B*tırel bile hala ahkam kesiyor orada burada. İşi bilenler tek hatada utanıp pısıyor, çer çöp tipler hala ötüyor sağda solda.
Devir doğru konuşanların değil, ne olursa olsun konuşanların devri.
B*tırel bile hala ahkam kesiyor orada burada. İşi bilenler tek hatada utanıp pısıyor, çer çöp tipler hala ötüyor sağda solda.
Devir doğru konuşanların değil, ne olursa olsun konuşanların devri.
sözümü tutacağım
Yamuk yumuk adam olmadım sözümü TUTARIM
son mesajımı yazıp veda ediyorunm hepinize
az önce baktım gün içi 12 görülmemiş bu şu demek kaybettim Yönetici medvik sanırım altında öyle tadıyordu gerekeni yapsın imamın kayıpına bindirsin ŞUTLASIN
Kısa not düşüp kaçıyorum ve kaçıyorum
a.yağı 50-60
benzin 12-14
fular 22-25 (39-40 süprizi eşek:olur ;;: ganyan olur)
20.11.2023 de bu civarda olur ( 1yıl)
herşey 2 katı daha artacak ve orda duracak
pahalılık hepimizin a. koyacak
Kısaca kötü girecek hepimize 6931 ile 3169 farkı hissetmeyeceğiz
sahile inip yarım izmarit toplayıp içeceğim kavanozda izmarit kalmamış
birde bugün evin çatısı akıyor onu tamir edeceğim çok iş var bugün
karides ağı alacak parayı denkleştirirsem aralıkta iyi karides tutar yine fular alırım
cep delik çrpken delik şu an hepinize sağılar sunuyorum güzel insanlar tadında bırakmak iyi oldu en güzeli oldu
İBB, ye provakasyon düzenlediği için ödüllendirilen şahıs bu,pazar günü tenha bir hatta 60+60 tosun toplamış ondan sonra belediye uyuyor vatandaş saatlerce otobüs bekliyor diye çamur medyasına haber yaptırmıştı,şu adamların oluşturacağı kadrolardan kime ne hayır gelir,akşam 5 dk baktım,kendi görüşüne yakın adama bile çemkiriyordu,adamın söylediğiyse;birazcık bizde kendimize dikkat edelim,özeleştiri yapalım tarzı birşeylerdi.
başlamadan bitsin bu trend/dönem..
*kırmızıyı insan normunda çizdim...
** ps: ah macit ahhh
![]()
Sayın Jas ve Maacit beylere sözlerinin arkasında durup gereğini yerine getireceklerini bildirmelerinden dolayı şahsım adına teşekkür ederim. Son zamanlarda toplumda kaybolmaya başlayan bir erdemi sahiplenmeleri, verdikleri sözün arkasında durmaları benim için önemli bir olay. Bu vesile ile şu eski atasözümüzün ne kadar güzel bir örnek olduğunu da hatırlamış olduk "Büyük lokma ye, büyük söz konuşma" Türkiye gibi herşeyin dakikalar içinde değiştiği bir ülkede teknik, taktik, bilgi ve analiz gibi kavramların nasıl önemsizleştiğinin en güzel örneği dünkü olay oldu. Manipüle edilmemesi açısından şunu da açıklayayım, her iki arkadaşı da tanımam kendileri ile şahsi bir problemim yok artık yazmayacak olmalarından zevk alıyormuşum gibi bir durum da yok yani konunun benim ile ilgisi yok, yazmalarından yada yazdıklarından rahatsız değilim. Son olarak burada bu iki arkadaşa boşver nasıl olsa herkes istediğini yazıyor iki haftaya kimse sizin ne söylediğinizi hatırlamaz yazmaya devam edin diyenlere iki kelam etmek istiyorum, belki iki hafta sonra kimse bu konuyu hatırlamayacak ama bu iki kişi bunu hep hatırlayacağından eğer verdikleri söze rağmen yazarlarsa kendilerine olan saygılarını kaybedecekler. En önemli olan şey bu insanın kendine olan saygısını yok edip bu tarz söylemlerle yapılanı yüceltirseniz her gün burada eleştirdiğiniz omurgasız insanların sayısının artmasına katkıda bulunmuş olursunuz ondan sonra şikayet etme hakkınız olmaz ettiğiniz şikayet olsa olsa timsah gözyaşıdır, daha fazlası değil. Önce onurlu olmayı yüceltin gerisi gelir. Herkese iyi hafta sonları.
Yer İmleri