alakası yok. o ölçü değil. senin için hissenin aşağıda ya da yukaarıda olmasının
kazanc arttırıcı ya da azaltıcı bir rolü yok.
bizi ilgilendiren yegane şey şudur.
250 gün eğer hergün hisse %3 aşağıya veya yukarıya gitmişse. bizde hiçbiremiri kaçırmamışsak net %20 para kazanırız
tabiki volümü en yüksek hisseyi bulmak bizim için iyi. ben size o örneği verirken en kötü hissenin bile ne kadar kazandığını anlatmaya çalıştım
niye gitsin. siz %2,5 kazanıyorsunuz. fiyatın kaç para olduğunun ne önemi var. siz %2,5 kazanınca her hissede olduğu gibi komisyonunuzdda kazancınız üzerinden alınıyor. sizin dediğiniz nasıl olacak ki. anlamadım
Eğer bu yöntemi denemeye başladıktan sonra ,1-2 gün borsayla ilgilenmemişsek 3 cü gün fiyat kademelerini belirlemek için sanki hep borsadaymışız gibi olmadığımız günler bizim kademelerimizdeki fiyatları görmüşse bizde ona göre fiyat belirlememiz lağzım diye düşünüyorum.
1- Yuksek fiyatli hisselerde lot sayısını düşürebilirsiniz.
5 tl lik hisse 1000 lot gibi
10 tl lik hisse 500 lot aynı paraya gelir.
Sonucta toplam para üzerinden komisyon kesiliyor.
2- Sn. Regalin sistemde al sat sat al mantığıyla sürekli spegin sırtında durabilmek.Spek nereye sen oraya.Böylece yön belirlemeye calismayada gerek kalmiyor.
Yalnız bu sistemi devam ettirebilmek için elinizde devamli 100 birim uzerinden %50-75 hisse bulundurmaniz gerekir.Birde boşta paranız olması şarttır.
3- Son şartta hissede hem asagi hem yukarı volatilite olmasi gerekir.Birde buna SABIR ekledinizmi gerisi gelir.
Unutmayın borsa sabırsizlarin sabir edenlere parasını devrettigi yasal bir platformdur.
Yasal diyorum çünkü yarin zarar ettiğinizde kimseye hesap soramazsiniz.
Yer İmleri