Sayfa 762/946 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İsin bizim hatalarimizdan kaynaklanan ekonomi ve finans ayagi bir kenara. Onu surekli konusuyoruz zaten. Sayilar, veriler yalan soylemez durum ortada.

Bir de dis politika ayagi var. S400 den caymak cozum degil. Ondan yirttin halkbank pirtlar, İran ambargosu firtlar, Dogu Akdeniz hortlar, tutuklu Abd vatandaslari ziplar, Suriye kuzeyi cikar, hic olmadi Kibris ile Ege adalari var. O da olmadi demokrasin kalmadi durumu var.

İsin ozu durum cok net. Nasil ki 2002 de dis gucler siyasi bir dizayn yapmis ise yine ayni durum var. Getirdikleri gibi goturme pesindeler. Turkiye nin eksen kaymasina asla ama asla izin verilmeyecektir. Dis borcu veren Bati, sicak parayi saglayan bati, dogrudan yatirimi yapan bati, ihracatinin cogunu yaptigin yer bati ya da onlarin arka bahcesi ulkeler, silahi aldigin yer bati, yerli silah uretirken kullandigin teknolojik altyapi ve en kritik bilesenlerin bati, Bayraktarin iha ve sihalari hala Abd mali kamera ile ucmaktadir en carpici ornek, iken bu bati senin eksen kaymana izin vermez.

Ulkede siyaset dizayni gerceklesene kadar doviz neyim orta uzun vadede durulmaz. Dertlerin biri biter biri baslar. Ok yaydan cikmistir. Geri donusu ve orta yolu yok. Alacagimiz hasar iktidarin karsi koyma sure ve gucuyle dogru orantili gerceklesecektir
    Bence.
    işte bu nedenle yani OK YAYDAN çıktı sözün özeti bu.

bir ülkede altın çok çıkıyor/üretiliyor diye o ülkede altın fiyatları ucuz olamaz. ister petrol fışkırsın onada hortum çeken çok olur ben emlak vergimi çöp atık su vergimi herşeyi ödüyorum mesela. kenara kaldırım yapılsa kaldırım parasını bana borç çıkarıyor istiyor. vs vs say say bitmez. biz kendimizi bitiyoruz yani kısaca OK YAYDAN çıkmış. içimize kaçmış bile.

DIŞARIDA BİRŞEY ARAMAYIN dıj mihrah bize daha ne yapsın. onlar olmasa şu foruma yazı bile yazamazdın )

ayrıca ülke olarak kim kime ne tutturursa ekonomisi artık iliklerimize kadar işlenmiş.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    güzellerin düşmanı çohtur

https://www.youtube.com/watch?v=gHZUc8uIHrc

sarışınlarla idare ediyorum ben hlgyo zamanında bir bak demiştim bekletti ama 5 senelik faizi 4 ayda verdi.
    HLGYO da enerji şirketinin biri yüksek miktar alımla girmiş, 6 ay işlem yasağı cezası aldı,nesine güvendi bilmiyorum?
    Alırken iyide kime satacak bu hisseleri?
    VKGYO da marmara metal adlı şirket benzer işlem yapmıştı yüksek fiyatlı bedelli ile adamı dağıttılar.

YTD

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    HLGYO da enerji şirketi girmiş 6 ay işlem yasağı cezası aldı,nesine güvendi bilmiyorum?
    Alırken iyide kime satacak bu hisseleri?
    VKGYO da marmara metal benzer işlem yapmıştı yüksek fiyatlı bedelli ile adamı dağıttılar.

YTD
    evet ya hüseyin öner duman oldu

hacime filtre ekle abim senede ikitane yakalarsın ama büyük olur

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sn Tospa durumu güzel özetlediniz ayrıca sizin fikirlerinizi hep değerli buluyorum.
    Tesekkur ederim abi. Senin isi bugun halledemedim. Aradim arkadasi ama cok yogundu. Saray halinin konkordato durumu sikintili. Siparis alip satis yaptigi urunleri temin edememis bayagi yuklu. Onun icin gitmis Kayseriye. Hararetliydi acamadim konuyu. Pazartesi yanina ugrayacagim magazaya. Haber edecegim sana bildigi birsey varsa. Kusura bakma abi.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim abi. Senin isi bugun halledemedim. Aradim arkadasi ama cok yogundu. Saray halinin konkordato durumu sikintili. Siparis alip satis yaptigi urunleri temin edememis bayagi yuklu. Onun icin gitmis Kayseriye. Hararetliydi acamadim konuyu. Pazartesi yanina ugrayacagim magazaya. Haber edecegim sana bildigi birsey varsa. Kusura bakma abi.
    Size zahmet verdim, tekrar çok teşekkür ederim.
    Lütfen,Kusurmu olur aramızda. 16 mayısta arsa satış haberi vardı değerlendirebilirmiyiz diye düşündüm.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    evet ya hüseyin öner duman oldu

hacime filtre ekle abim senede ikitane yakalarsın ama büyük olur
    Ben anlamam hacim filtre işinden,hem sen varken beni uğraştırma 1 telefonun yeterli.
    Komşuda pişer bize de düşer.

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Dolarları uygun yerden satıp yerine ne almam lazım düşüneceğim.
    Trabzon limanı sığınmak için sağlam mı ?Güzel temettü veriyor.

YTD
    tlimanın halka arzı saçmalıktır sn. ikigözüm, kısada vur kaç yapılabilir ama olurda terse kalırsanız elinizde patlar, sözleşmeyle işletilen firmaların halka arzını hep sakıncalı bıuluyorum, ve şuna benzetiyorum, bir ev kiraladınız, o evin bir odasını satma hakkınız olurmu diye. aktaş, çukur ve kepez örnekleridir. kiracı olduğun mülkün bir kısmını satamazsın. biz de oluyor bakmayın, sözleşme yenilenmezse durumu ne olur sizce, halka arz eden kiracı. mülk sahibi değil.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    tlimanın halka arzı saçmalıktır sn. ikigözüm, kısada vur kaç yapılabilir ama olurda terse kalırsanız elinizde patlar, sözleşmeyle işletilen firmaların halka arzını hep sakıncalı bıuluyorum, ve şuna benzetiyorum, bir ev kiraladınız, o evin bir odasını satma hakkınız olurmu diye. aktaş, çukur ve kepez örnekleridir. kiracı olduğun mülkün bir kısmını satamazsın. biz de oluyor bakmayın, sözleşme yenilenmezse durumu ne olur sizce, halka arz eden kiracı. mülk sahibi değil.
    Bu gibi yerlerde genelde kira sözleşmeleri eski kiracı lehine uzatılır.
    Antalya Belekte ve diğer tüm turizm alanlarındaki oteller bu şekilde 49 yıllığına kiralanmıştır.(güncelde bu yerler içindeki kiracılara satılma önceliği de vardır)

YTD

Sayfa 762/946 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •