Sayfa 760/1027 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Artık d*****n kuyruğunun kopmasına az kaldı.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez bankası brüt döviz rezervi Haziran 2012’den bu yana en düşük seviyesini gördü .

Merkez bankasi’nin 15 Haziran itibariyle döviz rezervi 103,6 milyar $ ( önceki 106.8 milyar $ )
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

https://hizliresim.com/2a5nDO

Hep içsel sorunların dolara etkisini konuşuyoruz...... Yukarıda DXY nin grafiği var ... Uzun zamandan sonra 50 MA -200 MA yı yukarı kesmiş ve 95 yakın geçmite 2 kez denemesine rağmen kıramayan DXY dün ve bu gün 95 üzeri işlem görüyor ..Yarında 95 üzeri kalırsa artık ikili tepe formasyonu yakın zamanda gerçekleşir diye bakmak lazım.........
    Bende takipteyim eğer bu olursa Dolarlarımızda yeni rekorlar bekliyorum üstüne abbas FAİZ indirecem de indirecem derse dadından ! yenmez olacak bizim işler. Gün gelecek 1 Dolar 10 Tl olacak yeter ki abbas a allah uzun ömürler versin ve hep ülkenin başında kalsın.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Artık d*****n kuyruğunun kopmasına az kaldı.

O d*****n kuyruğu koptuğunda Dolarlarımız nerede olacak işte asıl soru bu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bende takipteyim eğer bu olursa Dolarlarımızda yeni rekorlar bekliyorum üstüne abbas FAİZ indirecem indirecem derse dadından yenmez olacak bizim işler. Gün gelecek 1 Dolar 10 Tl olacak yeter ki abbas a allah uzun ömürler versin ve hep ülkenin başında kalsın.
    Umut abi önceleri sana çok kızardim..cok olumsuzsun diye..ana bu vatandaşlara bakınca yerden göğe kadar haklısın.....

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Umut abi önceleri sana çok kızardim..cok olumsuzsun diye..ana bu vatandaşlara bakınca yerden göğe kadar haklısın.....

Bana kızın önemli değil ama işinizi doğru yapın . Sürünmeyi hak edenler ile aynı yerde olmayın ben doğruları söylemekten bıkmam. Şimdiye kadar söylediklerimden dolayı bana kızdınız diyelim peki söylediklerimden biri YALAN ,DOLAN, GOYGOY çıktımı !..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Kesinlikle haklısın...
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bana kızgın önemli değil ama işinizi doğru yapın . Sürünmeyi hak edenler ile aynı yerde olmayın ben doğruları söylemekten bıkmam.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Devlet katkısı kısmının hangi fonda ve ne kadar getiri ile değerlendiğini ayrıca görebiliyor musunuz?

Yıllar önce sadece mevduat (döviz,TL) fonunuz yok mu demiştim. Olumsuz cevap alınca sisteme sıcak bakmadım. Zira bazı dönemlerde kamunun motivasyonu ile BES fonları hazine bonolarında devletin lehine , tasarrufçunun aleyhine işlemler yapabiliyorlar.

Örneğin 2-3 yıl önce Hazine bonosu kazancı %9.6 civarındaydı. Ancak BES hazine bonosu fonunun getirisi %2.1 de kalmıştı. Bunun nedenini sordum. Biz parayı hazine bonosuna yatırmıyoruz, hazine bonsunu trade ediyoruz demişlerdi. %2.1 getiri elde etmeleri için ciddi anlamda rasyonel olmayan kamu lehine yatırımcı aleyhine bir işlem yapmış olmalılar diye düşündüğüm için BES sisteminden soğudum.

Umarım ileride sizin dediğiniz gibi devam eder o zaman biraz daha farklı konuşabilirim.
    5-6 çeşit fon var istediğini sen seçiyorsun yılda 1 yada 2 değişiklik hakkın var
    sadece döviz diye ayda faiz diye yok
    ama faizsşiz isteyenler için ayru fon var
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    5-6 çeşit fon var istediğini sen seçiyorsun yılda 1 yada 2 değişiklik hakkın var
    Devletin verdiği katkı kısmı da bu serbestlige sahip mi. Eskiden değildi. Bu durum değişti ise iyi bir gelişme. Katkı payının da seçtiğiniz fonda degerlendigine emin misiniz

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 760/1027 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •