Sayfa 773/1040 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Şimdi borsada bazen bir kağıt gözünüze takılır bilançoya satışlara rasyolarına bakarsınız.kagit bedavadır almaya başlarsınız spek bastikca başar.kagit gitmez.bilanco gelir olumlu haberler gelir ama kağıt gitmez de gitmez.altin gümüşte böyle kaçınılmaz hareket olana kadar beklenecek halen baskı devam ediyor.beklenecek çare yok.big short daki nörolog gibi her gün tahtaya zararını yazıyordu ama hesabını yapmıştı o hesabın sonucunu bekledi dünyanın parasını kazandı ve kazandırdı.

2. Syn HKM siz 2025 kadar altin ve gumusteyim borsalar pul olunca geri mal alirim dedinizde 2025 daha 4 sene var ben en gec bu sonbaharda global endekslerde ayı piyasasinin baslayacagini dusunuyorum.Bu balon o kadar sisermi bana garip geldi?!

Sn network borsalar bir ayda dibi bulmaz.baslangic elbet 2025 den önce olur.dibi illa bulacağım diye bir şey de yok.altindan gümüşten hatırı sayılır bir kârı aldıktan sonra göçmüş fiyatlardan borsadan seçer seçer alırım.2025 altin rallisinin sona yaklaştığı zamanlar olur. Borsada kelepir durumlar olursa illa altin demenin ne anlamı var borsa borsadır benim aslım borsacidır.aklimda belirledigim şirketler bile hemen hemen belli.

Yanı çıkan grafiği olan bir şeyden düşen grafiği olan bir şeye geçeceğim.satarken tavani alırken tabanı bulmam işin ideali.ama elbet ideal olanı becermem mümkün değil.yeterince karlı çıkalım yeter.

5. Şu dolar sabit kalsada onstan vursak ne guzel olacak kimseye bi zarari olmadan

6.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Syn HKM siz 2025 kadar altin ve gumusteyim borsalar pul olunca geri mal alirim dedinizde 2025 daha 4 sene var ben en gec bu sonbaharda global endekslerde ayı piyasasinin baslayacagini dusunuyorum.Bu balon o kadar sisermi bana garip geldi?!
    NASD**'i shortlamak icin 11binlere kadar zor bekledim. Oralardan baslayinca shortlamaya, ulan dedim aferim beklemisim. Bak 14bin oldu nerdeyse. Biraz alsat yaptimda zarar az. Yoksa ......yediydim valla.
    Yani neymis? Bu forumda altin diye yazanlarin, en basta ben, cogu zarardadir son bir yildir. Borsadan ciktim, bonolara gectim zarar. Shortlar zarar. Saka maka bi altindan kaybetmedim, dolar bazli bile. Ama firsat maliyeti demeyin, oturur aglarim. AMMA, sarikizinda zaman gelecek. Napalim, azar azar artirmaya devam.

7. Nazdaki sansurledi ya forum ))))

8. SDR'ye para diyoruz enflasyon değerini düşürüyor ama yine de Altın'a karşı on yılda 1 katdan fazla değer yitirmiyor..
    Venezuella Bolivarı, Altın'a karşı 1000 katdan çok değer yitiriyor, ona para diyemiyoruz..
    BTC, ne dünyadaki enflasyonu ne büyüme hızını takmıyor Altın'a karşı 1000 katdan çok değer kazanıyor.
    Bu böyle oldu diye para olur mu yoksa yalnızca çok değer kazanmış bir 'şey' mi olur?

Sayfa 773/1040 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •