Apple ürünlerine %50 daha zam gelmiş...şaka gibi..
Eyyy Kılışşdaroglu yaw bi günde zamsız geçir yaw nedir bu milletin senden çektiği Kilişşdaroglu
Ha Bay Kemal , her gün zam her gün zam
Soru : Bu ortamda iktidara gelemeyen , boşver iktidarı , kendi yaptığı anketlerde birinci çıkamayan bir muhalefete sahip ülkeye ne denir ?
El cevap : Kongo demokratik Cumhuriyeti.
Aslında tarihi dibi hesaplarken en güzel parametre bu,yani 1 hamburgeri misal kaç lot tüpraşla yiyorsunuz.2001 de tarihi dipte kaç lotla hamburger alabilirdiniz şimdi kaç lotla alabilirsiniz.
Kasim 2015'deki 28.000 TL.
Bugun 386.000 TL.( hisse )+ 15.000 USD + 7.000 USD (araba )+ 30.000 TL. oldu.
Ben o tarihteki belirsizlikle bugun ku belirsizlik arasinda cok buyuk bir fark oldugunu dusunmuyorum.
Muhim olan ne yaptigini iyi bilmek.
Subat 2021 ile gecen cuma gunu arasinda TL degeri ne kadar dustu.?
Dolar bazinda %100 un uzerinde.
Simdi bu kadar ucuz bir TL. ile bugun ku fiyattan mesela KCHOL almiyorsan hatayi biraz kendinde arayacaksin.
Bundan sonra ne olur diye bir endisem yok sahsen.
Borsalarda kazanc bitmez.
2 dairem benimde vardı,biri beşiktaş,diğeri arnavut köy aynı yıldı,arnavutkydekini sattım beşiktaştaki duruyor,o zaman deprem ve kriz hepsini vurmuştu çoğu kelepir fiatındaydı,bir arkadaşım beşiktaştan 8 daire almıştı,onun para durumu benden iyiydi,o biraz cimri ben gezmeyi,yemeyi seven biriydim,zaten her zaman derim para elin kiri gibidir,yani yemesini bileceksin,sadece çok az cimri olacaksın ilerisi için tutumda şart,şimdi elimizde değerli araziler olduğu için daire karşılığı binalar yaptırdık Giresunda,20-30 falan vs,şimdi onlar beşiktaştakilerin 3-5 tanesi bile etmiyor,keşke sözünü dinleseydim onun kadar bende alsaydım
https://www.hepsiemlak.com/besiktas-...caAviCEALw_wcB
Bi kere bi arkadaşın arkadaşlarıymış bunlar ben adamları tanımıyom hikayeyi duydum sadece
4kişi araçta
Feci bi kaza öncesi içlerinden arkada olan biri anlıyo çarpışmadan kurtuluş yok
Kaza öncesi cenin pozisyonu alıp ana karnındaki gibi, sadece kafayı koruyor ama tabi tüm kemikler kol bacak kırılıyor
Altı yedi ay bi sene her neyse Alçılardan kurtulup yaşıyo , diğer 3kişi Mefta tabi
Anca böyle muazzam biri gelcek ekibi kuracak iyi işler başarcak ta o hayatta kalan gibi olunulacak
Yoksa Sadece kafayı kullanmada yetmez ki cesaret şans vs Çok şey ilazım çookkk ama tabi inşallah olur Biraz çaba
Yer İmleri