Sayfa 754/895 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7155 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Çay içmeye devam.....
    Daha gidecek yol var.
    Bundan sonraki KAP'ların en az bu hacimde olmasını bekliyorum.
    Umarım olur.
    Hadi hayırlısı.

2.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Çay içmeye devam.....
    Daha gidecek yol var.
    Bundan sonraki KAP'ların en az bu hacimde olmasını bekliyorum.
    Umarım olur.
    Hadi hayırlısı.
    Yarasın afiyet olsun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Yarasın afiyet olsun...
    17.48 itibariyle tavanda 658.528 lot var. Bilançonun ayak sesleri. Hırpaladı, salladı, kısacıları üzdü, incitti ama sakin olup plana güvenenler orta vadede biri ona katladı. 35,78 olan F/K ikinci çeyrek sonrası kaça düşecek bakalım. Her çeyrek bir yıl önceki çeyreğin çok üzerinde kar gelecek. Bir süre sonra baz etkisi bitecek diye düşünürken dövizdeki artışın kara etkisi başlayacaktır. 2023 12 aylıktan sonra agresif büyümez diye düşünüyordum. Ancak, 2024 12 aylığın açıklanmasına kadar spot fiyat olgunlaşacaktır.

Topicten de anlaşılacağı üzere biz bize kalmışız. Bölünmeden önce 50-60 liradan pozisyon açmayıp 250 lira üzerinden pozisyon açanların sızlanmalarını çok dinlemiştir. Bölündükten sonra tekrar 250 lira olunca yine pozisyon açarlar

4. Aylarca üzdükten sonra nihayet biraz yüz güldürdü. Bu sancılı süreçte 44-58 arası maliyet düşürmek ve mal toplamak gerekiyordu başarabilenler kazanmıştır. şahsen bu süreçte bir miktar lot eksilttim malesef. Buna da şükür diyelim.

5. Herkese tekrar merhaba. 4 Temmuz'da yani altı gün önce hisse 59 lirayken hepinize merhaba diyerek tekrar uğradım buraya. Guzel günler çok yakındır dedim. Bugün yani 4 işlem günü sonrasi %20 prim yaptı😇
    Pek muhabbet edemedik. Eski ortam yok sanki. E ben de primimi aldım diyerek şimdilik aranızdan ayrılıyorum. Kalın sağlıcakla

6.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Herkese tekrar merhaba. 4 Temmuz'da yani altı gün önce hisse 59 lirayken hepinize merhaba diyerek tekrar uğradım buraya. Guzel günler çok yakındır dedim. Bugün yani 4 işlem günü sonrasi %20 prim yaptı😇
    Pek muhabbet edemedik. Eski ortam yok sanki. E ben de primimi aldım diyerek şimdilik aranızdan ayrılıyorum. Kalın sağlıcakla
    Eskilerin çoğu cwene ile eupwr da.

7.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Eskilerin çoğu cwene ile eupwr da.
    Diğer şirketleri teferruatlı incelemedim ama Gesan çatı şirket olarak hepsini içinde barındırıyor. Onun yeri bambaşka. Çok uzun olmayan bir gelecekte bütün hepsini geçecektir.
    Bunu tüm aklım ve kalbimle söylüyorum ki Gesan,enerji sektöründe çoook ama çoookk sıradışı bir konuma gelecek.
    Sadece ve sadece patronajı ve tahta hareketleri adamı sinir ediyor ama olacak o kadar diyelim. Cünkü en nihayetinde burası Türk Borsasi. 🤷*♂️

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Diğer şirketleri teferruatlı incelemedim ama Gesan çatı şirket olarak hepsini içinde barındırıyor. Onun yeri bambaşka. Çok uzun olmayan bir gelecekte bütün hepsini geçecektir.
    Bunu tüm aklım ve kalbimle söylüyorum ki Gesan,enerji sektöründe çoook ama çoookk sıradışı bir konuma gelecek.
    Sadece ve sadece patronajı ve tahta hareketleri adamı sinir ediyor ama olacak o kadar diyelim. Cünkü en nihayetinde burası Türk Borsasi. 🤷*♂️
    1 Haziran 2022 sonrası Gesan tarafından KAP'a duyurulan alınan siparişler ve imzalanan sözleşmeler;

329.251.438 USD + 155.854.788 EURO + 307.626.599 TL

1 Haziran 2022 dolar kuru 16,41 TL, bugün 26,06 TL

Bu rakamlara nelerin dahil olmadığını merak eden geçmiş sayfalarda gezinerek bulur. Europower, Peak ve daha onlarca iştirak hariç.

Sayfa 754/895 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •