Sayfa 760/1001 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. riko mesajlarından sende de beyincik olmadığını biliyorum ama
    kılıçdaroğlu seçimde rotschild ailesinden biriyle beraber demeç verip
    ülkeye 500 milyar dolar sıcak para sokacağım garantisi bile verse seçimi alamazdı
    ya da kılıçdar yerine bilmem neyin oğlu da aday olsa yine kazanamazdı, sen de maç sonrasında yazardın 4-4-2 niye oynamadı diye...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    riko mesajlarından sende de beyincik olmadığını biliyorum ama
    kılıçdaroğlu seçimde rotschild ailesinden biriyle beraber demeç verip
    ülkeye 500 milyar dolar sıcak para sokacağım garantisi bile verse seçimi alamazdı
    ya da kılıçdar yerine bilmem neyin oğlu da aday olsa yine kazanamazdı, sen de maç sonrasında yazardın 4-4-2 niye oynamadı diye...
    iyi mukabele

buram buram alevi düşmanlığı

kus kus...

Bence kk seçim kazanmak istemedi ki.Zaten hiç bir seçimi kazanmak derdinde de değildi.Yoksa bu bilişim çağında 20 bin sandıkta gözlemci olmaması falan ne demek.Yahu o işi en önemli iki seçimde sallarsan seçim akşamı zurnanın zırt dediği anda veri akışını AA ya bırakırsan sistemini kurmazsan olay bitmiştir.Sinan oğan da muharrem ince de sandık güvenliği konusunu söylediler kk o iş bizde dedi ve o işi yapmadı.Sonra yok alevi yok sunni .Aslında zerrece alakası yok ,baykal da mı aleviydi o da en kritik zamanlarda reise hızır gibi yetişirdi.İşin aslı bizde iktidar muhalefet falan yoktur.Bizde iktidarı ile muhalefeti ile 20 yılda bir bir format atılır,o format uygulanır bu esnada biz trumanların gazını almak için herkes rolunu oynar.Sonra bizde ah o öyle olsaydı bu böyle olsaydı diye dövünür dururuz.Şimdi ali yerlikaya nerde ,soylu nerede ikisini de reis le bahçeli atadı.Neden soylu zamanı öyle istendi de şimdi temizlik yapılıyor ,şu anda muamma onun nedenini de ilerde anlarız.

Şu anda özel imamaoğlu falan bizlerin gazını almak için tiyatro seyircisiz kalmasın diye bir şeyler yapılacak.Yoksa mazallah seyirciler oyundan sıkılır tiyatrodan çıkar ulan bu ne iş ben tiyatroyu seyrederken dışarda neler neler olmuş bizim eve de hırsız girmiş ev tamtakır falan der.Buna zinhar izin verilemez.Bu ara bizim gazımızı almaları şart.O da yapılacak sanırım.

5. aktif bile piyasanın altında dolar satıyor yine bir yerlerden yeşillik var, bugünkü dolar hareketinden belli, sukuk yaradı galiba..

Ha bu arada kk nın 500 milyar doları getirme işi kesin olsa rothscild de yanında poz verse,bizde yüze 96 falan oy alırdı.Ben de 58 yıllık tecrübeli bir tc vatandaşı isem ve halkımızı az bişi tanıyorsam o seçimde reisin canına okurdu.Millet reis kusura bakma iş başka aşk başka aş başka der reise sırt çevirirdi.Bizim halkımız oportunisttir ,kuvvetlinin yanında durur,kazanacak olanın yanında durur.Maalesef benim şahsi kanaatim bu şekilde.Yoksa alevi sunni işi falan palavra.E özal da kürttü ,hiç sıkıntı oldu mu.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dünyada resesyon başlamış....buna bağlı pazar kaybı da yaşıyor.....
    Enerji maliyetleri yükseldi.Lng geliyor gemilerle ve bu çok pahalı ..Haliyle maliyetler yukarı gidiyor ve iflaslar yada kapatanlar çok fazlalaştı. Ve bunun üzerine Endüstri 4.0 var.Bu sanayi ülkelerini daha çok etkiler çünkü aşırı maliyetli.Dönüşüm.

8. yav doktor 2 sene kafa ütüledin, karar verildi imamoğlu geliyor, amerikanın kararı
    washington koridorlarında başka bir şey konuşulmuyor diye salladın durdun

bırak bu ayakları, insan yanıldım der, ben başkanlık için değil ama milletvekili sayısı için iddiaya girdim
    ama amerika ne karar vermiş aylarca sallayıp durmadım burada, boş işler yorma klavyeni..

Sayfa 760/1001 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •