Sayfa 775/1001 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kamu görevlileri için hesabın da altın dolar tutanlara baskı da gelir böyle giderse
    inşallah gelir; hepsi kasalara çeker paraları...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    En azından dış minnaklardan vaz geçmişler. Bu da olumlu bir gelişme.

3.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bizde dış minnakların günahına girdik boşuna, demek iç minnaklar kamçılıyormuş şeyi, birde üçlü çete kurup karteli oluşturmuşlar
    Reis çöker Bunnarın tepesine
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kamu görevlileri için hesabın da altın dolar tutanlara baskı da gelir böyle giderse
    Kamu görevlilerinin yüzde 80 i ay sonunu zor getiriyor hocam. Çok küçük bir kısımdır geçmişte birikim yapabilen vs. İstisnai memurluklar ve anadan babadan birşey kalanlar hariç.

5. Seçime Ağustos gibi gideriz sanki o güne kadar dayanırsa turizm sayesinde Benjamin düşer hububat hasati var enflasyon düşer Bu gazla seçime gider.

6. Seyid Nebati : Açtığım her mağazada beş kişi istihdam ediyorum. Net 550 YTL maaş verdiğim her çalışan, toplamda bana bin dolara maloluyor. Ama ben üretimimi fason yaptırdığım için teşviklerden yararlanamıyorum. İhracatı teşvik edecek uygulamalar olması gerekli. Yurtdışında temsilcilik açıyorum, ama üretici olmadığım için teşvikten yararlanamıyorum. Tutturmuşlar üretim. Ben gidip Çin'de de üretebilirim. İstihdam sadece üretimde değil, hizmet sektöründe de olabilir.

Seyid Nebati: Çin'le rekabet mümkün değil. İşçi fabrikada yatıp kalkıyor, maliyeti toplam 60 dolar civarında. İtalyanlarla beraber ürünlerimizin bir kısmını ileride Çin'de üretmeyi düşünüyoruz. Pekin'de B&G Store açmak, hatta Versace'nin yaptığı gibi Çin'den 5 dolara alıp 150 dolara satmak gibi hayallerim var.

Nureddin Nebati: 2001 krizinde çok büyük şekilde zarar ettik ama krizde büyüyen ender firmalardan biri olduk. Belki de o kriz olmasaydı, bizim mağazacılığa girme şansımız olmayacaktı.

https://www.yenisafak.com/ekonomi/ur...uyuyor-2749184

geçmişte dış mikrah yok muydu.. ama geçiş hükümetler bu ilkel zihniyet gibi ağlamadı.. işlerini yaptılar.. bunlar ise her gün ağlamaktan abuk gerekçeler yalanlar uydurmaktan işlerini yapmıyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kamu görevlilerinin yüzde 80 i ay sonunu zor getiriyor hocam. Çok küçük bir kısımdır geçmişte birikim yapabilen vs. İstisnai memurluklar ve anadan babadan birşey kalanlar hariç.
    Abi çift maaşlılar Dr lar da vardır az önce görüştüm 140 gram altıni var arkadaşımın bu sağlıkta en düşük maaşı alan biri hanımı da özelde çalışıyor.

Sayfa 775/1001 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •