Sayfa 757/1000 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Sizin ekip işi iyi biliyor bence.
    Selamımı söyle.
    Hayat sana güzel dalgacı..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    eywah eywah
    fon yöneticileri aptal değil e gelmiş durum..

umurlarında bile değil..
    hele hele banka fonları dışındaki gedik yatırım ata yatırım gibi kurumların fonları..
    Aynen çoğunun umurlarında değil buradaki vatandaşlar kadar fonu takip etmiyorlardır eminim ve karın ağrısı stres felanda yapmıyorlardır çünkü kendi paraları değil, kes yönetim giderini yüzde 2-3 bide fon aldığınızda komisyon ödemezsiniz diyorlarmış komedinin daniskası

Geçen bahsettiğiniz fonlara bende baktım çok feci durumlar olmuş ben eskiden beri ta 94 95 yılından beri şunu duyarım bilirim eskiden bu işler daha basitti tepeden fona düşükten cebe yaparlardı vatandaşı düşünen yokki el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış derler kimi kime şikayet edecen en azından hisse aldığında herşeyini araştırabiliyorsun istediğin an istediğin fiyattan alıp satabiliyorsun

3. Şaka maka dolar yine 5.92 ye geldi bistin çıkışı tepkisi zayıflayıp satışa dönmesi muhtemel

4.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Aynen çoğunun umurlarında değil buradaki vatandaşlar kadar fonu takip etmiyorlardır eminim ve karın ağrısı stres felanda yapmıyorlardır çünkü kendi paraları değil, kes yönetim giderini yüzde 2-3 bide fon aldığınızda komisyon ödemezsiniz diyorlarmış komedinin daniskası

Geçen bahsettiğiniz fonlara bende baktım çok feci durumlar olmuş ben eskiden beri ta 94 95 yılından beri şunu duyarım bilirim eskiden bu işler daha basitti tepeden fona düşükten cebe yaparlardı vatandaşı düşünen yokki el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış derler kimi kime şikayet edecen en azından hisse aldığında herşeyini araştırabiliyorsun istediğin an istediğin fiyattan alıp satabiliyorsun
    O hisse fonlarına spekülatörler mal çakarlar..
    2 ye 3 e katladıkları malların alıcısı genelde o fonlardır..
    Hele bu aracı kurum fonları..
    Yöneticileri devamlı değişir..
    Gedik ata ya gider ata teb e geçer
    teb deki burgan yatırım a geçer..

Bu adamlara spekülatörler ile dirsek temasındadır devamlı..
    Operasyon yapılacak hissede poz alırlar (kendi paraları ile) üzerine hisseyi fahiş fiyattan fona katmak için rüşvet alırlar..
    Karı bile gönderen spekülatör/manipülatör biliyorum..
    Maaşlarını da alırlar kurumdan..
    Hava da o biçimdir..

Bi 10/15 sene çalışıp ya büyük kurumsal bi firmada ellerini eteklerini çekerler yada güneyde bar mar açıp tekne alem bar takılırlar öyle..

ahh ahhh..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    O hisse fonlarına spekülatörler mal çakarlar..
    2 ye 3 e katladıkları malların alıcısı genelde o fonlardır..
    Hele bu aracı kurum fonları..
    Yöneticileri devamlı değişir..
    Gedik ata ya gider ata teb e geçer
    teb deki burgan yatırım a geçer..

Bu adamlara spekülatörler ile dirsek temasındadır devamlı..
    Operasyon yapılacak hissede poz alırlar (kendi paraları ile) üzerine hisseyi fahiş fiyattan fona katmak için rüşvet alırlar..
    Karı bile gönderen spekülatör/manipülatör biliyorum..
    Maaşlarını da alırlar kurumdan..
    Hava da o biçimdir..

Bi 10/15 sene çalışıp ya büyük kurumsal bi firmada ellerini eteklerini çekerler yada güneyde bar mar açıp tekne alem bar takılırlar öyle..

ahh ahhh..
    Aynen tebrikler işi biliyorsunuz geçen hafta ben fon dağılımlarına bakarken şunu gördüm ki biliyorum o hissede yüklü alım yapan kişi olduğu için o hisse gitmedi ama şimdi daha fazla lot o fonda bakıyorsun yüklü ............... bin lotlar alınmış operasyonun ayağı olmasa bu pozisyonu taşıması imkansız demekki beraberler ilk başta para kazandırıp sonra vatandaşa komple çakabilirler mi diye düşünmeden edemiyor insan dürüst iş yapanları tenzih ederek

Ama eskiden büyük yatırımcı kişilerden yurtdışı seyahati hediye araba vb alındığını gidecek hisseyi sattırmak için her şeyi yaptıklarını tepeden pazarladıkları her hisse için bu yazdıklarımı artı maaş ve prim aldıklarını duyuyorduk

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hayat sana güzel dalgacı..
    Hehe bana güzel.
    Maaşın iyi bence.
    Bu kadar uğraşıyorsun.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Şaka maka dolar yine 5.92 ye geldi bistin çıkışı tepkisi zayıflayıp satışa dönmesi muhtemel
    Boşluk vardı 5.87.
    Orayı doldurdu.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    5.92-6.16 bandı var.

Sayfa 757/1000 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •