Sayfa 758/992 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    dudu boşver ev almayı .enkoyu yatıtım yurtdışındada ev.bir yere hiç bir zaman kazık çakmammak lazım.esnek olmak lazım.
    neresi işine gelirse oraya gidip yaşamalı.bilhassa geçler için.bir surelıgıne.
    Cok dogru soyluyorsun...
    O paraya bizim dovletimiz eurobond ile kiranin iki katini faiz olarak veriyor...
    Al eurobond faizini ode kirayi ustunu de catir catir ye...
    Hem de bagimsiz, ozgur ol, eskidi, akti koktu, komsu kotu cikti derdi olmaz.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    En iyi yatırım Cayman, Man adası, Malta gibi esnek yerlerde hesap açıp bıyıklı yabancı olarak vergisiz stopajsız Türk EUROBONDLARI almak.

Koç, Sabancı, Eczacıbaşı, Cengiz, Limak vb zenginlerimiz son 20-25 senedir böyle yapıyor.

Bıyıklı yabancı gibi olun. Türkiyede bütün siyasi partiler zengini sever. Zenginlerden gelir vergisi almaz. AKP gitse yerine CHP de gelse MHP de gelse İYİ PARTİ de gelse bu durum değişmez.

Hiçbir siyasi partinin programında adil gelir vergisi alacağım diye bir madde yoktur!

Türkiye de zenginler nerdeyse hiç gelir vergisi vermezler! Fakirlerde futbol seyreder, dizi seyreder, survivor seyreder, Dombra çalar, İzmir marşı çalar, sonra yine fakirliğe devam ederler! Sağcısı Solcusu şuncusu buncusu farketmez!
    +++++++++++++++++++

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu yaziyi bu millete her aciyisimda okumak icin kopyaladim, drive da sakliyorum...

Syg,

4. Mesela bu EUROBOND kimler tarafından satın alındı? Devlet ve BDDK buna nasıl izin verdi?

% 13.875 getirili YKB EUROBOND

https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...r/detay/140447

En iyi yatırım Cayman, Man adası, Malta gibi esnek yerlerde hesap açıp bıyıklı yabancı olarak vergisiz stopajsız Türk EUROBONDLARI almak.

Koç, Sabancı, Eczacıbaşı, Cengiz, Limak vb zenginlerimiz son 20-25 senedir böyle yapıyor.

Bıyıklı yabancı gibi olun. Türkiyede bütün siyasi partiler zengini sever. Zenginlerden gelir vergisi almaz. AKP gitse yerine CHP de gelse MHP de gelse İYİ PARTİ de gelse bu durum değişmez.

Hiçbir siyasi partinin programında adil gelir vergisi alacağım diye bir madde yoktur!

Türkiye de zenginler nerdeyse hiç gelir vergisi vermezler! Fakirlerde futbol seyreder, dizi seyreder, survivor seyreder, Dombra çalar, İzmir marşı çalar, sonra yine fakirliğe devam ederler! Sağcısı Solcusu şuncusu buncusu farketmez!

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Mesela bu EUROBOND kimler tarafından satın alındı? Devlet ve BDDK buna nasıl izin verdi?

% 13.875 getirili YKB EUROBOND

https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...r/detay/140447
    Coco bond bu. Bunlar hisseye dönüşebiliyor ödenmezse, benim de Ykb hissem var hiç kafama yatmadı hiç de yatmıyor böyle bir oran böyle bir kazanç yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Avukatlara yeşil pasaport verilecekmiş. Avrupa birliği yakında yeşil pasaporta da vize ister. Yeşil pasaportlulara tonla soru soruyorlar Almanya ya girerken. Oteli yoksa, Seyahat sigortası, Nakit parası yoksa almıyorlar.

Yeşil pasaport sadece 1. Derece devlet memurlarına verilirdi. Devlet kefilim demekti. Yeşil pasaportun da içine etmiş oldu bu hükümet. Sağlam işleyen yapıları bozmakta çok başarılılar!

https://t24.com.tr/video/erdogan-avu...ki-verdi,19813
    Bunu ben de yesil pasaportu olan doktor arkadasdan duydum.
    Otelin giris cikis tarihleri, ucak bileti gidis donuse gore cikar goster gunluk atiyorum 100 evro paran var mi diye sorup girerken su kadar gun kalabilir diye damga basiyorlarmis.
    Cikarken o tarihten uzun kaldi isen ceza/kara liste v.s varmis...
    Bunu Almanya icin duydum, diger ulkeleri bilmiyorum.
    Yesil pasaport isinin kulliyen kaldirilmasi veya bana da verilmesini savunuyorum.
    Kimi gorsem bende yesil var diyor..
    Kici kirik kicina don alamayacak adama yesil pasaport vermisler bunlar mi gidecekler evropada tatil yapacaklar, bi kahve icemezler oturup bir yerde.

Syg,

7. Siz hisseleri koyun 5 yıllık vize verirler [emoji2][emoji2][emoji2]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Saat 10.00 da TÜRKİYE 1.çeyrek büyüme rakamları gelecek...Bekliyoruz bakalım...

Sayfa 758/992 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •