Sayfa 767/951 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Koca: Mutasyonlu virüsün görüldüğü il sayısı 33'e kadar çıktı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde vaka sayılarının düşük olduğunu biliyoruz , bilim kurulumuz bir esas belirleyecek buna göre il ve ilçe bazında kararlar alınabilecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Mart ayından itibaren iller bazında vaka sayısına göre kısıtlamalari gevşetmek, kaldırmak veya arttırmak gerebilir

5. Doların neden düştüğünü anlayamayacak kadar beynim bulanmış meğer. Ülkenin ekonomik krizden çıkışını ve hatta Uzaya gidişini çözmüş bir başlık buldum. Artık hiç bir şeyi dert etmeye gerek yok....

https://eksisozluk.com/canakkale-sav...?a=popular&p=3

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Doların neden düştüğünü anlayamayacak kadar beynim bulanmış meğer. Ülkenin ekonomik krizden çıkışını ve hatta Uzaya gidişini çözmüş bir başlık buldum. Artık hiç bir şeyi dert etmeye gerek yok....

https://eksisozluk.com/canakkale-sav...?a=popular&p=3
    daha ne hıkayeler var benzını bıtıp hala ucan ucaklar ucak kullanan yesıl sarıklılar..Boyle tiplerın ögrencı yurtlarında ıkı dua okuyunca dondurucudan cıkan tavugun canlanacagını ınanan tipler var

7. Zaman ve yatırım doğru yerde olursa kazanç olur. Örneğin dolar 3-4 ay içinde kanıta kanıta 6,80 e gelse bence bir çok kişi dolara geçer dediğim gibi zaman önemli

Sayfa 767/951 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •