Sayfa 766/1004 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu yeni Covid nedeni ile petrol ve havacılık düştü deniyor, yurt dışına da bakmak lazım.

Dünya da böyle bir büyük gündem yok..
    Adamlar varyant için aşıyı bile hazırlamışlar.. DSO e göre düşük risk içeriyormuş..
    Bizde servis ediliyor bol bol felaket gibi.

Bugün 6000 short kontrat ile %3 e yakın vadelinin düşmesi nedir
    Sabah daha da düşerse toplantı öncesine kadar mal almaya devam ederim..

Borsa düşer çıkar ayrı ama uyduruk hareketleri ayırt etmek lazım....
    Bakan Koca açıklama yaptı. Sorun yok dedi... Adamlar tavan tavan giden gıdaları sattılar ...Kimi de tavandan taban oldu bugün...Halimiz bu..

https://twitter.com/acgozen/status/1...qO9_1OhBQ&s=19
    Son düzenleme : emregunes; 24-08-2023 saat: 00:46.

2. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. >>>>>>>>>>>>>>

https://twitter.com/iriscibre/status...23411458478444

Herkes Covid konuşuyor

Sağlık tarafını bilemem fakat global piyasalar açısından böyle bir fiyatlama yok
    Ne yurtdışı borsalar, ne para ne de emtia piyasalarında yok.

Bugün bizdeki düşüşün de KKM ya da Covid ile alakası yok

Her gün 2% çıkarken sebep aramayanlar 2% düşünce bir şeye bağlama ihtiyacı neden duyuyor bilmiyorum

Bazen dökerler, bazen düzeltirler, sonuçta 3-5 kişinin yazdığı yüklü kotasyonlara bakan bir piyasadayız

Böyle çıkışa böyle vuruş...

Bazen herşey çok basittir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    çoğun birey para ve sermaye piyasalarında spekülasyon yaparken , nasıl düşündüğünü düşünmenin, yaptığı bu işte bütüncüllüğü sağlayan ve süreç boyunca tekrar tekrar sorgulanarak, yoğunlaşılması gereken bir olgu olduğunu es geçtiği için, kaosla dost olacak yerde, onun karşısında naçar kalıyor.
    naçar kaldığı vakütte de, geçmişten gelen deneyimlerden edindiği sezgiyi, işin doğası gereği para yönetiminde kullanılması gereken basit matematiği ve mantığı zihninden dışlayarak, paniği korkuyu kumarbazlık dürtüsünü buyur ederek, saçma sapan alım satımlara akıyor... öyle çıkış noktası olmayan bir dairenin içinde döneduruyor. naçar kalınca saçma sapan işlere girişiyor, saçma sapan işlerin neticesinde naçarizm ruhçuluğunu bir yaşam biçimi haline getiriyor. naçarizm de paniğe korkuya kumarbazlığa dürtüyor... dürtülen birey çemberin içinde döneduruyor...

bütün bunların olmaması içün, al sata girmeden önce en basitinden , ben şu bu o pozisyonlardan ne kadar zararla çıkmayı kabul ediyorumu sağdan sola tersten yazıp plaket yapıp kıçına yapıştıracaksın. sonra arkana ve önüne bi ayna koy ki yazıyı okuyabil...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    gönlümde kurmadığım zamanların
    çalan saatlerini çoktan duyar oldum
    bir sende var olamadım, duvar oldun
    ne yâr oldun, ne de ayrılığa bir sevda
    -hamza sütbıyık - antropolog, şair, ot bilimci-
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Evlere solar panel kurulma işi ihtiyaç kredisi ile değil bu amaca özel düşük faizli kredi ile yapılmalı şeklinde TV'de konuşuyorlardı.

Normalde yetiştiremiyoruz, ithalat serbest bırakılmalı demeleri lazımdı.

7. Havacılıkta kurallar kan ile yazılmıştır denir. Gözlemlediğim illuzyonculuğun da yazılı olmayan kuralları var. Kumarhanelerde de bazı kurallar var gibi.

Muhtemelen borsaların da sır kuralları var. Bazen kendi kendime şöyle bir şey olmalı deyince duvardan ses geliyor.

Sonuçda gayet kontrol altında bir piyasa olduğuna inanıyorum. öğrenirsem bu sefer merakım gider o zaman yerine başka şey koyamam diye çekiniyorum.

Alet çalışır el övünür diye güzel bir söz var.

8. Güzel bir türkü ve güçlü bir yorum.

Tabi sözlerine katılamıyorum o başka. Gayet güzel bir kaderin var idare et derim normalde.

https://www.youtube.com/watch?v=QW89iqHxNps
    Aysun Gültekin - Havada Durna Sesi Gelir

Sayfa 766/1004 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •