Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by MaRToNiKi Yazıyı Oku
    Özel bir durum olmadıkça DOW ve DAX ile korelasyonlu hareket ediyor çünkü..
    Şu an 20 kontrat long var, istersen ekran görüntüsü de atabilirim.
    görüntüye gerek yok..

önemli bir meblag değil.. herhangi bir risk fazla yok.. 20 bin puan düşse ve buna önlem alamazsan bile en fazla 40k para gider.. teminatın iyiyse hemen geri zıplama ihtimali bile olabilieceğinden üzerinde oturabileceğin rakamlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    görüntüye gerek yok..

önemli bir meblag değil.. herhangi bir risk fazla yok.. 20 bin puan düşse ve buna önlem alamazsan bile en fazla 40k para gider.. teminatın iyiyse hemen geri zıplama ihtimali bile olabilieceğinden üzerinde oturabileceğin rakamlar..
    komisyonum düşük olduğu için 2-3 kademe kâra bile fit oluyorum. 20 kontratı günde en az 10 kere çevirince damlaya damlaya göl olur olur.. Kaldıraçlı piyasalarda scalping candır..
    Sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın.. (Üyelik : Mayıs 2007)

ARCLK;BIM;MGROS ve TCELL..sabahın vadelileri....

4. Originally Posted by BirİkiÜç
    Ben şahsımın bu tarikatlar ile işim olmazda.
    Baykaldan, HDP'nin tecavüzcü milletvekillerinden, Didim belediye başkanından karımızı kızımızı nasıl koruyacaz sen onu söyle.
    Ahlaksız ve Ahlahsızlardan tüm dünya çekiyor.
    Böyle mesaj olmaz tabii...Çocuk tacizini lanetlemek yerine bunu yazmak trollüktür.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Doktorsam kurtaracam...Yoksa o güne kadar okuduğum herşeyi yeni baştan sorgularım. Ettiğim yemini sorgularım ve neticede her şey bir martaval mıydı sonucuna ulaşırım. Bir kere kesinlikle o kişiyi ameliyatla kurtaracaksın.

Hukuken bu kişi hesap verecek. Şayet vermediğine inanıyorsam işte o zaman çekip vurabilirsin.

Verdiğiniz örnekler çok extrem. Mantığınız yanlış. Bu forumda çok sık yapılan bir yanlışı yapıyorsunuz, tanımadığınız insanlara trol diyorsunuz.
    kanun cezasını vermez ise ben veririm diyorsunuz yani yine başa dönüyorsunuz.

sizin başınıza gelenleri başkaları daha mı iyi cezalandırıyor.

verdiğim örnekler daha iyi anlaşılsın diye uç örnekler

ayrıca trol dediğim troldür.

muhalif olupta trol olmayan yokmu

ben iktidara üyeyim menfaatim için ama gider muhalefete oy atarım. çünkü zihniyetini beğenmesem de azınlık olduğu için menfaatimi karşılayamaz.

nedir bu şimdi trol değilmi?

araştıran kişileri severim ön yargılı olduğum konularda olabilir ama ikna eden buyursun gelsin özele

ülkemizde idam var ve babanız idama mahkum edilmiş ve hakim sizsiniz?

bazı meslekler ahlakı aşar ? siz yapabilirsiniz ama ömür boyu vicdan azabı çeker ve bir süre sonra kendi hayatınıza son verebilirsiniz.

bu sebeple her şey görüldüğü gibi kolay değildir.

vadelide hızlı hareket önemli evet.. ama aşırı hızlı hareketler güzel getirilerden mahrum bırakabiliyor.. bir dengesi olmalı.. ortalamada 2-3 günde ciddi marjlar oluşabiliyor pozları kapatmak için..
    Son düzenleme : discretus; 15-09-2020 saat: 12:53.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    türkçesi nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    türkçesi nedir?
    sittin i bilmiyon mu?
    tight
    sonuç elde edilinceye kadar harekete geçmemek
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları