Sayfa 764/882 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. doğrudur black swan dxy satıp piyassalara vurdular zaten de bizim endeksimiz kırılgan ayrıca koç grubunun gitmediği ortamda endeks tepki olarak kalıyor 10250 lere giden hareket piyasayı iyi okumak lazım bilmeyenlerinde doğru analizcileri takip etmesi lazım
    haberle bilanço ile olmuyor bu işler bir süredir ve viop ne derse o bizim endeks için

2. Bugün önemli.
    Hafta sonu riski almak istemeyen ky nin malını alacaklar veya kendileri risk almayacak. Umarım ikincisi olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    doğrudur black swan dxy satıp piyassalara vurdular zaten
    Powell buna (bana göre) gayet sert bir cevap verdi...Sonuçta Cumhuriyetçi kanattan ve Biden'ın çekilmesi ile birlikte üzerinde ağır bir baskı oluşturacaklar sanki...Restleşmeye gider mi, sanmam çünkü enflasyonist gidişat ABD ekonomisine de zarar vermeye başladı ama dikkatli olmakta fayda var...Geçenlerde de yazmıştım bir taraftan enflasyon diğer taraftan nakit ihtiyacı millette para yok çünkü faizler almış başını gitmiş...Gayet zor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. 4 aydır düşen bir berkosan ky sattıysa satmıştır zaten şehir efsanesi haftasonu riski ky nin elinden mal alacaklar falan

Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Bugün önemli.
    Hafta sonu riski almak istemeyen ky nin malını alacaklar veya kendileri risk almayacak. Umarım ikincisi olmaz

5. Valla direnen hisseler direniyor. Tepeden maksimum %20-25 asagida bazilarida ama hergun çatir çutur düşmüyor. Endeks iyi ikende tepkisini verip yükseldiği için düşüşlerde toplam düşüşü fazla olmuyor. Dünyadaki konularla berkosanin hiçbir ilgisi yok bence. Endeks %50 dustumu son 4 ayda ?

Yada berkosan yükselirken endeks çokmu iyidi ? Genelde endeks kötü iken hep +5 +6 yapıyordu. Burada durum çok farklı bence. Bilanço kötü gelecek.

6. fed'i sıkıştırmak için piyasalara vurmak içinde bahane oldu sanki japonların faiz arttırması faiz indirimleri için fed somut adımlar atınca piyasayı yine paraya boğarlar diye düşünüyorum pandemi sonrası kripto borsalar falan para dağıtmışlardı biraz para yaktılar umarım 2025 1ç'i geçmez faiz indirimi adımları

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Powell buna (bana göre) gayet sert bir cevap verdi...Sonuçta Cumhuriyetçi kanattan ve Biden'ın çekilmesi ile birlikte üzerinde ağır bir baskı oluşturacaklar sanki...Restleşmeye gider mi, sanmam çünkü enflasyonist gidişat ABD ekonomisine de zarar vermeye başladı ama dikkatli olmakta fayda var...Geçenlerde de yazmıştım bir taraftan enflasyon diğer taraftan nakit ihtiyacı millette para yok çünkü faizler almış başını gitmiş...Gayet zor...

7.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Valla direnen hisseler direniyor. Tepeden maksimum %20-25 asagida bazilarida ama hergun çatir çutur düşmüyor. Endeks iyi ikende tepkisini verip yükseldiği için düşüşlerde toplam düşüşü fazla olmuyor. Dünyadaki konularla berkosanin hiçbir ilgisi yok bence. Endeks %50 dustumu son 4 ayda ?

Yada berkosan yükselirken endeks çokmu iyidi ? Genelde endeks kötü iken hep +5 +6 yapıyordu. Burada durum çok farklı bence. Bilanço kötü gelecek.
    Burada herkes herkesin elini biliyor, "hisse özelinde" temel sıkıntı bu...Eski grup yönetimle içli dışlı ise yeni grup biraz zor zamanlar yaşayacak, bu net...Ben bilmiyorum, sayın Akinkktrk burada çok eskidir, bilirse o bilir...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    4 aydır düşen bir berkosan ky sattıysa satmıştır zaten şehir efsanesi haftasonu riski ky nin elinden mal alacaklar falan
    Ben endex geneli için söyledim endex kötü olursa berkosanda ayak uydurur farketmiyor

Sayfa 764/882 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •