Sayfa 770/1000 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Euroleague’de Zalgris Kaunas , Real Madrid’i deplasmanda 93-86 yenerek son 8 macinda 7 galibiyet alarak Fenerbahçe Beko ile eşleşmiş oldu .

Cuma günkü maclara gerek kalmadan Playoff eşleşmeleri belli oldu .

Fenerbahçe Beko - Zalgris Kaunas
    CSKA - Baskonia
    Real Madrid - Panathinaikos
    Anadolu Efes - Barcelona

Bu eşleşmelerle Final Four eşleşmeleride belli olmuş oldu

Final Four yari finalinde ;

Fenerbahçe Beko - Zalgris Kaunas serisinin Galibiyle Anadolu Efes - Barcelona serisinin Galibi

CSKA - Baskonia serisinin Galibi Real Madrid - Panathinaikos serisinin Galibiyle karşı karşıya gelecek .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Netflix Mayıs ayında zam yapacagını açıkladı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Torrent ‘den indirmeler çok tehlikeli aslında .. Sağlam bir korumanız olsa bile riskli .Aman dikkat PC yada laptop’un kamerasının önüne birsey koyun sonra sizi çekip yayınlamasınlar Şaka bir yana internet şubesi gibi önemli kullanımlarınızda mutlaka sanal klavye kullanın dogrudan kendi klavyenizle şifreniz gibi önemli bilgilerinizi doğrudan girmeyin
    Bundan sonra PC'nin basina gecince, donumu çıkartayım bari, rahat rahat ceksinler!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bundan sonra PC'nin basina gecince, donumu çıkartayım bari, rahat rahat ceksinler!
    Manşetlere çıkan Reha Gaya , donsuz internette düşse ne olacak ? Internet düşünsün bu durumu

Ahmetg Guest
    Oglumun yasi uysa bu kizi alirdim

muhtesem bir sey

https://www.facebook.com/15281886406...3544672407849/

Ahmetg Guest
    Sayın cumhurbaşkanı bana çok şey kattılar. Bunu inkar edemem. Misal, ne zaman televizyona çıksalar, kapatıp, kitap okuyorum.

- Fatih Mehmet Maçoğlu

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Budur........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Sayfa 770/1000 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri