Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 772/874 ÝlkÝlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 6,169 - 6,176 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Saltuk Buðrahan Yazýyý Oku
    Kim ne derse desin demekle olmuyor bu iþler biz ciddi þeylerden bahsediyoruz birader kar açýklamasýnýn þimdiki düþük fiyatlý hisseye yansýmamasýnýn kime ne faydasý var belliki tepki çekmemek için þirketlerini kar açýklýyor gösteriyor ama maksat makyajlý görsellik yaratmak ama kanayan yara hala ayný durumda tedavi edilip problem ortadan kaldýrýlmamýþ hýrsýz iblis deðiþik bir senaryo ile çalmaya devam ediyor zarar ve kar açýklýyor ama hisseleri artý rakamlara taþýyacak bir hareket yok bilakis karda açýklasa deðer kaybediyor bu nasýl bir dolandýrýcýlýk çarkýdýr anlayamadým..Baþkent,senin bu ihlas þirketleri hisselerini uzun vadeli taþýdýðýna asla inanan biri deðilim ancak belki 0,50 krþ fiyatlardan almýþ beklemeye geçmiþ olabilirsin o yüzden tuzun kuru bizim gibi yüksek maliyetlerden mallanýp için yanmýyordur..
    Ben buraya yazdýðým günden bu yana elimdeki hisseler duruyor. Bunu sana yada buradaki kimseye kanýtlamak zorunda deðilim. Beni buradan tanýyan bir çok insan var onlarda ne zamandan beri hisse olduðunu iyi bilir çoðu ile de normal hayatta da tanýþtým. 8 sene muhasebe eðitimi aldým 28 yýldýr da borsadayým. Bilanço kalemlerini oturup tek tek inceledim hisse fiyatýna faydasý olur yada olmaz yine diyorum bilançosu güzel.
    Bilançoda olumsuz bir þey gören varsa o olumsuzluðun nerede olduðunu kalem kalem açýklayabilir.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

2. Sevgili baskent 7 degilmiydi o hala okuyonmu yoksa
    Soz meclisten disari aklima geldi paylasayim
    https://youtu.be/tizfMkyteMk
    Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir

3. Son etkinliklere bakarken Ýhlas'a rastladým aklýma eski anýlarým geldi.

Borsa da yatýrým yapmaya 1994 yýlýnda baþladým (hiç bulaþmasaydým iyiydi) o zamanlar PM isimli þirkette direk daðýtým servisinde çalýþýyorum, sigara veriyor anýnda parasýný tahsil ediyordum.

O yýllarda borsa da Ýhlas firtýnasý esiyor ihlas herkesin dilinde, sigara sattýðým mahalle bakkallarý ve küçük marketler hepsi ihlas holding alýyor, abi Marlboro sigaran bitmiþ diyorum aldýðým cevap bana ne kazandýrýyor ki % 5 mi? ben 1 günde ihlastan daha fazlasýný kazanýyorum diye cevap alýyordum.

O zamanlar bölünmüþ ve tekrar yükseliþe geçmiþti, 1 arkadaþým dedi ki Ýhlas altýn hisse olacak az bir þeyler al hisseleri getirt sen sakla demiþti, bende biriktirdiðim parayla 13.000 TL den 2.000 adet aracý kurumdan satýn aldým ve fiziki hisseyi saklamaya baþladým. Ben aldýktan sonra 15.000 yükseldi ama satmadým sonra 11.000 düþtü ve yaklaþýk 1,5 yýl orada kaldý ben de sinirlendim o fiyatlardan sattým ilk hissem olmasýna raðmen 1 daha almayacaðýma dair yeminler ettim.

Neyse 1 süre sonra Ýhlas tekrar yükselmeye baþladý galiba 65.000 TL seviyelerine kadar yükseldi ben kafamý duvarlara vuruyorum Mahalleli market ve bakkallarýn keyfi gýcýr, her akþam viskiler, yemekler, eðlenceler takýlmalar gýrla gidiyor.

Sonra hissede bir þeyler ters gitmeye baþladý, 65.000 TL den baþlayan düþüþ 2.000 TL kadar sürdü, o eðlenen akýl veren esnafta neþe kýrýntýsý kalmadý sanki kanlarý çekilmiþti, kimisi düþtükçe maliyet düþürdü sonra kimisind 500 bin lot kimisinde 1 milyon lot oldu o zamanlar için çok büyük rakamlardý, sonra kimisi marketini, evini kaybeden oldu, hatta intihar eden bile oldu.

Sýfýrlar atýldýktan sonra sanýrým hisse 0,18 veya 0.20 kuruþlarý gördü. Gördüðüm kadarýyla hala sürünüyor.

Ama çok ah aldýlar çok aile bunlarýn yüzünden büyük acýlar çekti.

Bu gördüklerim sayesinde bu tip hisselere bulaþmanýn ne kadar acý sonuçlarý olacaðýný o zamanlar gördüm, bir daha asla bulaþmamýþtým.
    "Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."

4.  Alýntý Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazýyý Oku
    Son etkinliklere bakarken Ýhlas'a rastladým aklýma eski anýlarým geldi.

Borsa da yatýrým yapmaya 1994 yýlýnda baþladým (hiç bulaþmasaydým iyiydi) o zamanlar PM isimli þirkette direk daðýtým servisinde çalýþýyorum, sigara veriyor anýnda parasýný tahsil ediyordum.

O yýllarda borsa da Ýhlas firtýnasý esiyor ihlas herkesin dilinde, sigara sattýðým mahalle bakkallarý ve küçük marketler hepsi ihlas holding alýyor, abi Marlboro sigaran bitmiþ diyorum aldýðým cevap bana ne kazandýrýyor ki % 5 mi? ben 1 günde ihlastan daha fazlasýný kazanýyorum diye cevap alýyordum.

O zamanlar bölünmüþ ve tekrar yükseliþe geçmiþti, 1 arkadaþým dedi ki Ýhlas altýn hisse olacak az bir þeyler al hisseleri getirt sen sakla demiþti, bende biriktirdiðim parayla 13.000 TL den 2.000 adet aracý kurumdan satýn aldým ve fiziki hisseyi saklamaya baþladým. Ben aldýktan sonra 15.000 yükseldi ama satmadým sonra 11.000 düþtü ve yaklaþýk 1,5 yýl orada kaldý ben de sinirlendim o fiyatlardan sattým ilk hissem olmasýna raðmen 1 daha almayacaðýma dair yeminler ettim.

Neyse 1 süre sonra Ýhlas tekrar yükselmeye baþladý galiba 65.000 TL seviyelerine kadar yükseldi ben kafamý duvarlara vuruyorum Mahalleli market ve bakkallarýn keyfi gýcýr, her akþam viskiler, yemekler, eðlenceler takýlmalar gýrla gidiyor.

Sonra hissede bir þeyler ters gitmeye baþladý, 65.000 TL den baþlayan düþüþ 2.000 TL kadar sürdü, o eðlenen akýl veren esnafta neþe kýrýntýsý kalmadý sanki kanlarý çekilmiþti, kimisi düþtükçe maliyet düþürdü sonra kimisind 500 bin lot kimisinde 1 milyon lot oldu o zamanlar için çok büyük rakamlardý, sonra kimisi marketini, evini kaybeden oldu, hatta intihar eden bile oldu.

Sýfýrlar atýldýktan sonra sanýrým hisse 0,18 veya 0.20 kuruþlarý gördü. Gördüðüm kadarýyla hala sürünüyor.

Ama çok ah aldýlar çok aile bunlarýn yüzünden büyük acýlar çekti.

Bu gördüklerim sayesinde bu tip hisselere bulaþmanýn ne kadar acý sonuçlarý olacaðýný o zamanlar gördüm, bir daha asla bulaþmamýþtým.
    Tahtasý kapanmýþtý.Orayý atladýn.Sonra tekrar 1/5 civarý fiyatýna tekrar açýlmýþtý.O gündür bu gündür bunlara (bi dur bakalým sen ne
    yapýyorsun)diyen ne devlet ne mafya ne tarika,cemaat olmadý.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

5.  Alýntý Originally Posted by vedayt Yazýyý Oku
    Tahtasý kapanmýþtý.Orayý atladýn.Sonra tekrar 1/5 civarý fiyatýna tekrar açýlmýþtý.O gündür bu gündür bunlara (bi dur bakalým sen ne
    yapýyorsun)diyen ne devlet ne mafya ne tarika,cemaat olmadý.
    Ondan sonrasýný çok takip edememiþtim, sadece insanlara verdiði zararlar beni çok etkilemiþti.
    "Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."

Bilançoda benim gördüðüm bir olumsuzluk kýsa vadeli yükümlülükleri 1 Milyar TL artmýþ. Buna karþýlýk uzun vadeli yükümlülükleri ise 850 milyon TL azalmýþ. Bu durum þirketin kýsa süre içerisinde (1,63 Milyar lira) gibi yüklü ödemesi ve nakit sýkýþýklýðý yaþayacaðý anlamýna geliyor. Belki de bu adi iblisin buralara kadar satýþ yapmasýnýn sebebi budur.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Bilançoda benim gördüðüm bir olumsuzluk kýsa vadeli yükümlülükleri 1 Milyar TL artmýþ. Buna karþýlýk uzun vadeli yükümlülükleri ise 850 milyon TL azalmýþ. Bu durum þirketin kýsa süre içerisinde (1,63 Milyar lira) gibi yüklü ödemesi ve nakit sýkýþýklýðý yaþayacaðý anlamýna geliyor. Belki de bu adi iblisin buralara kadar satýþ yapmasýnýn sebebi budur.
    Bunun karþýlýðýnda kýsa vadeli ticari borçlarda 400 milyona yakýn artýþ var karþýlýðýnda da ticari alaclarda 300 milyon civarý artýþ var ve stoklarda artýþ var. Aktif pasif hesaplar karþýlaþtýðýnda pozitif durum daha aðýr basýyor. Ayrýca Kýsa vadeli yükümlülüklerdeki artýþýn 297 milyon civarý da ertelenmiþ gelirlerin uzun vadeden kýsa vadeye dönüþmesi var.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

8. Tipine,kýlýðýna,kýyafetine,mimiklerine,hal ,hareketine,tavýr ve davranýþlarýna bakýnca kiþiliði,karakteri,düþünceleri,fikirleri vb.az buçuk ön plana çýkýyor yani bir küçük þirketi iþletmeyecek kadar ahmak birisi gibi görünüyor ama gerçek olan þu bir o kadarda yerin altýndan gidiyor yerin altýndan giden iblis yerin üstündeki insan görünümlüye yön veriyor esas bu tiplerden korkmak lazým çünkü ortaya çýkan profil karda gezen izini belli etmeyen harami soyguncu küçük CO tiplemesi ibinesi vesselam..Ytd..Baþkent,benim anlatmak istediðim baþka bir þey zaten senden hesap soran yok niye trip yapýyorsun anlamadým..

Sayfa 772/874 ÝlkÝlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •