EREGL'den dolayı uzun vadeli temettü hissesi alanlar zararda kanısı oluştu bir şekilde o intiba giderilir diye tahmin ediyorum.
EREGL'den dolayı uzun vadeli temettü hissesi alanlar zararda kanısı oluştu bir şekilde o intiba giderilir diye tahmin ediyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
KCHOL zamanında ortak satışı yapmıştı.
Zirveden..
Ykb kısmı satışta borsanın zirvelerinde yapıldı..
AKBNK emekli sandığı geçen sene borsa zirvede olduğunda satışla çöküşü tetiklemişti..
Bu sene farklı, 3..5 memur değişti.
ARABIN hayalleri iştahı artırdı ama düzen aynı düzen..
Hukuk yandaş hakim ve savcıların elinde felç..
AB ihtimali sıfır.
Bay Recebin ülkesine batıdan kuruş yatırım yok..
Pardon İngiltere elektrikli tren ekipmanı için kredi sağlarım demiş. O da benden alırsan..
Elini uzun vade taşın altına koyan yok yani
Batıya dönmesi gereken yüzümüz, araba dönüyor.
Teknoloji, yenilik, icat, makine, ekipman,para,borç ne varsa batıda..
Ne işin var kardeş Arap çöllerinde?
(Arap çöllerine gidenlere denir ya! Deve gtü ...... gittin??Boş işler anlamında)
Son düzenleme : keremalkm; 30-07-2023 saat: 09:40.
Bir tane temettü hissesi de ben alternatif olarak sunayım, en azından biraz değişik bir bakış açısı da sunmuş olmak niyetiyle : AVGO (Broadcom)
Dolar temettü isteyenler düşünebilir.
Hep İngiltere’den gelip Kalkan’a yerleşen ve pound emekli maaşları ile krallar gibi yaşayanlara özenmişimdir zamanında.
Benzerini fırsat olarak sunma potansiyeli taşıdığı için bir alternatif olarak değerlendirmek üzere paylaşmak istedim.
Sağlıkla …
Bir kaç ayrı sohbet odasında denk geldim.
Dinleyicilerden biri hocam PTNSH hissesini yorumlar mısınız diye soruyor.
Üstad da "adını ilk defa duydum, bilmiyorum" diyor, dinleyici tekrar söylüyor, üstad kodlayın filan diyor. Tecrübeli katılımcılar uyduruk hissenin açık ismini söyleyip de bu işler ile uğraştıklarını belli etmemek için bilseler de söylemiyorlar.
Neyse biri açık ismini söyleyince, üstad "Haa, o hisse diyor, bir iki yorum yapıyor"
Borsacıyım vs deyip hava atmak için abi bizim çevremizde o tip hisseleri alan satan yok, hep paralı adamlar sorsak ayıp olur denilebilir.
Tabi tersi de olabilir bizim çevremizde vida filan o işlere bakn yok dersin cahil duruma düşersin.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ayıp ettiler bence de.
pist rekorlardan rekorlara koşuyorken,
en azından 43 deki gapı kapatmalıydılar.
tahta yapıcının, tahtayı yapmaktan ne anladığını sorgulamak ilazım. asdasds.
boşkuuşş nerdesinnn?
çalı dibinde totoşun açık,
çık ayaklarının üstünde savaş.
en azından pala karşısında tik durdu derler.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri