Sayfa 757/992 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de Montreal'de bakiniyorum.
    Kira parasi kadar bir aylik ile kirada oturmak yerine 1+1 kucuk bir daire.
    Kotu tarafi mal sahibi 3 cesit vergi/masraf oduyor.
    1. Municipality tax
    2. School tax
    3. Condo fees
    Bunlar kiranin yerine gore %50-60 ina kadar cikabiliyor.
    Kiraci ise sadece kirayi oduyor.
    Hemen her yerde su elektrik isitma sogutma icinde. Bir tek internet odeniyor genelde. Baska hic bir seye karismiyor kiraci.
    Syg,
    üstat soğutma da gerekiyor mu?

dudu boşver ev almayı .enkoyu yatıtım yurtdışındada ev.bir yere hiç bir zaman kazık çakmammak lazım.esnek olmak lazım.
    neresi işine gelirse oraya gidip yaşamalı.bilhassa geçler için.bir surelıgıne.

3. Ahan da yargı da da bizi kıskanacaklar, önce adliye binaları şimdi sıra reformda. Bu adam eskiden muhalifti, şimdi alkıştan avuçları patlayacak.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 9 başlıkla açıklanan Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni "Türkiye ittifakının en önemli yol haritası" olarak nitelendirdi. Feyzioğlu, "9 başlıkla açıklanan Yargı Reformu Stratejisi Belgesi, Türkiye ittifakının en önemli yol haritasıdır. Arkadaşlarımızın ortak görüşü, beklentilerimizin büyük çoğunluğunun karşılandığı yönünde, kalanlar da elbette süreç içerisinde olacaktır. Artık Avrupa'nın bizi kıskanacağı bir yargı düzeni istiyoruz. Bunun yol haritası da bugün önümüze konmuştur. Sonucunu alacağımıza inanıyorum" diye konuştu

https://www.haberturk.com/tbb-baskan...irmesi-2480455

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tesekkurler mustafa ustadim.
    Bu arada dolarin yarin 6 seviyesini gececegini dusunuyorum. Dolarami girsem bilemedim
    Bu yorumu dun aksam yapmistim. Izlemede kalalim dostlar...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu yorumu dun aksam yapmistim. Izlemede kalalim dostlar...
    yerli bireyseller alım fırsatı olarak görecek..günü 5,95 - 6 arası kapatır diye düşünüyorum

6. Avukatlara yeşil pasaport verilecekmiş. Avrupa birliği yakında yeşil pasaporta da vize ister. Yeşil pasaportlulara tonla soru soruyorlar Almanya ya girerken. Oteli yoksa, Seyahat sigortası, Nakit parası yoksa almıyorlar.

Yeşil pasaport sadece 1. Derece devlet memurlarına verilirdi. Devlet kefilim demekti. Yeşil pasaportun da içine etmiş oldu bu hükümet. Sağlam işleyen yapıları bozmakta çok başarılılar!

https://t24.com.tr/video/erdogan-avu...ki-verdi,19813

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ahan da yargı da da bizi kıskanacaklar, önce adliye binaları şimdi sıra reformda. Bu adam eskiden muhalifti, şimdi alkıştan avuçları patlayacak.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 9 başlıkla açıklanan Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni "Türkiye ittifakının en önemli yol haritası" olarak nitelendirdi. Feyzioğlu, "9 başlıkla açıklanan Yargı Reformu Stratejisi Belgesi, Türkiye ittifakının en önemli yol haritasıdır. Arkadaşlarımızın ortak görüşü, beklentilerimizin büyük çoğunluğunun karşılandığı yönünde, kalanlar da elbette süreç içerisinde olacaktır. Artık Avrupa'nın bizi kıskanacağı bir yargı düzeni istiyoruz. Bunun yol haritası da bugün önümüze konmuştur. Sonucunu alacağımıza inanıyorum" diye konuştu

https://www.haberturk.com/tbb-baskan...irmesi-2480455

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstat soğutma da gerekiyor mu?
    Manyak gerekiyor hem de...
    Gecen yaz Agustos sonu kaldigim evden ciktim 10dk yuruyemedim.
    Antalya'dan beter bir hava vardi..
    2 defa sicak hava dalgasi gelmis gecen yaz 70-100 kisi almis goturmus oteki tarafa...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. En iyi yatırım Cayman, Man adası, Malta gibi esnek yerlerde hesap açıp bıyıklı yabancı olarak vergisiz stopajsız Türk EUROBONDLARI almak.

Koç, Sabancı, Eczacıbaşı, Cengiz, Limak vb zenginlerimiz son 20-25 senedir böyle yapıyor.

Bıyıklı yabancı gibi olun. Türkiyede bütün siyasi partiler zengini sever. Zenginlerden gelir vergisi almaz. AKP gitse yerine CHP de gelse MHP de gelse İYİ PARTİ de gelse bu durum değişmez.

Hiçbir siyasi partinin programında adil gelir vergisi alacağım diye bir madde yoktur!

Türkiye de zenginler nerdeyse hiç gelir vergisi vermezler! Fakirlerde futbol seyreder, dizi seyreder, survivor seyreder, Dombra çalar, İzmir marşı çalar, sonra yine fakirliğe devam ederler! Sağcısı Solcusu şuncusu buncusu farketmez!

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    dudu boşver ev almayı .enkoyu yatıtım yurtdışındada ev.bir yere hiç bir zaman kazık çakmammak lazım.esnek olmak lazım.
    neresi işine gelirse oraya gidip yaşamalı.bilhassa geçler için.bir surelıgıne.

Sayfa 757/992 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •