Muhtemelen maliye bakanlığına eş dost yerleşti yada yeterli kadrosu yok. Bir sürü dükkan var denetim yok. Eskiden fişsiz dükkandan müşteri çıkmasından korkanlar şimdi fatura fiş kesmeyi unuttu. Elin Suriyelisi bile kayıtdışı dükkan açıyor benim gördüğüm maliye diye bir sistem yok.
Şuan ki genç nesil için ailesinin durumu iyi olmayanlar iş para seçmeden çalışmak zorunda bunların çoğunluğu çalışır. Ailesinin durumu iyiyse 35 yaşına kadar zor çalışır. Muhtemelen durumu iyi olan arkadaşlar çocuklarının cebine yaşı geçse de harçlığı koyuyorlardır. Devir bu şekilde artık.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
BEN HER TÜRLÜ YIRTARIM..! DEDİ
K.A. emniyet ifadesinde ise Parti binasında Ali Demiray bana kadınlığının hakkını ver. Senin de ihtiyacın olur bazı şeylere. Kafanı dağıtmak istersen beni ara. Güzelsin benim hoşuma gidiyorsun. Fiziğin de güzel…’ dedi ifadelerini kullandı.
İfadesinde MHP li Demiray ın farklı zamanlarda fiziksel cinsel saldırısını sürdürdüğünü anlatan K.A. daha önce yaptığı açıklamada ise Demiray, bana bir şey olmaz. Ben her türlü yırtarım dedi. MHP İl Başkanı ile konuştum gereken neyse yapılacak dedi ama bir şey yapılmadı. Psikolojim bozuldu. Günlerdir evden çıkamıyorum. Çalışmadığım için kiramı ödeyemiyorum, geçinemiyorum demişti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
S.kilen g.tün davası olmaz derler, ben de dahil tüm emekliler s.kildi, olay bu.
Hakediyorlar zaten s.kilmeyi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri