Sayfa 762/1019 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    şimdi
    ereğli
    turkcell
    koç

4800 altı stop
    hisse vadeliler için tabii
    Ereğli
    Turkcell
    devam
    Koç holding de kar al yaptım
    birazda şhort açtım
    şhortlar için 4550 stop

2. Bir çok hissede patinaj durumu var. Gidecekmiş gibi yapıp yapıp geri geliyorlar. Bankalar, TUPRS, THYAO..

İki taraftan birine kırılacakmışız gibi bir hava var. Hayrolsun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. ttkom tavan, yazdığım gibi bozdu, yazdığım gibi kitledi gene

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yok abem ben öyle demek istemedim ,isterse bi tur daha alabilir manasında ,hulk pozları kapadım yokarı şort yazdım ben...açıkçası bende düşüş olabilir tezindenim endex fazla şişti....yinede temkınlı olmalıyız...
    Ben yanlış anladım o zaman, pardon.

Bankalarda hikaye bitmiş gibi geliyor bana. Göreceğiz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bir çok hissede patinaj durumu var. Gidecekmiş gibi yapıp yapıp geri geliyorlar. Bankalar, TUPRS, THYAO..

İki taraftan birine kırılacakmışız gibi bir hava var. Hayrolsun.
    muhtmelen pozisyon değişiklikleri oluyordur orta büyüklükteki spek ve hesap sahipleri tarafından. x al y ye geç falan..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Olan şey
    Yenii prenseslerle oyuna devam...
    .

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. ama bir tombul parmak vakası olsa enaz 200-300 tahta devre keser 1-2 dk içinde
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Takmışsın bi londra..
    Ne londrası..
    128 Milyar dolar sence piyasa da satıldı falan demi?
    Öyylece..
    Çarçur edildi..
    Ve 3 senedir eksi 50 milyar dolarla maşallah bir şekilde de gidiliyor..
    S.Peker in videolarını falan da mı izlemedin..
    @gundi, ekonomi bilgini peker reise borçlu olduğun belli
    abicim, merkez bankasının bilançosu açık, paranın nereye gittiği isim isim belli, 60 milyar dolar vatandaş satın aldı dth, 50 milyar şirketler satın aldı dış borç azalttı, bi o kadar da yabancılar menkul kıymet sattı- swap kapattı aldı parayı gitti, cari açık da var.. fazla kurtlar vadisi seyretme, bak kerim rota herkesin anlayacağı şekilde anlatmış, 3 dakka seyret anlarsın-
    https://www.youtube.com/watch?v=HKILcWVY4kw

@sindoma, seninkiler bi hesap yapıyor- 70 milyar eksi bakiye, 160 milyar şirketler dış borç ödeyecek bi yıl içinde, 80 milyar cari açık veriliyo.. ne etti ? en az 300 milyar dolar .. sonra bi 5 milyar para geliyor, vay efendim sen hani bunlarla küstün, niye barışıyosun, bu herif katil değil mi ? gülüyorum ama komik bile değil

geçen sene ne kaden güseldi, dolar çıktıkça çıkıyor, enflasyon patlıyor, muhalefet orta yerde göbek atıyor -ulan hiç bi politika üretmemize gerek yok, ülkeyi nasıl idare edecez diye tek kelime etmeye gerek yok, göbek atalım yeter, bunlar gidici kesin, tuvalet terliği aday koysak yine kazanırız.. sonra fed faiz arttırdı- ama ne arttırmak, pound yen euro yerle bir oldu, sonra savaş çıktı, cari açık patladı, olabilecek en kötü senaryolar gerçekleşti üst üste.. bi sene geçmiş üstünden, iddia ettikleri felaket senaryoları çöpe gitmiş, düşük faiz sisteminde şirket karları patlamış, bi de vatandaşa yılbaşında kallavi maaş zamları yaparlarsa- biz ne halt yiyecez diye korku dağları sarmış muhalefet cephesinde, kimsenin göbek atacak mecali kalmamış ..

bi de çıkıyo merkez faiz indiriyo 5 puan daha, ulan yürek mi yedin ? geçen seneki gibi saldırverirler dolara diye, hiç mi korkun yok ?? lan bari yüzde 1 art bre sherefsiz dolar, sen kımıldamazsan biz ne halt yiycez ??

Sayfa 762/1019 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •