Sayfa 757/1000 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. İstanbul'daki oy sayımından AKP'ye üzücü haber: Üsküdar'daki geçersiz oy sayımında tutanaklarda İmamoğlu'na 433 oy eksik yazıldığı, Yıldırım'a ise 442 oy eklendiği ortaya çıktı. Bu sebeple CHP'ye 875 oy daha eklendi

https://twitter.com/ilerihaber/statu...79217353801728
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

*askeri kaynaklar: (imamoğlu'nun anıtkabir ziyareti) imza konusu bizimle alakalı bir konu değil-ntv

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*s&p/frank gill: Türkiye'de yurt içi ekonomi zayıf olmaya devam ediyor, işsizlik yüksek

*s&p/frank gill: Tcmb'nin kar payi ödemesi dışarıda bırakılır ise türkiye'nin bütçe pozisyonunda zayıflama var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*s&p/frank gill: Türkiye'de güveni artıracak bir ekonomik program gündeme gelebilir

*s&p/frank gill: Güvenin nasıl yeniden tesis edileceği bir soru işareti

Imamoğlu: 11 ilçede geçersiz oyların sayımı bitti, şu an fark 19 bin 552

Imamoğlu: Günün sonunda bütün geçersiz oylar sayılsa dahi 18-20 bin farkı korunarak süreç tamamlanacak

Sayfa 757/1000 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •