Borsada elimizi taşın altına koyup gördüğümüzü eğip bükmeden yan yatıp çamura bulanmadan orası geçilirse bik bik geçilmezse lüp lüp demeden.
Borsalarda düşüş imkansız diye yazdığımız yer..Rusya savaşının hemen ertesi hemen öncesi..Hani thy nin 24 tl!!! olduğu günler çok değil 1.5 sene öncesi.Şaka gibi değil mi...
O tarihlerde borsa balon diyip aldığı 3-5 kuruş doların koçanını atanlara karşı dedik bunları.
Bana laf söylemeden önce hamamda bi boy apdesti üzerine bi daha normal abdest alıp 2 rekat namaz kılıp üzerine de allah dan af dilemeden gelip burada benim adımı EN SON anması gerekenler yine 7600 endeks e düştük ettik diye fırsatı kaçırmamışlar..
Olllmmm bi akıllanamadınız..İleride 12.500 den 12.000 e düşerken de aynı lafları söyleyeceksiniz.
Tıpkı şurada 4 ay önceki gibi.
Bu süreç de borsa hemen hemen hangi kağıda el attı ise 5x 10x 20 50 100x yapanlar bile oldu.
Hiç bu işten anlamayan adamlar çuval çuval paralar kazandılar .
Burada laf çakmakla meşgul olanlar ise short peşinde koşarak paralarını erittiler..
Şimdi o yeşil çubuk size mavi bana desem mesela olur mu.
Olmaz demi.??
Ayıp olur..
Olur mu ?
Dedim ben dışarı çıkıyorum vaziyeti alın diye. Ne hale soktunuz. Neyse rahat olun yarın geri alır. Kredilileri patlatmak için bu.
Bozkuş ile benim aynı zamanda dışarı çıkmamız borsaya satış getiriyor bundan sonra biriniz nöbetçi kalsın
Misafirperverliğin, samimiyetin, dürüstlüğün ve tecrübelerini aktardığın için teşekürler Nohut abi.
Gerçek, kaliteli ve hisse işinde uzman arayan varsa Nohutu takip etsin.
Burada yazdıkları %5 'dir belki.
Seni tanımak zevkti abi saygılar.
Happy yede aşık oldum bu arada. [emoji3]
İyiler iyidir.
O günlerden beri burada bi takım adamlar tabi ağırlarına gittiği için kendi inandıkları bildiklerini sandıkları bütün bakış açıları bilgiler tahmin ler yanlış çıktığı için bana sarmış durumdalar topik topik puppy dog gibi peşimde dolanıp akılları sıra bana laf sokma yarışındalar..
Haklısınız bir insan bu kadar yanılırsa ve birde suçu kendinde bulursa mazallah kafasına sıkmaya kadar gider bu iş.
TL bazlı 5 kat dolar bazlı hemen hemen 2 kat (ortalama) getiri ortamında BORSA da düşüş imkansız sloganı ile ağır bi görev yüklendik...Kolay bişi değil..Geçen sene şubatta 3200 borsa 2022 içinde görülecek dediğimde herkesin eller ayaklar zangır zangır titriyordu kimse iddiaya giremedi.
Bir çokları belkide hepimiz için hayatımız boyunca bir daha göremeceğimiz bir bolluk dönemi yaşandı borsada.
Tabiri caiz ise ne alırsan al min 3x yaptı bu süreçde..
ADEL diyorum ( bi özelliği yok sadece geçen akşam aklıma geldi baktım özel bişi aramayın) bugün yine kilit tavan 750 mi ne kapamış.
2019 da 10 tl den elimde vardı bu kağıt..
Bakarsın taban serilerine başlar bakarsın bi düzeltme sonra ver elini 1.xxx ler..
Bilemiyorum..
70x getiri..
Şaka gibi bir rakam..
Tek bu da değil bunun gibi tonlarca hisse var.
Böyle bir ralli sadece borsada düşüş imkansız sözü ile tasvir edilebilirdi Ve bende onu yaptım.
gundi dediğiniz adam modemin ışığının elektrik sarfiyatını hesap edip, ben bunu her gün açıp kapatırsam modemi kırarım elektrikten daha pahalıya gelir demiş adam.
onun çün hiç bir yorumu hafife almamak lazım.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri