Originally Posted by
6 His
Şirketten açıklama bekliyoruz,nasıl bir açıklama yapacaklar bakalım..
Pazartesinden itibaren mağdur olan herkes gereğini yapsın...
Cumhurbaşkanı Makamına /Beştepe
Başbakanlık Makamına /Çankaya
Maliye Bakanlığına /Çankaya
2011 den başlayarak dün geceye kadar olan filmleri iletmek adına..

Originally Posted by
HEGOMANYA
Şikayetimin konuları
1) 13 kasımda gelen bildirim için 3 gün beklenip açıklama yapışması suç değilmidir.
2) bu 3 gün içinde bu haberi alıp hisseyi satanlar için (insider trading ) suçtur..
Kurunların incelenmesini.ve kasım başından beri.
3) Gk da birleşme için yeniden başvuru yapılmasına gerek yok yaaaa oranı değiştirsek yetecek diyerek yatırımcıyı yanıltan yanlış bilgi veren erciyas yönetimi ozbal yönetimi ve yatırımcı ilişkileri hakkında BİMER CİMER VE SPK ya gerekli şikayetleri yapacağım(neticede tutanaklar ve kayıtlar elimizde)
Ben yandım..siz de yanın özbal yönetimi ve içerden haber alan ajanlar..
İyi akşamlar..
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Originally Posted by
KDZ.EREĞLİ
syn kardeşim
biz bu aracı kurumlardan satış yapanları şikayet ettik,siz biliyorsunuz.
sonuç ne mail adresine kopyala yapıştır bı yazı hadi yavrum hayırlı işler.
Kimi kime şikayet edecen,Ben bunları ALLAHA şikayet ediyorum.
Yaşım 47 üç kuruş para kazanmak için çabalayıp duruyoruz.
benim çoluk çocuğumun hakkını yiyenin ALLAH bin perişan etsin,rabbim gün yüzü göstermesin.
Şikayet edelim etmesinede bunlara bi şey olmuyor ki.

Originally Posted by
HEGOMANYA
Evet SPKya şikayetler yağmur gibi geliyor..10a yakın elinde Özbal olan arkadaşım SPKya şikayette bulundu..
Lütfen elinde ÖZBAL olan tüm dostlar bıkmadan 2dksını ayırarak şikayette bulunsun..
Bizim 2 yılımızı çalanlara 2 dkka ayıralım..
13 kasımda gelen haberi 3 gün 5 saat sonra yayınlayanları şikayet edelim..
Bu 3 gün içinde yüklğ satış yapan AKBANK ZİRAAT YAPI kredi kurumdan satış yapanların araştırımasını talep edelim..Kurum içi bir haberle mi satıldılar?
sadece 2 dk zaman ayıralım şimdiden 10 kişi olduk.100 olırsak SPK nın dikkatini çekeriz.
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimi ne zaman nereye,nasıl,hangi fiil ve delillerle şikayet ettiğiniz önemlidir..
O yüzden yukarıda yazılanşikayetler den pek sonuç çıkmaz,
Hikayenin öznesi birleşme,
Karar aşamasından sonra SPK göndermek için hazırlarılan 4 rapor,üç defa SPK gidip dönen birleşme sunumu...
Kasıtlı yapılan fiil ve eylemler var ERCİYAS kadar SPK içerisinde fırıldaklıklar var,piyasa dolandırıcılığı bulunmak da..
O yüzden,Cumhurbaşkanlığı makamı,Başbakanlık, ve Maliye bakanlığına göndermek basit ve anlaşılır şikayeti yazılı olarak..Onlar C.Savcılarıını görevlendirir zaten..
Benim nazarımda süre doluyor bugün...
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Yer İmleri