Ben kiraz kullanıyorum.Makas 0.5 kuruş.Online her işlemimi kendim yapıyorum...Benim demek istediğim bir seferlik alım veya satımda iyi fiyat verebilir ama günlük al-sat yapmak isterseniz en iyisi kiraz hesap....Tek dezavantajı hoşgeldin faizleri 4 ay.Sonrasında dolar faizi 2,25'e iniyor ama makasın azlığından çok bir etkisi olmuyor...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Bir bankanın 90 günlüğü 45 günlükten 0.25 fazla, diğer bir bankanın da 45 günlüğü 90 günlükten fazla.Kafası mı karıştı bunların?
Bir firmanın zorlu grubu ile ilişkili olması herhangi bir sıkışıklık olduğunda tüm teminatın zorlu üzerine yıkılabileceği anlamına gelmeyebilir. Özel sektör tahvillerinde çok dikkat edilmesi gereken hukuki bir detay var; Firma sıkışıklığa girdiğinde veya iflas ettiğinde özel sektör tahvili alacaklısı öncelik olarak *sondan* ikinci ya da üçüncü konumda. Sanırım sonuncu konumda firmanın patronunun tahakkuk etmiş kendi huzur hakkı ve alacağı var.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bankalarca Açılan Kredilere Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bankalarca Açılan Mevduatlara Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri