Sayfa 763/1023 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. "DOLAR KISRAĞI" 5 çayırlarını pek bir sevdi...
    Çok hızlı koştu..
    Hızını alamadı 6 otlaklarına daldı...
    Sanırım oranın otlarını da sevdi..
    Tadı damağında kaldı...
    Bir daha "6" çayırlarına koşacakmış gibi geliyor...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Kenef borsasında Dolar bazında çok ucuz o yüzden yükseliyor goygoyuna sakın itibar etmeyin, bir günde %12 yukarı giden Dolar ülkesinde şirket mirket kalmaz, akıllı olun olmaz iseniz yarın öbür gün ağlarsanız acıyanınız olmaz. Sonra sayın HAKEM gelip bana olmadı umutabi olmadı, düşene acımıyorum demen olmadı diye kızıyor. İyide biz en baştan uyarıyoruz yapmayın etmeyin diyoruz bunu anlamayana zarar etttim bittim diyene acımadık desek haksız mı oluyoruz !

3. Forex grafikte 6 üstü neden görünmüyo acaba? En yüksek 5.99

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben ona değilde koca yaz domatesi 4-5 liradan yediğime yanıyorum...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Adam kendi seçmen kitlesinin zeka seviyesine göre konuşuyor işte. Sokağa çıkıp röportaj yapsınlar tüm sürü papağan gibi aynı şeyi söyler. Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var.
    Allahsızlar sizin Allah'ınız olsa hırsıza tapmazsınız. Sizin Allah'ınız falan yok. Siz şeytanın müridisiniz.
    Ne varsa bizde var. Bizim Allah'ımız var. İlahi adalet gecikse bile mutlaka gerçekleşir. Süründüklerini göreceğiz inşallah.
    yıllar önce bu sözü cem uzan söylemişti "allahsız" doğru sonunda yerini buluyor demek ki.

Alıntı Originally Posted by TINGIL Yazıyı Oku
    Forex grafikte 6 üstü neden görünmüyo acaba? En yüksek 5.99

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.godmode-trader.de/devise...ra-kurs,138182
    https://www.godmode-trader.de/artike...n-lira,6326149
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5 `i gördürmeyip 4.999 lardan döndüklerinde , goygoy , gel gel yaptıklarında bile yazdık dedik ki: Bir geçerse arkası çorap söküğü gibi gelir. Demedikse demedin diyen çıksın. Beter olmadan yeter olmaz ,onların Doları varsa bizim allahımız var...

8. Tr 2030 8,14 % 4,28

tr 2040 8,35 % 3,26
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 763/1023 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •