Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Yaa
    Çok güzel şeyler yazmış da.
    Hepsini okuyamadım.
    Stresten.
    Koç abey dow 27700 nezaman gidecekti stres yapmana gerek yok nasıl olsa yukarda 27700 var demiştinya ısrarla

2. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Üşenmedim bende okudum
    haklı demenize de şaşırdım dostum!
    tamam esprs**** pala deriz de, bırakın espri olarak kalsın
    yoksa sizde piyasaya inanmayanlardan olamazsınız.
    Sevgili dostum sizin hic başınıza geldimi seans salonunda bir hisse senedinde yüklü alım yaptıktan sonra telefonunuz çaldımı ve karşınızda ki adam aldığın malları 5 dakika içersinde vermezsen sen bilirsin diye tehdit edildinmi ve inatlaşmanın sonunda kağıdın dip oldumu ve tekrar aranıp bu son şansın deyip mallarını verdikten sonra kağıdının dipten tavan yaptığına şahit oldun mu ne piyasasından bahsediyorsun bizim piyasa tek bir elden yönetiliyor ve adına da pala diyoruz biz kyler olarak hepsi bu esen kal.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Günlerdir Arçelik diyen arkadaşı tebrik ediyorum. Güzel analiz.
    Benim aklıma yatmıştı ancak endeksin bulunduğu seviyeden dolayı almaya cesaret edemedim.
    Eyvallah dostum diğer hisselerde ve enstrümanlarda kazanman dileğimle esen kal.

5. Kuzu yapardı bu sloganları dow 30.000 gidecek 22.500 mi.
    2500 puanlık bir hareket alanı.
    grafı yarın paylaşırız .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Ooo dow vadeliler artıda 25 binde tam hayat trendinde kapanmış. Adamlar yüzde 10 düzeltme yaptı bizde tık yok. Arkadaşlarında dediği gibi açığa satış olmadığından düşmeyen borsamız oldu.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Sevgili dostum sizin hic başınıza geldimi seans salonunda bir hisse senedinde yüklü alım yaptıktan sonra telefonunuz çaldımı ve karşınızda ki adam aldığın malları 5 dakika içersinde vermezsen sen bilirsin diye tehdit edildinmi ve inatlaşmanın sonunda kağıdın dip oldumu ve tekrar aranıp bu son şansın deyip mallarını verdikten sonra kağıdının dipten tavan yaptığına şahit oldun mu ne piyasasından bahsediyorsun bizim piyasa tek bir elden yönetiliyor ve adına da pala diyoruz biz kyler olarak hepsi bu esen kal.
    Kartalım döktürmüşsün.
    Büyük oynayanlarda oluyordur böyle

8. CNY/TRY Kuru ile USD/TRY kurunu karşılaştırmak lazım, sanki kuru CNY ile eşitlediler

CNY/TRY 1 i geçer ise önemli bir sinyal olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •