ben normal şartlarda konjöktör değişse bile berkosanın bilançoları iyiye gittiği için olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyordum...nitekim sanfm a baktığımızda benzer yapıda ve benzer bilançolara sahip olmalarına rağmen sanfm iki kat gitmeyi başardı...doğrusu bu performansı berkosanın da göstereceğini hesaplamıştım...ama olmadı...neden olmadığının kararını yatırımcılar versin...her şey açık ve net görülüyor tahtada...
buna rağmen yine de sıkıntı olmaz diyorum...bu hisseye her zaman al unut hissesi olarak gördüm...almak isteyip de fikrimi soranlara da hep alıp unutabilecek bir yatırım anlayışın varsa uygun yerlerden al...yoksa alma demişimdir...kararı da her zaman yatırımcılar verdi...
kendim de bu hisseyi bir kenarda unutmak istiyorum...bozulmaz ,çürümez...kim ne yapıyorsa da yapsın benim için sıkıntı değil..
mart ayında zaten sermayemin %40 ını bir inşaat projesine yatırmış idim..o proje şu anda %100 karda...bir iki yıl önce de çocuklarımın geleceği için bir miktar gram altın almıştım , oda %100 karda...berkosanda ALLAH uzun ömür verirse zaman kısıtlamam yoktur...berkosandaki sermayemin de maliyeti zaten sıfırdır...yani istediğim kadar kalabilirim...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri