Sayfa 763/998 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Ülkede her türlü resmi dolandırıcılık serbest. Her yıl yeni moda dolandırıcılık yöntemi var. Şimdi moda hayvanlar için mama. Üç beş kedi köpek resmi paylaşıyor mama parası topluyor. Bir ara ben de muhtaç engelliler için yardım topluyor yardım ediyordum baktım çok suistimal ediliyor birakiverdim. Ben istemiş olsam sağlık durumumdan dolayı bu yöntemle her ay bir iki memur maaşına den getiririm çok rahat.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu 2023 yılı bunun üzerine enflasyon farkını koy abi 2024 yılında bir hane 60-75 bin sosyal yardım alıyor belediye hariç bir de o dağıtıyor kira gıda giyim Kırtasiye vs Kitabına uyduran senin emekli maaşı rahat çıkarır.
    Güzel kardeşim, tabiki haklısın anlıyorum da Tavşanlı gibi bir yerde ben fakirim yardıma muhtacım desem, ahali götü ilen güler bana.

Ev, araba, daire, işyeri, arsa her bir bok var, ne diyeceğim ben?

Neyse gençken tasarruf meselesine gelelim, eşime dedim bu yıl 5 bin euro gayme biriktireceğiz diye harala gürele her ay 300-400-500 euro alıyoruz derken Temmuzda Çeşme, Balıkesir seyahati derken 3 ay aksadı euro gayme alma işi.

Bugün bak kasaya dedim topu topu 3.110 euro biriktirmişim, hele genç olsam o da olmazdı
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim, tabiki haklısın anlıyorum da Tavşanlı gibi bir yerde ben fakirim yardıma muhtacım desem, ahali götü ilen güler bana.

Neyse gençken tasarruf meselesine gelelim, eşime dedim bu yıl 5 bin euro gayme biriktireceğiz diye harala gürele her ay 300-400-500 euro alıyoruz derken Temmuzda Çeşme, Balıkesir seyahati derken 3 ay aksadı euro gayme alma işi.

Bugün bak kasaya dedim topu topu 3.110 euro biriktirmişim, hele genç olsam o da olmazdı
    Abi bu bazı yerlerde doğu da daha fazla bu kazanç kapısı. Elektrik parasını ödeyen keriz zaten orada. Adamlar elektrik parası ödemediği için bir evde kaç klima var çoğu eski tip cayır cayır elektrik yakar. Haberlerde okumuştum Urfa'nın Viranşehir ilcesi Antalya kadar elektrik tüketiyor bunun %50 -70 arası kaçak. Kazanç illegal gider yok. Sonra düğünlerde kilo kilo altın takar. Ayrıca doğuda kimse kalıcı memurluk yapmak istemez orada genelde oranın halkı çalışır dolayısıyla bu sistem orada rahatlıkla yürür. Helal haram ver Allahım kulun seçmez yer Allah'ım mantığı var.

4. Bu gün Anadolu da çobanların nerdeyse hepsi Afganlı çoban. Devlet desteği var. Resmiyette oğluna prim desteği alıyor çobanın sigortası yok. Kitabına uydurup adres farklı şikayet etsen bile tespit edilemiyor. Aslında tespit etmek istemiyor sistem. Dron ile takip et çobanı çalışırken her yerde görürsün istersen ama bunların olduğu yerde akp hep birinci parti ne hikmetse. Konya'da bildiğim kadarıyla kaçak işçi çalıştıranlar SGK dan adam ayarlamış denetlemeden önce haber geliyor adamları bir şekilde yakalayamiyor. Bir de şimdi memur geçim derdine düştü artık yakalanmak imkansız eğer patron arpasini veriyorsa. Ben daha vergi vs kaydı olan Suriyeli esnaf görmedim şehir merkezinde bile yok. Bizim mahallede var gayrı resmi çalışıyor şikayet etsen de ses çıkaran yok özel dokunulmaz var.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Son eyt ile 38 yaşında emekli olan var mıdır varsa oran nedir bilemem.Ama 90 lı yıllarda demirel in gene bir seçim öncesi 38 yaşında emekli ettiği ebelerin canlı şahidiyim))))) O ebe hanımlar 25 30 yıldır emekli maaşı alıyorlar 20 yıl çalışıp 30 yıldır maaş alıyorlar desek allah uzun ömür versin kadınlar daha uzun yaşıyorlar bir 15 20 yıl daha emekli maaşı alsalar 20 yıl çalış 40 45 yıl emekli maaşı al sağlık hizmeti al bu maaşı evlenmemiş kız çocuklarına aktar falan,hasılı kelam sgk nın işi zor )))))))))))
    Ebemizi hallettiler diosunuz hekim abi

sgk sını, sgk sını

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

reha abi zaten kirli çıkıymışsın para da biriktirmeyiver artıkın

en son yenge kuyumcudan euro yu EB faizi ile almıştı ucuzdan hatırladığım kadarıyla.

7. Kayyum sezonu açıldı.
    Mardin,Batman ve Urfa Halfeti Belediye Başkanları görevden alındı.

8. Öcalan'a 3 ay disiplin cezası.
    Bahceli 'nin açılımında istenilen sonuç alınamadı galiba.

Sayfa 763/998 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •