Sayfa 770/1312 İlkİlk ... 2706707207607687697707717727808208701270 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Önce satılık ilan ile satış bedelini karşılaştıracağız ve ceza vereceğiz diye ev sahiplerine sapladılar Fiyatlar zerre düşmedi

Sonra Kiralara %25 sınırı koyacağız diye atom bombası patlattılar ama satılık ev fiyatlarında yine zerre düşüş yaşanmadı

Sonra yetmedi 250 bin yetmedi 500 bin konut yapacağız dediler CIKSSS... yine fiyatları düşüremediler.
    Yetmedi 1 milyon arsa vereceğiz dediler... Fiyatlar düşmüyor.

Bu sürede piyasayı düşüremediler ama beklentiyle fiyatları yatayda tutmayı başardılar. Zaten motorun biraz hararetini düşürmesi gerekiyordu bir sonraki ralliye hazırlık için. Bu süreyi değerlendirebilenler değerlendirdi değerlendiremeyen yine arkasından baka kalacaklar... BENCE...

----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Önce satılık ilan ile satış bedelini karşılaştıracağız ve ceza vereceğiz diye ev sahiplerine sapladılar Fiyatlar zerre değişmedi

Sonra Kiralara %25 sınırı koyacağız diye atom bombası patlattılar ama satılık ev fiyatlarında yine zerre düşüş yaşanmadı

Sonra yetmedi 250 bin yetmedi 500 bin konut yapacağız dediler CIKSSS... yine fiyatları düşüremediler.
    Yetmedi 1 milyon arsa vereceğiz dediler... Fiyatlar düşmüyor.

Bu sürede piyasayı düşüremediler ama beklentiyle fiyatları yatayda tutmayı başardılar. Zaten motorun biraz hararetini düşürmesi gerekiyordu bir sonraki ralliye hazırlık için. Bu süreyi değerlendirebilenler değerlendirdi değerlendiremeyen yine arkasından baka kalacaklar... BENCE...

----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    --çıkamayan hisse düşer....evler de düşecek... mesela ben yüzde 20 fiyat indirimi yaptım...gene alan yok...

--satıp almayı düşündüğüm hisseler yüzde 50 gitti...

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --çıkamayan hisse düşer....evler de düşecek... mesela ben yüzde 20 fiyat indirimi yaptım...gene alan yok...
    Siz de hayal görenlerdensiniz. Hem ev satıyorsunuz hem de ev fiyatlarının düşmesi için algı kasıyorsunuz. Yersek. tabi...

Size de tavsiyem kendinizi paralamayın şu topicte 3 beş kişiyiz zaten...

Hisse ile konut fiyatlarının aynı olduğunu zannedenlere normalde cevap bile yazmam abesle iştigal aslında....
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Siz de hayal görenlerdensiniz. Hem ev satıyorsunuz hem de ev fiyatlarının düşmesi için algı kasıyorsunuz. Yersek. tabi... Size de tavsiyem kendinizi paralamayın.
    Hisse ile konut fiyatlarının aynı olduğunu zannedenlere normalde cevap bile yazmam abesle iştigal aslında....
    --ben gerçeği söyledim...haziranda bir ev sattım borsada yüzde 60 kazandırdı....3-5 ay sonra satıp ayni siteden iki ev alacağım (belki daha da ucuza)...kiracı 1700 lirada oturuyordu... iki evim olacak ve 10-12 bin arsandan iki kira geliri...böylece fazladan bir evim ve 20 bin lira kira artışım olacak...inşallah!

--şimdi baktım...lokasyonun metrekare fiyatı 24.200 den 23.8755 e düşmüş...

Varsa elinizde başka ev satın ki düşüş hızlansın 3 ev alır üstüylende bırsada yatırım yaparsınız. 3.600.000 merkezde 40 senelik daireyi satışa çıkardılar. Kiracıso serbeat muhasebeci büro yapmıştı daireyi. 3+1 geçen sene taş çatlasın 1,5 ya eder ya etmezdi. Kim verir 3.600.000 dedim sadece 1 hafta durdu afiş dairenin camında. Bu evler bitek ev fiyatlarının düşeceğini söyleyenlerin çevresinde mi düşüyor anlamak mümkün değil
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Varsa elinizde başka ev satın ki düşüş hızlansın 3 ev alır üstüylende bırsada yatırım yaparsınız. 3.600.000 merkezde 40 senelik daireyi satışa çıkardılar. Kiracıso serbeat muhasebeci büro yapmıştı daireyi. 3+1 geçen sene taş çatlasın 1,5 ya eder ya etmezdi. Kim verir 3.600.000 dedim sadece 1 hafta durdu afiş dairenin camında. Bu evler bitek ev fiyatlarının düşeceğini söyleyenlerin çevresinde mi düşüyor anlamak mümkün değil
    --kaç gün önce??

Dün satıldı.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çok normal zayen enflasyon %100 ve üzeri.

Kiracı ne kadardan duruyordu?

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 770/1312 İlkİlk ... 2706707207607687697707717727808208701270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •