Sayfa 752/1024 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Parayı 32 gün bağlarsanız bu işlemi yapabiliyor musunuz? Bu özel hesap çalışan bankalar hangileri acaba, söylemenizde bir sakınca var mı Bora bey?
    Benim TR de trade yaptığım hesabım “e-turuncu” ING bank ürünü..mevduata gecelik faiz verdiği için vade derdin YOK.
    saat 5 ten önce yatan her paraya gecelik faiz işler...
    Bir çok bankanın buna benzer “e-mevduat” ürünü vardır araştırın lütfen...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben vivident ve firsün fiyatlarına yetişemiyorum
    Yahu başkan ne vivident falan gavur cikletlerine para veriyonuz ! ÇENGEL sakızının mokumu çıktı !

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    50 kagitlik aliyordum ayda 3 defa, simdi 3X100 gaymeye cikardik zor yetiyor, batiracanmi beni!

Not: Neden parca parca aliyon pinti herif deyen olur, arabayi da belese yikatiyorum o nedenlen!
    Reha bey yalnız soyle bir şeyde var haberiniz olsun 50 liralık 7 litre alındığı zaman ,deponun üzeri boş kalır ve genleşmeden ötürü daha fazla yakar full oldumu çok daha az benzin yakar .

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Onların DOLARI varsa bizimde o Dolarlarla EJDER meyvesi ziftlenen yalakalarımız var.
    ejder küçük kamil'e çok iyi geliyormuş, zafer bayramı gecesi çatırtı kopmuş sarayın koridorlarında..!!

70 CENTE muhtaç kalın vivident cikletide bulamayın emi

6. MB ve diğer aktörlerin eylemlerini veya eylemsizliklerini değerlendirirken Türkiye'nin çift para birimli bir ülke olduğu gerçeğinin en önde dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.
    Son düzenleme : ni.ko; 03-09-2018 saat: 16:26. Sebep: İmla
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ejder küçük kamil'e çok iyi geliyormuş, zafer bayramı gecesi çatırtı kopmuş sarayın koridorlarında..!!
    O kamil kopsunda yerine koyamasınlar inşaallah...

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Reha bey yalnız soyle bir şeyde var haberiniz olsun 50 liralık 7 litre alındığı zaman ,deponun üzeri boş kalır ve genleşmeden ötürü daha fazla yakar full oldumu çok daha az benzin yakar .
    Efendim hic duymadim, 35 sene yedek parcacilik yaptim, yani otomobil meslegim ve meraklisiyim.

Sadece yazin girtlaga kadar fullemeyin, genlesmeden dolayi tasma yapar diye biliyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 752/1024 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •