Sayfa 77/774 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Tosuncuk ve Ekinomiye katkısı

Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin Hollanda'da olduğu biliniyor...

Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin merkezi Hollanda. Yıldırım ailesinin Allah nazarlardan saklasın 30 adet gemisinin oldugu biliniyor. İlk gemi 2003 yılında satın alınmıs...Ödedigi vergilerle Hollanda ekonomisine ciddi katkı saglıyor!..

Erkan Yıldırım'ın, Zealand Shipping Şirketine Kolin İnşaat ve Sefine Denizcilik üzerinden ortak ve ZEALAND SHIPPING B.V. şirketi Hollanda Almer'de faaliyet gosteriyor...

Erkan Yıldırım Zealand Shipping'in ortaklarından Derin Denizcilik adlı şirketede ortak ve Zealand Shipping adına kayıtlı 9 geminin sahiplerinden...

Yine Hollanda'da kurulu Q Shipping şirketine de yüzde elli ortak.. Q Shipping Şirketinin filosunda tam 21 adet gemi var! Ver Allahim ver... Gemilerin isimlerine dikkat ediniz. (mv zealand amsterdam, mv zealand beatrix, mv zealand rotterdam, my lady dee gibi..)

Cumhurbaşkani Erdogan 16 Nisandan sonra Hollanda' ya ambargo uygulayacagını acıkladı!

Milletce gururumuz incinde hemen ambargo uygulayınız efendim.

Beklemeksizin Petrol ofisi, Baymak, SHELL'in, PETROL OFİSİ'nin, ING BANK'ın, AEGON EMEKLİLİK'in, EUREKO SİGORTA'nın, RABOBANK'ın, CORENDON TURİZM'in, CORENDON HAVAYOLLARI'nın, PHILIPS'in satışını iptal ediniz...

Başbakan Yıldırım derin bir sessizlik icinde, gurbetciler ellerinde bayraklarla sokaklarda!..

Sayin Bahçeli'de Ülkücülere 'Hollanda'da Eylem Yapın' Talimatı verdi.

Dışişleri Bakanlığı Türkiye dışında bulunan Hollanda Büyükelçisi'nin "bir müddet daha Türkiye'ye gelmemesini" söyledi..

Ya Hollanda misilleme olarak Erkan Yıldırım' ın ' bir müddet daha Hollanda' ya gelmemesini' söylerse! Beyzademizin mazallah işleri aksar.

Neler oluyor beyler?

Sanki 18 adayı Hollanda işgal etti!...

Sanki havaalanlarına Barzaninin pacavrasını Hollanda astı..

O zamanlar neden sustunuz?

Dış politikayı iç politikaya meze yaparsanız bedelini yurtdışındaki Türklere ödetirler!.

Türkiye'ye donseler iş ve Suriyelilere verilen degeri dahi bulamayacaklar..Bakan hanım da ucuz sovla Bakan olmanin diyetini ödedi!

Gerginligin sebebi vatan degil sandık, gurbetci oyu...

Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin Hollanda'da olduğu biliniyor...

Başbakan Yıldırım'ın oglu Erkan Yıldırım'ın Şirketlerinin merkezi Hollanda. Yıldırım ailesinin Allah nazarlardan saklasın 30 adet gemisinin oldugu biliniyor. İlk gemi 2003 yılında satın alınmıs... Ödedigi vergilerle Hollanda ekonomisine ciddi katkı saglıyor.

Erkan Yıldırım'ın, Zealand Shipping Şirketine Kolin İnşaat ve Sefine Denizcilik üzerinden ortak ve ZEALAND SHIPPING B.V. şirketi Hollanda Almer'de faaliyet gosteriyor...

Zealand Shipping'in ortaklarından Derin Denizcilik adlı şirketede ortak ve Zealand Shipping adına kayıtlı 9 geminin sahiplerinden...

Yine Hollanda'da kurulu Q Shipping şirketine de yüzde elli ortak..

Q Shipping Şirketinin filosunda tam 21 adet gemi var!

Ver Allahim ver...

Gemilerin isimlerine dikkat ediniz. (mv zealand amsterdam, mv zealand beatrix, mv zealand juliana, mv zealand rotterdam gibi..)

Cumhurbaşkani Erdogan 16 Nisandan sonra Hollanda' ya ambargo uygulayacagını acıkladı! Milletce gururumuz incinde hemen ambargo uygulayınız efendim. Petrol ofisi ile Baymak' in satışınıda iptal ediniz...

Başbakan Yıldırım ise derin bir sessizlik icinde. Gurbetciler ellerinde bayraklarla sokaklarda...

Neler oluyor beyler?

Sanki 18 adayı Hollanda işgal etti!...

Havaalanlarına Barzani' nin pacavrasını sanki Hollanda astı.. O vakitler neden sustunuz?

Dış politikayı iç politikaya meze yaparsanız bedelini yurtdışındaki Türklere ödetirler!.

Türkiye'ye donseler Suriyelilere verilen degeri dahi bulamayacaklar. Bakan hanım da ucuz sovla Bakan olmanin diyetini ödedi!

Gerginligin sebebi vatan degil sandık, gurbetci oyu...
    Sevgi ve saygıyla
    Sevginaz Hamevioğlu
    alıntı
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    British Kardeşim sabah erkenden kalkmış, anlatıyor cüzdan-siyaset ilişkisini evetçiler daha uyuyor...Hayırcılar azimli, çoşkulu, heyecanlı, Evetçiler neyi savunacakki yatarlar öğlene kadar, ey fakir milletim evet diyinki 550 vekil az 50 tene daha ballı maaşlı, ballı emekliliği olan vekil ekleyelim demek kolay olmasa gerek...

"Hayır"cılar "Evet"cileri o kadar çok yeriyor ve aşağılayıcı tavır takınıyor ki bir çok "EVET" diyecek kişi diyaloğa girmemek için ben de "Hayır"cıyım diyor.Yani demem o ki çevrenizdeki "Hayır"cılara güvenip gaza gelmeyin,sandıktan %60 gibi "EVET" çıkacak.Yani susuyorsak cahilliğimizden değil nezaketimizdendir....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by Hiçankaya Yazıyı Oku
    "Hayır"cılar "Evet"cileri o kadar çok yeriyor ve aşağılayıcı tavır takınıyor ki bir çok "EVET" diyecek kişi diyaloğa girmemek için ben de "Hayır"cıyım diyor.Yani demem o ki çevrenizdeki "Hayır"cılara güvenip gaza gelmeyin,sandıktan %60 gibi "EVET" çıkacak.Yani susuyorsak cahilliğimizden değil nezaketimizdendir....
    Bencede senin söyledıklerının tam tersi
    biraz tv lere gazetelere baksan anlarsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Güzel kardeşim biz düşman değilizki...Aynı ailede bile farklı partilere gönül verenler var, 2 kız kardeş biri başı kapalı, biri başı açık sorun yok aramızda yani...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Diyelimki ben reis olayım...Cemal Reis Yakıştı beaa... Mahallemde fakirlere yardım eden ben, gençlere spor, burs veren ben, mahalleye saglık ocagı, okul, cami yaptıran ben, çocukları sünnet ettiren ben..çok iyi melek gibi adamım dimi...ve bir gün bu reis gitti mahalleden bir kadının namusunu kirletti, hala o reis iyimidir, omuzlarda taşınırmı bu vicdani bir soru cevabını herkes kendi içinde verecek..insanları bide böyle degerlendirin bakalım...Hatasız kul olmaz, suç işleme özgürlüğü vardırda diyebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Bencede senin söyledıklerının tam tersi
    biraz tv lere gazetelere baksan anlarsın
    TVlerde dediğiniz olabilir ama soyal alanda aynen benim dediğim gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    TVlerde dediğiniz olabilir ama soyal alanda aynen benim dediğim gibi
    Yok canım.. Evet diyecek kişiler, sırf eleştirilmemek için "HAYIR diyoruz" diyecek kadar iki yüzlü değildir.

Değildir değil mi.. ??

Sayfa 77/774 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •