Sayfa 757/997 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. sadece aktifbank yok..

nurol yatırım TL % 16.60 mk

ytd.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    sadece aktifbank yok..

nurol yatırım TL % 16.60 mk

ytd.
    Vade olarak ne?Ben de en son kasım sonunda oran almıştım,ama hesap açma prosedürünü sormamıştım.İşlem aktifbankta olduğu gibi tamamen online mı sürüyor,yoksa var olan 2 şubesinden de işlemleri yapabiliyor muyuz?
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bir firmanın zorlu grubu ile ilişkili olması herhangi bir sıkışıklık olduğunda tüm teminatın zorlu üzerine yıkılabileceği anlamına gelmeyebilir. Özel sektör tahvillerinde çok dikkat edilmesi gereken hukuki bir detay var; Firma sıkışıklığa girdiğinde veya iflas ettiğinde özel sektör tahvili alacaklısı öncelik olarak *sondan* ikinci ya da üçüncü konumda. Sanırım sonuncu konumda firmanın patronunun tahakkuk etmiş kendi huzur hakkı ve alacağı var.
    Piyasada korteks'in dolaşımda 250 milyonluk bonosu var.Bu tutarın bir kısmının kuponları da ödenmiş durumda.Eğer zorlu grubu 200 milyon lirayı ödeyemeyecekse,zaten batmış demektir...

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Vade olarak ne?Ben de en son kasım sonunda oran almıştım,ama hesap açma prosedürünü sormamıştım.İşlem aktifbankta olduğu gibi tamamen online mı sürüyor,yoksa var olan 2 şubesinden de işlemleri yapabiliyor muyuz?
    arayın bilgi alın.

her türlü kolaylığı sağlıyorlar

usd oranları da ilgi çekici..

iletişim kurmak önemli..

ytd.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    arayın bilgi alın.

her türlü kolaylığı sağlıyorlar

usd oranları da ilgi çekici..

iletişim kurmak önemli..

ytd.
    Biliyorum da çok fazla geri dönüş yapıyorlar.Geçen sefer 5 kez aradılar,bu sefer 10 kez ararlar diye korkuyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Piyasada korteks'in dolaşımda 250 milyonluk bonosu var.Bu tutarın bir kısmının kuponları da ödenmiş durumda.Eğer zorlu grubu 200 milyon lirayı ödeyemeyecekse,zaten batmış demektir...
    Bu konuya bir bütün olarak bakmak her zaman doğru olmayabilir. Sonuçta firmanın ana gruba olan teminat bağı her zaman düşünüldüğü kadar kuvvetli olmayabilir. Bunun ötesinde şu anki türk ticaret kanununa göre özel sektör tahvilleri firmanın sorumluluğu bakımından en düşük öncelik kademelerinden birine sahiptir. Aslında bu tür tahvilleri teminatsız kredi statüsüne sokmak çoğu zaman şartlar göz önüne alındığında gayet mümkün bir durumdur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Biliyorum da çok fazla geri dönüş yapıyorlar.Geçen sefer 5 kez aradılar,bu sefer 10 kez ararlar diye korkuyorum...
    para arzı sınırlı, talebi çok

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bana denen 4.35

Burgan ın birde günlük giden 3 lü hesap var faiz bozmadan dolar euro tl arasında al sat yapabiliyorsun

Orada da oranlar

tl 14.75
    dolar 4.25
    euro 2
    3 Para Birimli hesapta faiz günlük mü işliyor e-Turuncu, Oksijen hesap vs. gibi?

Sayfa 757/997 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •