider trading ) suçtur..
    Kurunların incelenmesini.ve kasım başından beri.
    3) Gk da birleşme için yeniden başvuru yapılmasına gerek yok yaaaa oranı değiştirsek yetecek diyerek yatırımcıyı yanıltan yanlış bilgi veren erciyas yönetimi ozbal yönetimi ve yatırımcı ilişkileri hakkında BİMER CİMER VE SPK ya gerekli şikayetleri yapacağım(neticede tutanaklar ve kayıtlar elimizde)

Ben yandım..siz de yanın özbal yönetimi ve içerden haber alan ajanlar..

İyi akşamlar..

Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    syn kardeşim
    biz bu aracı kurumlardan satış yapanları şikayet ettik,siz biliyorsunuz.
    sonuç ne mail adresine kopyala yapıştır bı yazı hadi yavrum hayırlı işler.
    Kimi kime şikayet edecen,Ben bunları ALLAHA şikayet ediyorum.
    Yaşım 47 üç kuruş para kazanmak için çabalayıp duruyoruz.
    benim çoluk çocuğumun hakkını yiyenin ALLAH bin perişan etsin,rabbim gün yüzü göstermesin.
    Şikayet edelim etmesinede bunlara bi şey olmuyor ki.
     Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Evet SPKya şikayetler yağmur gibi geliyor..10a yakın elinde Özbal olan arkadaşım SPKya şikayette bulundu..
    Lütfen elinde ÖZBAL olan tüm dostlar bıkmadan 2dksını ayırarak şikayette bulunsun..

Bizim 2 yılımızı çalanlara 2 dkka ayıralım..

13 kasımda gelen haberi 3 gün 5 saat sonra yayınlayanları şikayet edelim..

Bu 3 gün içinde yüklğ satış yapan AKBANK ZİRAAT YAPI kredi kurumdan satış yapanların araştırımasını talep edelim..Kurum içi bir haberle mi satıldılar?

sadece 2 dk zaman ayıralım şimdiden 10 kişi olduk.100 olırsak SPK nın dikkatini çekeriz.

Kimi ne zaman nereye,nasıl,hangi fiil ve delillerle şikayet ettiğiniz önemlidir..

O yüzden yukarıda yazılanşikayetler den pek sonuç çıkmaz,

Hikayenin öznesi birleşme,

Karar aşamasından sonra SPK göndermek için hazırlarılan 4 rapor,üç defa SPK gidip dönen birleşme sunumu...

Kasıtlı yapılan fiil ve eylemler var ERCİYAS kadar SPK içerisinde fırıldaklıklar var,piyasa dolandırıcılığı bulunmak da..

O yüzden,Cumhurbaşkanlığı makamı,Başbakanlık, ve Maliye bakanlığına göndermek basit ve anlaşılır şikayeti yazılı olarak..Onlar C.Savcılarıını görevlendirir zaten..

Benim nazarımda süre doluyor bugün...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

8.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Kimi ne zaman nereye,nasıl,hangi fiil ve delillerle şikayet ettiğiniz önemlidir..

O yüzden yukarıda yazılanşikayetler den pek sonuç çıkmaz,

Hikayenin öznesi birleşme,

Karar aşamasından sonra SPK göndermek için hazırlarılan 4 rapor,üç defa SPK gidip dönen birleşme sunumu...

Kasıtlı yapılan fiil ve eylemler var ERCİYAS kadar SPK içerisinde fırıldaklıklar var,piyasa dolandırıcılığı bulunmak da..

O yüzden,Cumhurbaşkanlığı makamı,Başbakanlık, ve Maliye bakanlığına göndermek basit ve anlaşılır şikayeti yazılı olarak..Onlar C.Savcılarıını görevlendirir zaten..

Benim nazarımda süre doluyor bugün...
    Tabii bunların çok öncesinde 2011 halk arzından sonra şirket ortakların hatta CEO su dahil ara ara mal satmaları.Geri alım yapacağım demesine rağmen..

Son 16 aylık olayları örtüştürdüğünüz zaman mesele daha net anlaşılır hale gelmek de..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Sayfa 752/948 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •