Sayfa 766/1009 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Kıymetli enki
    adeta benim durumum ve düşüncelerimin özeti bir yazı olmuş.
    50 li yaşlardayım
    macera arayamam,
    benim için özellikle endeksi taşıyan kağıtlarda bistte pozisyon taşımak, bu içinde bulunduğumuz 3 kağıt ekonomisinde kumar ile eşdeğer.
    düşmeyen borsa yapmışlar
    varlık fonu kurulduğunda belliydi aslında, daha dün en tepeden gelen yorum ''borsamızda yükseliyor'' dendiğinde işin rengi belli olmuştur bizim ekonomi eşittir bist endeksi buna kargalar bile bir tarafıyla gülse de bist 104 binin üstünde
    bu gözler ne günler gördü bu yeşillenmiş endeks nar çiçeği rengini alması bir habere bakar,ekonomik temelleriniz sağlam değilse bitmeyen paranız olacak, çok şükür o da bizde olmadığına göre
    herkesin bildiği toplam dış borç , sürekli büyüyen cari açığınız, kendi liginde kendi parasına ve USD ye en yüksek faizi veren ülkesi olduğunuza göre BİZİM EKONOMİMİZ HARİKA VE BU BORSANIN DÜŞMEMESİ ÇOK NORMAL

Sadece koruyor..birde huzur..
    bu cümleniz çoook şey anlatıyor en azından bana

genç arkadaşların heyecanını anlarım ama artık yaşı biraz olgun olanların bu piyasada risk alabilmesini anlamam mümkün değil

ezcümle ;piyasa bugün bütün göz ardı ettiği olumsuzlukları bakarsınız bir sabah olduk olmadık bir haber ile birden görüverir
    piyasalar toz duman oluverir.
    işaret parmakları ağızda Allah Allah deyip mırıldanmalar başlar '' oysa her şey güllük gülüstanlık değilmiydi''

huzur.. çok önemlidir..
    oluyor böyle şeyler işte..

2.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Dolar veya Euro da artış beklememek lazım.sonuçta ülkesine sevdalı insan ülke çıkarını düşünür.kendi çıkarını ülke çıkarının önünde görmek bencillik olsa gerek en iyi tahminle
    Hım güzel ifade etmiş arkadaş. Ama büyükler ne yapıyor. Özellikle siyasiler sadece söz olmaz. İcraat lazım. Benim karnım yok bu sözlere. Köy kahvesinde söyleyin baya bir alkış alırsınız.

3.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    3 senedir izlediğim kadarıyla bırakın globali neredeyse bir SNPAM kağıdı gibi hareket ediyor.Para yoktu zamanında giremedik,sonradan olaya dahil olabildik.Ancak eskilerin bunu daha iyi farketmiş olduğunu tahmin ediyordum.
    evet farkettiğimiz için 3.41 den girdik.
    bu arada sen sahipli SNPAM dan devam et tekniğine
    eğer sen usd korealasyonunu spek kağıdıyla aynı teknikle yorumluyorsan zaten diyeceğim hiç bir şey yok
    siz grafikle usd yorumlamaya devam edin
    kim tutar sizi

4.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    başkan sana kolay gelsin iyi geceler ))))))
    bu arada başkan abd nin vize olayı ile merkelede gün doğdu.
    o da bir hamle yapacaktır.
    bizim rusya iran ortak idlib olayımız sam amcayı gıcık ettiği kadar merkeli de gıcık edecektir.

5. Türkiye "Savaşma Seviş" tezini savunur; FED ben faiz artırmıyorum der, USD Bilançosu bilakis genişeleme sürecine girer, ABD ekonomisi dara düşer, yarın Bist 110,000 e çıkar... USD 3,52 TL ye kadar düşer oradan hafta içi 3,42 TL den Cuma günü kapatır. 2018 yılı seçim öncesi Türkiye de kişi başı gelir 20,000 USD olur ...

Nasıl milliyetçiyim ama?

Aferin bana...

Ver mehteri, ver mehteri... Atatürk alamadı Lozanda Rodos u bari mevcut iktidar alsın....

6. yarin dolar alsak vatan haini ilan edilmeyelim sonra?

Avrupa Euro/TL açılış : 4.2879
    Dolar/TL Açılış 3.6540

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Kuru milliyetçilik,hamaset yapmak değil amacımız ancak ABD ile çıkarlarımız çakışıyor o zaman ülkem adına ne yapmalıyım sorusunu sorarım kendime.siyasi bir amaçla değil.güzel ülkem insanları en az zararı nasıl alır onunla meşgul olurum.herkes biliyor ABD ve Almanya nın bizi köşeye sıkıştırmaya çalıştığını.o zaman kendi
    Ayağıma sıkmam mantıklı gelmiyor bana.herkese iyi geceler.

Sayfa 766/1009 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •