Bazý CHP lilerin kafasý yeni ýþýklanýyor ! 12 eylül nedeniyle toptan asker düþmaný olanlar ( oysa emir komuta düzeninde sadece emri verenler suçludur ) , tepe yönetimi ele geçirince artýk '' benim ordum, benim askerim '' demeye baþlýyor. Bu söylem çok tehlikelidir. Doðrusu - Devletin , milletin ordusu, milletin askeri- dir.
Erzurumda ki meczup verem tedavisi baþlý kalmasýn diye ( cezaevinde tedavi devam edilemiyor mu ) tahliye edilirken vatan için ömrünü adayan ama siyasilerin dediðini yapmayarak ( kanun dýþý istekleri ) sözde suç iþleyen askerler elbette kanser, verem, demans vb. olabilir ve hiç bir mahsuru yoktur. Maksat zaten görevdekilere gözdaðýdýr.
Bu insanlar tek tek evlerinden alýnýrken, çoluk çocuklarý bile medyada çarþaf çarþaf deþifre edilirken hiç kimse sahip çýkmadý. Sonra baþý sýkýþan askerden medet umuyor. Boþuna '' susma sustukça sýra sana gelecek '' demediler. Ýlk Sarý inek verilmeyecekti.....
neyse bu iþler bizleri çok aþtý. Mutlaka bizim bilmediðimiz ve bilemeyeceðimiz çok daha derin mevzular vardýr. Bizler figuranýz.

Yer Ýmleri