Sayfa 774/1011 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    off road başladı mı

2. Ralli bekliyormusun diye soruluyor
    benim açımdan dünyada bu kavram değişti yani ne zaman ralli ne zaman çöküş olacağı bilinemez durumda ben artık olaya ZAMANLAMA olarak bakıyorum iki yöne .Önümüzdeki dönem için seneryom sadece hükümetin değişimi üzerine kurulacak bir seneryo mevcut yoksa RTE ben ekonomistim diyor Mehmet şimşek gelse ne olur önümüzdeki dönem bilanço dönemi iyi beklediğim tahtalarda hareket ediyorum bademlerde içerden bilgisi dahilinde onlarda böyle hareket ettiğini düşünüyorum kredili malda çok kişi olduğunu düşünmüyorum, belli tahtalar üzerinde oyun döner bu bilanço dönemi , eğer anketlerde önümüzdeki günlerde muhalefet adına netlik kazanırsa 7-10 günlük yukarı bir hızlı yabancı makina hareketleri olabilir , yeni zirve beklemiyorum düşüncem bu yönde .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    KKM mevduatı 1.7 trilyon, kur 26 oldu diyelim, devletin ödemek zırunda olduğu kur farkı zararı 620 milyar TL, kur 30 olursa 1 trilyon kur farkı.. sonra KKM iptal edilecekmiş, orda yatan yaklaşık 90 milyar doların hemen hemen tamamı dolar talep edecek, nerden bulucan o 90 milyarı ?? faizi 50 yaparsan 10-20 milyarı çözülür belki, imf ve londra diyelim ki karşıladı bu dolar eksiğini, senden hiç bi şey istemeyecek mi ? ne isteyecekleri belli, senden rusyaya düşmanlık etmeni isteyecekler- yaptırım uygula, rus turist alma, rus doğalgazı rus mazotu hiç alma, rusyaya bi şey satma vs avrupa ne yapıyosa aynını.. bu arada petrol fiyatlarının düşmeyeceği belli oldu, ama enerji ithalat faturası bu sefer 90 milyar dolarla sınırlı kalmaz, ucuz rus gazı ucuz rus mazotu denklem dışı kalırsa işler değişir

malı çoktan satmış, x3 yapan ralliyi kenarda seyretmiş olan londra, şimdi rapor üstüne rapor yağdırıyo- gelirlermiş hisse almaya tahvil almaya ama hele getirecekleri dolarları 25-30 bozdurabilirlerse öyle gelirlermiş, beyzade 30 TL doları bozduracak, sonra yüzde 50 TL faizli alacak .. nerde lan bu bolluk ? yağma hasanın böreği mi ?? zahmet edip hiç gelmesinler, biz böyle iyiydik
    Bu ortamı yaratana söyleyeceksin bunları,,, önümüzdeki acı reçetenin tek sorumlusu var,,, .ok gibi para basmanın, bedavaya para dağıtmanın, populizmin bir bedeli olacak elbet...

Yenilen hurmaların tırmaladığı zaman da olacak elbet...

Son iki senede kümülatif olarak yaratılan tüm dengesizlikler, kısa sürede düzeltilmek isteniyorsa kümülatif bir acı reçeteyle düzeltilebilir ancak... Bu da bana kalırsa daha radikal kararları gerektirir...

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Paragöz abinin meşhur ptesi formansyon çalışması neydi.
    Her Ptesi mutlaka fışkırttırır derdi kismet
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
    Yine bir ptesi sabahı ve yine fışkırttırmalı bir gün, cuma akşam pazarında lönk giren yine ihya olmuş paragöz abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    zined bizim araba bugun otobanda 208 km yaklaşır
    Sürtünmesiz alanda.
    Az kişiyiz arabanın içinde o yüzden de devam diye düşünüyorum.
    Hedeflerimiz benzer.
    Bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bozkurt abey palaya Pazartesi demeyin azgın boğa oluyo Viop %1.5 artı
    daha gider mi üstad ? belki biraz gevşer diye sattım çoğunu açılışta yükselince, son 3 gündür ıstırap çektirdiler, kredili beklemek zor, longları da verdim, bira gevşesin diye bekliycem

gerçi ne zaman böyle aşağı esnese diye beklesem, pala hep yukarı yukarı gider, hazır bu herifi malsız yakaladım diye coştur coştur sürer.. taaa ki, beni tekrar içeri alana kadar, o saniye durdurur piyasayı

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
    Yine bir ptesi sabahı ve yine fışkırttırmalı bir gün, cuma akşam pazarında lönk giren yine ihya olmuş paragöz abi
    bugün u100 5000 i kıracak gibi

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dediğine katılıyorum.....borsanın asla dibi yok....ortam bir anda değişirse heleki iktidar değişirşe borsa yeni bir döneme girer.....eski oyuncular yeni dönemde rahat hareket edemeyecek.....K.oğlu piyasalarada çok yabancı....çok sorun yaşanır o gelirse.....
    Ekibindeki elemanlar piyasaya fazlasıyla aşina, kendisini bilmem... İttifaktaki diğer partilerde de çok sayıda liyakatli, ekonomi bilen adam var... Heterodoks ve epistemolojik kopuş temsilcisi değiller tabii ki...

Çarşı herşeye karşı cenahından olmayan biri olarak belirteyim.

Sayfa 774/1011 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •