Sayfa 772/1011 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Erdoğan'ın başkan, meclis dağılımında çoğunluğun Millet İttifakında olduğu senaryoya odaklanıyorum. Böyle bir senaryonun piyasa üzerinde etkisi nasıl olur? Güzel bir seçim olacak

Gümüş ons tahmin ettiğim gibi aşağı yönlü

3. İyi haftalar esnaflar

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın başkan, meclis dağılımında çoğunluğun Millet İttifakında olduğu senaryoya odaklanıyorum. Böyle bir senaryonun piyasa üzerinde etkisi nasıl olur? Güzel bir seçim olacak
    anası bellenir piyasanın
    bir halt olacağı yok.

5. Günaydın. Hayirli işler.
    Mevcut iktidarın hala şansının olması bir tek bana mı absürt geliyor?

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günaydın. Hayirli işler.
    Yok banada öle geliyor . Yani muhalefet bu şartlarda bile kazanamazsa Şahsen istifa beklerim YTD

mİLLETİN ENFLASYONDAN ANASI AĞLAMIŞ GÖÇMENDEN BIKMIŞ VB VB MİLLETİN SORUNU BELLİ
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günaydın. Hayirli işler.
    Şansı mansı yok. tüm ekran ve medya onlarda sürekli manipüle ediyorlar.%35 den yukarı oy alamazlar.

8.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın başkan, meclis dağılımında çoğunluğun Millet İttifakında olduğu senaryoya odaklanıyorum. Böyle bir senaryonun piyasa üzerinde etkisi nasıl olur? Güzel bir seçim olacak
    Şuanda kimse bir şey göremiyor sokak röportajlarında belli bir kesim tutulan mikrofona cvp vermiyor insanlarda korku çekince var ,
    bu seçim bir nevi REFERANDUM RTE ile tamam mı devam mı , parlemento karışık olur listelere bakılırsa her siyasi parti ona göre liste yapmış.Anayasa değiştirmek için çoğunluk bana göre zor.Seçimin süprizi sayı olarak üzerine koyacağını düşündüğüm TİP olur 7-10 arası millet vekil çıkarır diye düşünüyorum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 772/1011 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •