Originally Posted by bb79 sabır mı aileme sabır hahahha ailesini tarikat şeyhleri denen zibidilere hediye edenlere de bir lafın vardır umarım gerçi milyonlarca tarikat müridi var din kisvesi altında ya cevap yazmayın kendinizi de ötekileştirmeyin forum sabahtan beri sizin gibiler yüzünden yolunu bulamıyor biz ne yazıyoruz sen fitne fetsat yapmaya devam ediyorsun....bir süre burada yazma sadece seyret....buradakiler senden bıktı....
yunanistan başbakanı: Türkiye ile deniz yetki alanları hakkında derhal istikşafi görüşmelere başlamaya hazırız
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🚀🚀🚀
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 biz ne yazıyoruz sen fitne fetsat yapmaya devam ediyorsun....bir süre burada yazma sadece seyret....buradakiler senden bıktı.... gerçekleri yazıyorum zorunamı gitti senin tarikatında mı var işin içinde rahatsız mı etti. cevap yazma bana
Originally Posted by thebigshort Sen halen şorta dönmedin mi?
Yatırım tavsiyesi değildir.
18 miş vadeli usd akşam zeansı.
Originally Posted by TÜRKOĞLU yunanistan başbakanı: Türkiye ile deniz yetki alanları hakkında derhal istikşafi görüşmelere başlamaya hazırız ab ve abd baskısı ve tarafı Türkiye'ye geri adım attırdı. bunuda borsalarda kullanmak istiyorlar. danışıklı ve planlı bir oyun. yine götüren götürecek. dikkatli olmak lazım
Forum Rules
Yer İmleri