Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by chaplin Yazıyı Oku
    mesela benim uzun vade hissem Deva da 6ayda %80 civarında primlenmiş olmasına rağmen defalarca yukarı aşağı yaptı bu sistemi uygulamış olsam belki de %160 getiri elde edecektim.
    her hisseden aynı sonucu alabilirsiniz. tabi bu sistemi iyice öğrendikten sonra. şu anda uygulamaya kalkmayın 10 lot ile deneyin isterseniz. karşınıza daha bir çok sorun çıkacak. o noktalara geldiğinizde, yazın yardım edeyim. bana soracağınız her soru, bu konuda ne kadar mesafe aldığınızın da göstergesi olacak. zaten son noktaya geldiğinizde herşeyi farkedeceksiniz. size iyi yolculuklar başarılar.

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    ben düşüncemi ifade edemedim galiba,
    hisse aşağı gidiyor
    2,28 e alış girmiştim geldi ,2,35 satış girmiştim gitmedi +100hisse
    2,21 ealış girmiştim geldi , 2,28 e satış girmiştim gitmedi +100 daha, etti +200 hisse
    bu çoğunlukla böyle devam ederse stok artmış olmuyormu?
    o öyle devam etmiyor tabi ki,
    her kademeye 100 lot alıyorsunuz. toplam aldığınız 2100 lot peşinen aldık her kaeme için. sonra dedikki 170 düşerse 1000 lot ta oraya alırız ve dipte oluruz. peki bundan sonra 100 lot daha alacak kademeniz kaldımı? hayır kalmadı. borsa yukarı gittikçe toplam lot sayınız azalıp paranız artacak, aşağı indikçe lot sayınız artıp paranız azalacak. hiç bir zaman dışarıdan başka bir parayada hisse ye de ihtiyacınız olmayacak hepsi 3100lotun içinde.
    stokolması için bunu dışında hisseye ihtiyacın yokki

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    önemli olan terazinin neresindesin
    ne taraf agır basıyor o beni ilgilendirir
    bak ben sana akademik değeri olan bir makaleninürünü olan.borsada para kazanma sistemini amnlatiyorum. var mı senin böyle bir anlatacağın GARANTİLİ sistemin. onu anlat dinleyelim.yoksa sen devam et.

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    o öyle devam etmiyor tabi ki,
    her kademeye 100 lot alıyorsunuz. toplam aldığınız 2100 lot peşinen aldık her kaeme için. sonra dedikki 170 düşerse 1000 lot ta oraya alırız ve dipte oluruz. peki bundan sonra 100 lot daha alacak kademeniz kaldımı? hayır kalmadı. borsa yukarı gittikçe toplam lot sayınız azalıp paranız artacak, aşağı indikçe lot sayınız artıp paranız azalacak. hiç bir zaman dışarıdan başka bir parayada hisse ye de ihtiyacınız olmayacak hepsi 3100lotun içinde.
    stokolması için bunu dışında hisseye ihtiyacın yokki
    Hımmm, bu yönteme göre birinci öncelik aşağı gitme oranı az,yukarı gitme oranı çok hisseyi öncelikle tespit etmek.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Riskli ustadim
    Luksk yurur gibi
    😀😀😀😀😀
    köfteci abbas'ın e$$eği kadife yürür bizimki yürümez üstad

Hımmm, bu yönteme göre birinci öncelik aşağı gitme oranı az,yukarı gitme oranı çok hisseyi öncelikle tespit etmek.
    alakası yok. o ölçü değil. senin için hissenin aşağıda ya da yukaarıda olmasının
    kazanc arttırıcı ya da azaltıcı bir rolü yok.
    bizi ilgilendiren yegane şey şudur.
    250 gün eğer hergün hisse %3 aşağıya veya yukarıya gitmişse. bizde hiçbiremiri kaçırmamışsak net %20 para kazanırız

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    alakası yok. o ölçü değil. senin için hissenin aşağıda ya da yukaarıda olmasının
    kazanc arttırıcı ya da azaltıcı bir rolü yok.
    bizi ilgilendiren yegane şey şudur.
    250 gün eğer hergün hisse %3 aşağıya veya yukarıya gitmişse. bizde hiçbiremiri kaçırmamışsak net %20 para kazanırız
    Yine başa döndük Sn.regal1 , ilk başta söylemiştim seans içi yukarı aşağı bol volümlü hisse seçmek diye, neyse ben sizin yönteminizi anladığımı düşünüyorum ,yalnız şuda var ,lot adediyle işlem yapıldığı için yüksek fiyatlı hisselerde kazanç komisyona gidebilir.

Yine başa döndük Sn.regal1 , ilk başta söylemiştim seans içi yukarı aşağı bol volümlü hisse seçmek diye, neyse ben sizin yönteminizi anladığımı düşünüyorum ,yalnız şuda var ,lot adediyle işlem yapıldığı için yüksek fiyatlı hisselerde kazanç komisyona gidebilir.
    tabiki volümü en yüksek hisseyi bulmak bizim için iyi. ben size o örneği verirken en kötü hissenin bile ne kadar kazandığını anlatmaya çalıştım

niye gitsin. siz %2,5 kazanıyorsunuz. fiyatın kaç para olduğunun ne önemi var. siz %2,5 kazanınca her hissede olduğu gibi komisyonunuzdda kazancınız üzerinden alınıyor. sizin dediğiniz nasıl olacak ki. anlamadım

Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •