Sayfa 772/1004 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Sabaha kadar daldırsin 17 de grafik bitti.
    Son kuruşu attın mı makinaya memetcim
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O zaman nas yoktu merkez 600 mü 400 mü puan artış yapmıştı
    Zaman değişti.
    Valla merkez olmayan doları satıyorsa o doları koymak zorunda. Yarın faizleri 5 e indirse bankalarda faiz 20 olacak yine de. Bi sabah kalkıp %40 -50 faiz dense piyasada kimse birşey kaybetmez. Tek kaybeden dolardakiler olur.
    Mb her müdahalede 1-2 milyon satarak tepelerden satıp yerine 10 dan geri koyunca döviz stoğunu bir anda 2 katına çıkarmış oluyor.birde faiz artırımı sırasında panikle satanları da ekleyince tam cümbüş olur.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Buraya hayatında hiç uğramamış kişiler, nolyoz yavvv... diye bu topige geliyorsa, dolar gayme daha çok su kaldırır.
    Borsada bir kural vardır çoşkuda sat kederde al diye...Çok coştuk diyebilir miyiz?

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Buraya hayatında hiç uğramamış kişiler, nolyoz yavvv... diye bu topige geliyorsa, dolar gayme daha çok su kaldırır.
    Burada bazı yazıların arkası ciddi yandaş tantanasi, esasen Cem Küçük versiyonları var , 3 yazısı eleştiri ama 1 yazıda herşeyi siliyor bu taktiksel hareketler nerede öğrenildi de bütün " çınarlara " sirayet etti anlamış değilim . Özel bir kurstan mi mezun olmuşlar nedir ? Ayrıca ortam değişse " biz demiştik zaten " cepte hazır tutuluyor.

2018 de ;

1-Qatar ile (para Kimin !!! ben bilmiyorum) swap yapıldı...
    2*Eşzamanlı faiz yükseltildi...

Şimdi Qatarda ki para sahibi abi para kalsın ama extra para isteme dedi...
    Bae gittik , onlarda benden sıcak çalışmaz , somut varlık bedavaya verirseniz alırım , siz teklifleri hazırlayın bakalım..Bütce 10 gayme..
    3-Suudlara gittiler suud görüşmemiz yanlış anlaşılır dedi...

AB-D şımarık elinde çakı ile kabadayılık yapanlara daha senin iyi günlerin diyor!!!!
    Rusya elimize s400 verip aldı dolarcıkları koydu kasasına ...Bir 2 güzel laf kapı gösterildi...Adamlar senden alacağını aldı...

Neyse çok şey var da si... edin evimde huzurluyum ...

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Abdullah çiftçiyi ben çok severim.Genelde iktidara direk laf etmez hatta savunur gibi konuşur.Neyse geçen bir videosunda faiz düşürme konusunda global sermayeye ters düştüğümüzü söyledi.Bu savaşı normalde kazanamıyacağımızı söyledi. reisin bildiği bir şey varsa bir yerde anlaşması yapılmış bir para varsa iş değişebilir dedi.Ama bu savaşı devam ettirirsek ve o para da yoksa ne olur derseniz dedi ,ne olacak afrikada da ülkeler var insanlar önlerine yaprak bağlayıp geziyorlar onlara da bir şey olmuyor dedi güldü.Yani subliminal bir mesaj var orda da neyse.Benzetmeye on dakika falan güldüm.Hayır kurtuluş savaşı veriyoruz falan diyoruz da işi bilen hükümete antipatisi olmayan bir analist bile olacağı diyor işte.Bağlarız yaprakları önümüze gezeriz diyor.
    Link varmı abi..

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sattım gitti 15.20.. olsa olsa %3 kaybım olur anlık fırlasa..

Geçen toplantıda %2 zararım olmuştu..
    merak ettim.. yerine koydunuz mu yoksa beklemece mi?

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    panikle satanları da ekleyince tam cümbüş olur.
    tek kaybeden dolardakiler filen olmaz..
    herkes kaybeder.
    kalan üretici de anahtarı bırakır..

84% arttı 3 yılda kgf ile g*tü hala toparlayamadık.
    100% ün etkisi de ocakta çıkar.
    bu hafta işçi çıkarmalar başlıyor... ocak başı gündem bu olacak.

atari oyunu gibi yönetilirse bu süreç...
    game over yazar ekranda.

Sayfa 772/1004 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •