o öyle devam etmiyor tabi ki,
her kademeye 100 lot alıyorsunuz. toplam aldığınız 2100 lot peşinen aldık her kaeme için. sonra dedikki 170 düşerse 1000 lot ta oraya alırız ve dipte oluruz. peki bundan sonra 100 lot daha alacak kademeniz kaldımı? hayır kalmadı. borsa yukarı gittikçe toplam lot sayınız azalıp paranız artacak, aşağı indikçe lot sayınız artıp paranız azalacak. hiç bir zaman dışarıdan başka bir parayada hisse ye de ihtiyacınız olmayacak hepsi 3100lotun içinde.
stokolması için bunu dışında hisseye ihtiyacın yokki
alakası yok. o ölçü değil. senin için hissenin aşağıda ya da yukaarıda olmasının
kazanc arttırıcı ya da azaltıcı bir rolü yok.
bizi ilgilendiren yegane şey şudur.
250 gün eğer hergün hisse %3 aşağıya veya yukarıya gitmişse. bizde hiçbiremiri kaçırmamışsak net %20 para kazanırız
tabiki volümü en yüksek hisseyi bulmak bizim için iyi. ben size o örneği verirken en kötü hissenin bile ne kadar kazandığını anlatmaya çalıştım
niye gitsin. siz %2,5 kazanıyorsunuz. fiyatın kaç para olduğunun ne önemi var. siz %2,5 kazanınca her hissede olduğu gibi komisyonunuzdda kazancınız üzerinden alınıyor. sizin dediğiniz nasıl olacak ki. anlamadım
Eğer bu yöntemi denemeye başladıktan sonra ,1-2 gün borsayla ilgilenmemişsek 3 cü gün fiyat kademelerini belirlemek için sanki hep borsadaymışız gibi olmadığımız günler bizim kademelerimizdeki fiyatları görmüşse bizde ona göre fiyat belirlememiz lağzım diye düşünüyorum.
Yer İmleri