Sayfa 766/774 İlkİlk ... 266666716756764765766767768 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    teşekkür ederim sn.rumenigge,

türkiyenin nabzını burada tuttunuz belkide hisse net forumunun bugüne dek en hareketli en entellektüel en fazla ilgi gören başlığını tarihe kazıdınız

an itibarıyla artık başlıktan müsaadenizi isteyeceğim , hem tartışma keyfinin hemde haklı mücadelenin doruğuna ulaştığımızı düşünüyorum

saygılar hürmetler efendim
    değerli kardeşim o sizin güzel bakışınızdan kaynaklanıyor güzel bakan güzel görürmüş
    başlık konusunda müsaade sizin çünkü ben de az önce aynı şeyleri düşünüyordum
    bu başlıkta fazla yazmayı düşünmüyorum çünkü seviye hızla düşüyor
    hayırlı geceler
    Edit:Bugün yazılan son yazıların tamamına yakını direkt provakasyon içeren seviyesiz yazılardı bir kısmını yönetim sildi

2.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Şu dizeleri severim
    Suskunluğum asaletimdendir
    Her lafa verilecek bir cevabım var.
    Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
    Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
    Onlar sizin için de söylenmiş olamaz mı. Hep başkaları mı kötü.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Onlar sizin için de söylenmiş olamaz mı. Hep başkaları mı kötü.
    sen niye o dizelerden alındın bilmiyorum ama sözüm bugün bu topikte kasıtlı ve ısrarla provakatif ve seviyesiz yazı yazan kişilereydi

4. Ben alınmadım ama sen alınmışsın. Ben bıktım bu ey chp den. Halk onlardan çektide akp ye teveccüh etti. ama çoğu işte onları aştınız. Yolsuzluk Yoksulluk Yalanlar Yasaklar. Hayaldi gerçek oldu...

5. Ahmet Takan yazmış kulis bilgisi...
    İl sayısını 99'a çıkarmak için çalışmalar yapılıyormuş...
    Büyük ihtimalle hangi illerin hangi eyalete dahil olacağı da bu çalışma içindedir...
    Adına "eyalet" denmez de "bölge valiliği" denir.
    %51 de "oh ne iyi oldu. Bakın eyalet falan yok. Biz demiştik" diye ortalıkta dolanır...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bir ysk yazılımcısının itiraflarıdır.

özetle; 16 nisan referandum seçiminde seçsis'te tezgah döndü demektedir.

"btk'da 11 yıl ,4 yıl tubitak'ta ve devletimizin bir çok alanında yazılım ve programlama ihtiyacını gidermiş biri olarak ve son olarak ysk'nın seçim yazılımı üzerine çalışma yapmış bir sistem mühendisi olarak söylüyorum. çok ciddi bir kumpas var. saat 18:00 ile 20:45 arası ysk'da bir sürü dalga dümen tezgah döndü ve bizi tehdit ettiler.

ysk'da çalışan üst memurlar bir bokurı içine battıklarını söyleniyorlardı ve bunu bir grup veri merkezindeki yazılımcı ile tehditle zorbalıkla a.a ile birlikte kordinasyonlu ve sistematik şekilde manipüle ederek oy "votescrolling" kaydırma işlemi yaptılar. bu işlem saat 20:00 ila 20:50 arasında oldu çünkü televizyonda fark edilmiş olmalı ki 3.5 m oy farkı 20 dakika içerisinde 1.2 m düştü.

bu dakikalarla benim server management ile bağlantım kesildi. chp ve diğer partilerinde ysk seçim programında bilerek kesinti yaşandı çünkü fake columlar giriler row edildi (sahte değer.) aradaki fark kapatılmaya çalışıldı.

yazılımcılar programa ve veritabanına manuel edit işlemine başladılar matematiksel olarak her şeyi elle değiştirdiler.

aslında bu tezgah haftalar belkide aylar öncesinden hazırlanrnıştı provaları yapılmıştı bile.

size çok rahat bir şekilde "hayır" oyunun galip geldiğini söyleyebilirim çünkü system adrninistrative alanındayım ben ve oyları server database'ye insert akışını takip ediyordum ve sql sorgusu gönderdiğim vakit hayır oyunun %9'dan fazla farkla önde olduğunu söyleyebilirim.

savcılığın özellikle güçlü uzmanlarla ysk'da sistem loglarına 20:00 ila 20:40 arası baktırması her şeyi ortaya dökecek..

yazdıklarımda yazılımsal bazı terimler var yazılımla ilgilenenler zaten anlayacaklardır ne demek istediğimi hosçakalın."

https://eksisozluk.com/ysk-yazilim-m...flari--5346599

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 766/774 İlkİlk ... 266666716756764765766767768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •