Sayfa 764/1004 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    memetabi.. 60dolar hayli olan nebati 700 usd maaş verir mi ?
    bravo

2. Apple ürünlerine %50 daha zam gelmiş...şaka gibi..

4. Eyyy Kılışşdaroglu yaw bi günde zamsız geçir yaw nedir bu milletin senden çektiği Kilişşdaroglu

Ha Bay Kemal , her gün zam her gün zam

Soru : Bu ortamda iktidara gelemeyen , boşver iktidarı , kendi yaptığı anketlerde birinci çıkamayan bir muhalefete sahip ülkeye ne denir ?

El cevap : Kongo demokratik Cumhuriyeti.

Aslında tarihi dibi hesaplarken en güzel parametre bu,yani 1 hamburgeri misal kaç lot tüpraşla yiyorsunuz.2001 de tarihi dipte kaç lotla hamburger alabilirdiniz şimdi kaç lotla alabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Gerçekleşen enflasyon kaç bilinmiyor, gelecek yılın enflasyonu kaç bilinmiyor, bu eksi kasa nasıl dolacak bilinmiyor, bu kur krizi reel sektörü nasıl ne kadar vuracak bilinmiyor, FED ne zaman ne kadar faiz arttıracak bilinmiyor, emtia fiyatları bu sene nasıl olacak bilinmiyor...
    Kasim 2015'deki 28.000 TL.

Bugun 386.000 TL.( hisse )+ 15.000 USD + 7.000 USD (araba )+ 30.000 TL. oldu.

Ben o tarihteki belirsizlikle bugun ku belirsizlik arasinda cok buyuk bir fark oldugunu dusunmuyorum.

Muhim olan ne yaptigini iyi bilmek.

Subat 2021 ile gecen cuma gunu arasinda TL degeri ne kadar dustu.?

Dolar bazinda %100 un uzerinde.

Simdi bu kadar ucuz bir TL. ile bugun ku fiyattan mesela KCHOL almiyorsan hatayi biraz kendinde arayacaksin.

Bundan sonra ne olur diye bir endisem yok sahsen.

Borsalarda kazanc bitmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    2001 yılında 20 bin dolara istanbulda ev almıştım 2014 de 110 bin dolara kadar çıktı şimdi 65 hadi 70 bin dolar eder,bir de kiralar var elbet.Demek kağıt alsaydım o tarihte ve aynı dibe gitsek 20 bin dolarım gene 20 bin dolar olacak.Borsa aslında boş iş.
    2 dairem benimde vardı,biri beşiktaş,diğeri arnavut köy aynı yıldı,arnavutkydekini sattım beşiktaştaki duruyor,o zaman deprem ve kriz hepsini vurmuştu çoğu kelepir fiatındaydı,bir arkadaşım beşiktaştan 8 daire almıştı,onun para durumu benden iyiydi,o biraz cimri ben gezmeyi,yemeyi seven biriydim,zaten her zaman derim para elin kiri gibidir,yani yemesini bileceksin,sadece çok az cimri olacaksın ilerisi için tutumda şart,şimdi elimizde değerli araziler olduğu için daire karşılığı binalar yaptırdık Giresunda,20-30 falan vs,şimdi onlar beşiktaştakilerin 3-5 tanesi bile etmiyor,keşke sözünü dinleseydim onun kadar bende alsaydım

https://www.hepsiemlak.com/besiktas-...caAviCEALw_wcB

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Taze kan olmadan imkansız...Taze kan olursa ve akıllı olurlarsa kısmen evet yapacaklar...Ama AB-D şimdi bize Yunanistana yaptıklarının aynısını yapsın sonrasına bakacağız...
    Bi kere bi arkadaşın arkadaşlarıymış bunlar ben adamları tanımıyom hikayeyi duydum sadece
    4kişi araçta
    Feci bi kaza öncesi içlerinden arkada olan biri anlıyo çarpışmadan kurtuluş yok
    Kaza öncesi cenin pozisyonu alıp ana karnındaki gibi, sadece kafayı koruyor ama tabi tüm kemikler kol bacak kırılıyor
    Altı yedi ay bi sene her neyse Alçılardan kurtulup yaşıyo , diğer 3kişi Mefta tabi
    Anca böyle muazzam biri gelcek ekibi kuracak iyi işler başarcak ta o hayatta kalan gibi olunulacak
    Yoksa Sadece kafayı kullanmada yetmez ki cesaret şans vs Çok şey ilazım çookkk ama tabi inşallah olur Biraz çaba

Sayfa 764/1004 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •