Sayfa 770/884 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 7069 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Nasıl olduysa ilk defa aynı görüşteyiz seninle... Şu Sırbistan mevzusunu takip ediyorum, şayet oradan bir işaret gelmezse vasat bilançolara devam...Bana da uymaz...Dur bakalım, bilanço gelsin hele...
    İspanyadaki tesisin % 100 ü şirkete aitken Sırbistandaki tesisin % 55 i şirket üzerineydi. Aslında % 60 iken diğer ortaklarla karar verilip % 5 hisseleri satarak tesise yeni makine ve teçhizat alındı. Bu şirketin bir kötü huyu işler çok ağırdan ilerliyor. Yıllarca süren ortak arayışı-satışı hikayesi hala hafızalarda, bu hikaye bitti üzerine yine yıllardır devam eden hüsranla biten Norveç hikayesi.

Hissenin fiyatı 56 liralardan bugün 30 lara düştü. Tedavüldeki hisse sayısı 21 milyon sermaye 31 milyon. Şirketin piyasa değeri 1 milyar tl altında. F/K 11 lerde PD/DD 2 li seviyelerde. Şu an elde avuçta tutunacak hiçbir umut yok. Bir haber ya da gelişme lazım. Bilançolarla hiçbir yere varılacağı yok. Avrupa hatta ülkede resesyon varken inşaat ve otomotiv sektörü zor durumdayken ne satışlar artar ne kar artışı olur.

Başka bir şey lazım elle tutulur bir umut lazım. Belki şirketin satışı belki Avrupa merkezli büyük bir şirket tarafından satın alınması ya da 5. hatta 6. tesis-fabrika alımı-yatırımı...

Sezgilerle ya da duygusal bağ kurularak borsada yatırımcı olunamayacağını öğrendik ama sanki sis perdesi aralanıp bu şirkette çok acayip şeylerin olabilme ihtimali beni heyecanlandıran tek durum.
    Son düzenleme : Underground; 12-08-2024 saat: 01:14. Sebep: Rakam değişkliği

2. Sırbistan iştirakinin kalan %45'inin kimde olduğu, bu paylar ile mevcut yönetim arasında bir iliyet bağı olup olmadığını bilmiyorum. Açık konuşmayı severim, birileri sevmese de... Orada yapılan sermaye artışı ve yatırımlar ile bu bilgiyi, dövizdeki yükselişe rağmen aktif kârlılığında bir fark olmadığını bir araya getirdiğımde bazı kuşkularım olmadığını söylersem yalan olur...Geçende yazdığım gibi yine de belli bir süre vermeyi uygun buluyor ve bu konudaki görüşlerimi 6 aylık bilanço gelene kadar saklı tutuyorum...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Çok ciddi bir manipülasyon iddiası...Aman deyim, böyle şeyleri yazarken dikkatli olmak lazım...Bu arada madem konu açıldı, aşağıdaki KAP ile ilgili herhangi bir girişimi oldu mu bu "sayın" yönetimin ?...Ben görmedim...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1266251
    Çok haklısınız sayın hissedar benim naçizane düşüncelerim gönül böyle istiyor niyetim kesinlikle menipilasyon veya bu türde davranışlarda bulunmak değildir saygilarimla

4. Gene gelene geçene mali veriyor. Kesinlikle birseyler var, bilanço kotumu bakacağız. Kesinlikle ama kesinlikle 4 aydır bir gün bile yönü yukarı olumlu bir sinyal vermedi. Bu kadarida aşırı abartı olmaya başladı.

5. Entrikaları bırakın..
    Biriktirin..

6.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Gene gelene geçene mali veriyor. Kesinlikle birseyler var, bilanço kotumu bakacağız. Kesinlikle ama kesinlikle 4 aydır bir gün bile yönü yukarı olumlu bir sinyal vermedi. Bu kadarida aşırı abartı olmaya başladı.
    Farkında değil misiniz hep aynı kurumlar top çeviriyor bizim gordugumuzu yönetim gormuyormu saniyorsunuz kör olmuslar maymunları oynuyorlar kazanç kapısı bir aralar geri alım konusunda Suzan hanımın ısrarcı olduğunu söylemişti bundan daha berbat bir durum olurmu niye geri alım yapmıyorlar bir düşünmek lazım şimdi bizim aklımıza yönetimin bu durumdan fayda sağladığını söylersek hatamı yapmış sayılırız niye hiçbir açıklama yapmıyorlar iyi niyetleri nerede şayet bu durumdan yönetim nemalaniyorsa sürsün çıksın

7. Hala birikim yapın vs diye insanlar pohpohlanıyor. Gerçekten artık isim vermicem ama bu hisseyi pohpohlayanlarin para ile pohpohladigini düşünüyorum net olarak. Sosyal alemde çok örnekleri yayıldı kanıtlarıyla. Adamlar hisse isminin anıldığı 1 twite bile 5bintl veriyolar mal çıkmak için.

Hisse %50den fazla düşmüş hala bu hisse için iyi 1 cümle şey söyleyen kesinlikle bu cümlesinden gelir elde ediyordur . Berkosan artık bitmiştir. Herkese geçmiş olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Hala birikim yapın vs diye insanlar pohpohlanıyor. Gerçekten artık isim vermicem ama bu hisseyi pohpohlayanlarin para ile pohpohladigini düşünüyorum net olarak. Sosyal alemde çok örnekleri yayıldı kanıtlarıyla. Adamlar hisse isminin anıldığı 1 twite bile 5bintl veriyolar mal çıkmak için.

Hisse %50den fazla düşmüş hala bu hisse için iyi 1 cümle şey söyleyen kesinlikle bu cümlesinden gelir elde ediyordur . Berkosan artık bitmiştir. Herkese geçmiş olsun.
    Bu kadar karamsar olma gün doğmadan neler doğar ben bu tahtada neler gördüm neler bir şekilde hedefini bulur

Sayfa 770/884 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •