Sayfa 76/110 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 878 madde; 601 - 608 arası.

Konu: MGROS - Migros Ticaret

1. Migros, Ramstore Kazakistan'ın yükümlülükleri ile beraber %100 paylarının devri için 34,5 milyon USD karşılığında, TOO Evrazia Almaty şirketi ile sözleşmeler imzaladı

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:

Daha önce Kazakistan'daki gıda perakende operasyonlarından çıkan ve faaliyetlerini sadece Almatı şehrinde bulunan alışveriş merkezinin yönetimi ile sürdüren Şirketimizin bağlı ortaklığı Ramstore Kazakhstan LLC'nin ("Ramstore Kazakistan") yükümlülükleri ile beraber %100 paylarının devri için, mevcut parite ile yaklaşık 34,5 milyon USD (21.578.200 USD + 11.800.000 Euro) karşılığında, TOO Evrazia Almaty şirketi ile sözleşmeler imzalanmıştır.

Yürürlüğe giren sözleşmeler kapsamında söz konusu tutarların tahsili 23 Temmuz 2024 tarihi itibariyla tamamlanmıştır.

Uzun vadeli stratejilerimiz doğrultusunda alınan bu karar, Migros'un yurt içi operasyonlarındaki karlı ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine katkı sağlayacaktır.

Şirketimizin meşru çıkarlarının zarar görmemesi ve yatırımcıların yanıltılmasına yol açmaması amacıyla bu konuya ilişkin görüşmelerin kamuya açıklanmasının ertelenmesine ilişkin daha önce karar alınmıştır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1314814

fourmda kimse yok galiba...yada haber atlandı mı?

Bu işlemden ne kadar kar yada zarar yazacağını bildirmemişler.

burası kiralıktı satış mağazası yoktu...

2017A572 Samal 33.700.000 usd eski değerleme raporundaki değeri....

https://www.migroskurumsal.com/userf...a572-samal.pdf

2. Sn. Cari evet haberi gördüm. Ama kağıt gitmiyor BİM'in pd uçtu bu 3/1 değerinde bime göre. Beklemeye devam. Bilançolardan sonrası ya da öncesi umarım gidecektir. Bu varlık satışlarını boşa yapmıyor mağazA açmaya devam ederler.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    Sn. Cari evet haberi gördüm. Ama kağıt gitmiyor BİM'in pd uçtu bu 3/1 değerinde bime göre. Beklemeye devam. Bilançolardan sonrası ya da öncesi umarım gidecektir. Bu varlık satışlarını boşa yapmıyor mağazA açmaya devam ederler.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bu kredi faizleri ile borçlanarak bir şey yapılmaz.Yönetim varlık satışı yaparak yabancı para pozisyonu kapatarak büyük bir operasyon yapmıştı.Şimdide aynı benze makro bir plan içindeler....

BİMin FİLE mağazaları MİGROSTAN pazar çalmaya başladı....Ellerini çabuk tutmaları gerekir.Küçük migros mağaza sayısı hızla artırılıp,
    A101 VE ŞOK BİM alanlarına girilmeli....Bulunduğum EGE sahilinde eskiden ne BİM ne ŞOK ne A101 göze batmıyordu...
    Ama şimdi....her yer bunlarla doldu...Rekabet çok sert...

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Saygılar...

4.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    bu kredi faizleri ile borçlanarak bir şey yapılmaz.Yönetim varlık satışı yaparak yabancı para pozisyonu kapatarak büyük bir operasyon yapmıştı.Şimdide aynı benze makro bir plan içindeler....

BİMin FİLE mağazaları MİGROSTAN pazar çalmaya başladı....Ellerini çabuk tutmaları gerekir.Küçük migros mağaza sayısı hızla artırılıp,
    A101 VE ŞOK BİM alanlarına girilmeli....Bulunduğum EGE sahilinde eskiden ne BİM ne ŞOK ne A101 göze batmıyordu...
    Ama şimdi....her yer bunlarla doldu...Rekabet çok sert...

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Saygılar...
    sayın Üstad sadece mağaza açılışları değil 120-130 mw lık güneş enerji santralleri projesi var ki enerji maliyetlerini önemli miktarda düşürecek

o konuyada ağırlık veriliyor olabilir....

3.çeyrek sonuna kadar çoğunun bitirilebileceğini düşünüyorum şahsen..

bilançoya asıl etkisi ise önümüzdeki yıl olacak
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

5. migrosun temel hikâyesi sadece perakendecilik değil artık. elektrikli şarj istasyonları, lojistik, finansal platform, bakliyat tesisi, enerji tarlaları gibi yatırımlarla hem maliyetler hem de satış çeşitliliği arttırılmaya çalışıldı, çalışıyor ama meselâ finansal platform yaygın finans sistemlerine entegre edilmediği için kadük kalıyor. karekodla ödeme yok, ille de ille moneykart, tamam diyorum, gidip a101den alıyorum kimi zaman. senle mi uğraşacağım? bu basit bir örnek.

daha sonra elektrikli araçlar konusu küreselde bile sallantılı, yani o da kısıtlı sonuçlar verebilir.

enerji tarlaları en azından enerji maliyetlerinde olumlu sonuçlar verir.

özetle, beklenen patlama biraz daha zamana yayılacak ve belki etki düzeyi daha düşük olacak.

ayrıca tahta fiyatı için hep söyledim, hep söyleyeceğim, temettü konusunda daha cömert olmayı öğrenmeli patronlar, doğrudan tahta fiyatını etkiliyor bu durum.

emekli62 abim, 3 kuruşluk temettüyü boşverin, prime odaklanın der hep. ben tam tersini düşünüyorum, ikisi de kolkola yürüyecek ki kendimi güvende hissedeceğim. koç grubunun hisselerini aldım, düşse bile umrumda olmuyor, almaya sürekli devam ediyorum, çünkü biliyorum ki kazandığını istikrarlı ve şeffaf bir şekilde paylaşıyor.

özetle, şirketimiz sağlam ama biraz daha zamana ihtiyacı var gibi.

herkese saygılar, bu başlığın bireyleri üst düzeyde kaliteli.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. BIMAS hisse fiyatı için daha önce 680 TL olan hedef fiyatını 750 TL'ye yükselten Citigroup, Coca Cola İçecek hisse fiyatı için 680 TL'den 1100 TL'ye, Migros için 550 TL'den 710 TL'ye hedef fiyat güncellemesi yaptı.

SOKM hisse senedi için hedef fiyatını 100 TL'den 87 TL'ye düşüren Citigroup, AEFES hisseleri için de hedef fiyatı 190 TL'den 340 TL'ye çıkardı.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. [QUOTE=CARİ;6859277]bu kredi faizleri ile borçlanarak bir şey yapılmaz.Yönetim varlık satışı yaparak yabancı para pozisyonu kapatarak büyük bir operasyon yapmıştı.Şimdide aynı benze makro bir plan içindeler....

BİMin FİLE mağazaları MİGROSTAN pazar çalmaya başladı....

Bence sayın cari çok doğru file mağazası son derece atakta. File mağazaları tıklım tıklım. Burada bir öneride bulunmak istiyorum. Küçükyalı minibüs caddesi üzerinde bir carefour mağazası vardı. Bina yıkıldı. Carefour olmasına rağmen müthiş işliyordu. Buranın inşa edilmesi halinde orada mutlaka migros açılmalı. Ayrıca buradan bir tavsiyem olacak. Personel müşteri ile ilgili değil. İndirimleri dile getirseler ciroya inanılmaz etkisi olur. Her bir Müşteriye indirimli ürünler söylenebilir.

Alıntı Originally Posted by aboriste diwane Yazıyı Oku
    BIMAS hisse fiyatı için daha önce 680 TL olan hedef fiyatını 750 TL'ye yükselten Citigroup, Coca Cola İçecek hisse fiyatı için 680 TL'den 1100 TL'ye, Migros için 550 TL'den 710 TL'ye hedef fiyat güncellemesi yaptı.

SOKM hisse senedi için hedef fiyatını 100 TL'den 87 TL'ye düşüren Citigroup, AEFES hisseleri için de hedef fiyatı 190 TL'den 340 TL'ye çıkardı.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    selam Migros tayfa nasılsınız, bana zamanında çok kazandırdı hiç unutmayacağım buraları. en son plakaları sayıyordunuz sn aboriste şimdi tel no'larına mı geçtiniz, sonraki hedef nedir

Emekli abimizde hala buralarda mı?

selamlar.
    men dakka dukka

Sayfa 76/110 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •