-
Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmamak lazım.mücadeleye devam .elbette birilerinin dikkatini çekmişizdir.bıktırmaya çalışıyorlar.nalet olsun deyip hisselerimiz elimizden almak için uğraşıyorlar.yalnız takaslarda mal çıkan yok.hala%2.90 hisse yatırımcıda.ytd
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hatta %2.92 si küçük yatırımcıda
-
Onu da zor alirlar bizden👍👍👍👍hodri meydan... serefli spek!!
-
Arkadaslar ozellikle cevrenizdekilere de sikayet ettirebilirseniz cok iyi olur, ne kadar sikayet edilirse o kadar dikkat cekeriz
ben nerdeyse hergun bir arkadasima sikayet gondertiyorum lutfen biraz caba gosterelim, sonra ugrasacagimiza simdi ugrasalim
Destek veren herkese tesekkur ederiz.
-
Umutsuzluk yok arkadaşlar bu iş seçim öncesi biter ha burada twet atmaya devam şikayetlere devam .seçim öncesi bu işi yıkarsak ky nün duasını alırız.kanunu değiştirmeye çalışalım.bu zenginler e kolay lokma yok
-
Aynen spk birlesme bolunme tebligjnde degisiklige gitmezse bu soygunlarin ardi arkasi kesilmicek.spk hirsizlar icin kanun yapmis sanki her kanununda hirsiza acik kapi birakiyor.son 1 aylik anel telekomu yakti 2 ay once 1.50 oalan hisse 2 ay sonra hissede baski yapilarak 46 kurus ayrilma yapiyolar. ayrilma fiyati dogurmamasi sizi yakti.sizde ayrilma hakki olmus olsa 3.50 falan cikardi heralde
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
arkadaşlar istanbul genclık festıvalı varmış http://prntscr.com/jctu68 borsa istanbul başkanı bakan ve milletvekilleri varmı 6 mayısa kadar devam ediyormuş. tüm genclerimizi beklıyoruz demış. İmkanı olan varsa yarın öbür gün gidebilir mi acaba ya da ayın 5 inde cumartesı beraber gelebilecek olanlar varmıdır avrasya gösteri merkezinde yenikapıdaymış. Bir yazı hazırlayalım orada gördüğümüz vekildi borsa baskanıydı kime denk gelırsek verelim
-
Ben de şikayet ettim cb ve spk ya ama bu adamların taktığı yok gibi düştük kurtlar sofrasına sonumuz hayrola...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri