Eğer ki CDS 1000 üzerine çıkar ise en iyisi kardeşim ben borçları ödeyemiyorum yada ödemeyeceğim
gelin en iyisi yeni bir yapılandırma yapalım deme olasılığı artar.
Aynı 2008 Yunanistan krizi gibi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Yunan_...or%C3%A7_krizi
Bu sefer onlar düşünsün denilebilir ya seçim sonrası yada seçimden sonra aynı iktidarda yada gelecek olan yeni bir iktidarda aynı fıkradaki gibi.
"Moşe'nin Mois'e çok borcu varmış. Bu borç yüzünden uykuları kaçıyormuş. Gece yatağında dönüp dururken karısı Raşel, 'Ne düşünüp duruyorsun?' diye sormuş. O da 'Moise çok borçluyum' demiş. Karısı da 'ne kadar' diye sorunca, Moşe borcun miktarını söylemiş. Raşel, 'Bizim bu borcu ödememiz mümkün değil' demiş. Moşe de, 'Ben de bunun için uyuyamıyorum ya' demiş. Raşel, 'Ne düşünüp durursun, madem ödeyemeyeceksin, neden uykuların kaçıyor? Ara kendisini, borcunu ödeyemeyeceğini söyle, biraz da onun uykuları kaçsın' demiş. O da Mois'i arayarak borcunu ödeyemeyeceğini söylemiş.
Biz ödemiyoruz dersek yeni bir Avrupa finansal krizinide tetikleyebiliriz. Bu riski Avrupa alır mı bilemem.
CDS den komisyon alan sigortacılar düşünür bu sefer.
Bu olasılık günden güne artan Gri kuğudan Siyah kuğuya geçmek üzere olan bir olasılık.
Yer İmleri