Ziraat 1+ üstü 32 gün %20.5
Originally Posted by Omega0607 TI1 Gecelik %21.48 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ben cıktım ,cok dustu getirisi
Originally Posted by Purplee Yine mevduattan yüksek getiriyorlar gibi. Başka ppf getirisi paylaşabilecek olan var mı 15 Mart'tan sonra ? Vakıfbank 21.63
Originally Posted by Dudu HSBC taze oranlar: TL 20,50% USD 3.5% Syg, herkesin maşallahı var tabela faizi fix 20,5'a yerleşti burger şu bu farketmiyor sanırım.
Originally Posted by Batman herkesin maşallahı var tabela faizi fix 20,5'a yerleşti burger şu bu farketmiyor sanırım. 20.5 üstüne izin yok sanırım
Originally Posted by admustafa 20.5 üstüne izin yok sanırım Garantiden bugun msj geldi. 20.5 oran veriyoruz gel diye. Ilginc garanti hic boyle seyler yapmazdi
Originally Posted by Omega0607 Hayaldi gerçek oldu . 1 depo nerdeyse yarım milyara doluyor artık .. [emoji44][emoji44] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben bugun tup baglattim SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by şirinbaba hocam şuna ICBC ppf nunu da koyabilir misin rica etsem Sadece elimdeki fonlar için hesaplama yapıyorum, şimdilik manuel bu işlem Ama otomatize etme fikrim var, vakit bulursam yapıcam, O zaman bütün fonları paylaşırım
Forum Rules
Yer İmleri