Sayfa 764/1007 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bu finans dunyasinda hersey üçkağıt,algı ekonomisi..kuresel enflasyon varmis yerel enflasyon varmis pandemi varmis nukleer krizi kapidaymis kitlik olacakmis petrol bilmem nolcakmis çip krizi varmis havayolu turizm sirketler batacakmis kaos cikacakmis..teyzemin jet skisi olsa enistemi gezdirecekmis mis mis...

eeeeee sonuc borsalar zirvede..hersey süt liman...gelsin paralar aliyoruz satiyoruz mis gibi...

hasstirin ordan bea..bundan sonra zerre kadar umursayani dikeyim...demekki hayatta guzel,kimse de ekonomik sikinti yok..bol para var sirketler kâr yaziyorsa hersey on numaraysa sokayim krizlerinize..kriz dedikce vuracan mala gecicen..dib yapacakmis ta ucuz alacakmissin da tutacakmissin da..hani nerde kodugumun dibi..
    gmt şort olarak sen kaşındın.
    Ben sana dedim ilk yazdığında aralık vadeyi long olsaydın şu an zararlar çıkmıştı.

2.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    disari kizarikken aralik vade halâ 3000 den alista bekleyen var..dusmez bu bist anlasildi..o kadar emin yani..
    Bak emin mişsin?
    Oradan alan %10 kazandı...

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    gmt şort olarak sen kaşındın.
    Ben sana dedim ilk yazdığında aralık vadeyi long olsaydın şu an zararlar çıkmıştı.
    evet kasindik..kasiniyoruz hart hart...aralik ayi usd endeks operasyonlarini yapan fakirlik fonu nu bildigimiz halde hemde..hicbir farki yok ayni operasyon devam..neyse artik yapacak bsy yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Hani ANA YÖN - ANA DALGA olayını iptal ediyorum demiştiniz .... CR7
    YILIN 2. yarısı olayı zaten hisse ile ilgili..o kırmızı çizgim.Orada zaten hisse alınıyor.

ama 2. olay ise haklısınız ama zaten başka yerde de demiştim.SON BİR SHORT YAPACAĞIM DİYE.

Nereden olur bilinmez ama kallavi getiri sağlar.onu es geçemem.Bekarlığa veda partisi gibi düşün..

Bu düzelme bittikten sonra inan artık shorta yaklaşmam...zaten sistemim sadece longta kazandırıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    YILIN 2. yarısı olayı zaten hisse ile ilgili..o kırmızı çizgim.Orada zaten hisse alınıyor.

ama 2. olay ise haklısınız ama zaten başka yerde de demiştim.SON BİR SHORT YAPACAĞIM DİYE.

Nereden olur bilinmez ama kallavi getiri sağlar.onu es geçemem.Bekarlığa veda partisi gibi düşün..

Bu düzelme bittikten sonra inan artık shorta yaklaşmam...zaten sistemim sadece longta kazandırıyor.
    yaw müdür birak şu sistem olayini,en guzel sistem ağa nereye sen oraya.. ozellikle bu son 1-2 yilda olan biten bariz bu değil mi..bak hala yurtdisi dunya oyle olmus atlamis patlamis hicbisey takan yok..

kasım ayından beri sigorta şirketleri dışında tüm kağıtlar güzel karlar yazdı. o sektörde de kasım ayında temettü dağıtma sınırlaması getirilmiş. geç öğrendim.

aradım, bakıyoruz çalışıyoruz dediler.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kasım ayından beri sigorta şirketleri dışında tüm kağıtlar güzel karlar yazdı. o sektörde de kasım ayında temettü dağıtma sınırlaması getirilmiş. geç öğrendim.

aradım, bakıyoruz çalışıyoruz dediler.
    Ön ödemeli sektörler enflasyon karsısında sıkıntı yaşıyor. 1.500 e kasko yaptıkları arabanın kenarı çizilse artık 2-3 bin hasar kaydı çıkıyor. Aynı kasko şuan 6-7 bine dayanmış. Her türlü enflasyonist dönemlerde arkadan geliyor bunların karların pek tat vermiyor. Telekom sektörü de aynı hesap biraz. Superonline 24 ay taahhüt verdim kafam rahat.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    763. sayfa neden açılmıyor?

Sayfa 764/1007 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız