Sayfa 775/1005 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Adam yardım mardım yapmam diyor sizr ne? Kendi fikri, saygı duyacaksınız... Bende yardımlarla ayakta tutulan halk yerine yardıma muhtacı olmayan bir halk için sadaka kültürüne karşıyım... İnsan çalışkan, üretken ve onurlu olmalı...

Akboylar da ne onur ne gurur var, bir baklava dağıtılıyor birbirini eziyor millet... Ortadoğu klasik...

Bu saatten sonra herkes kendi bacağından asılır gibime geliyor...

Sindoma ve Akçay ı da bu konuda fikren destekliyorum...
    Ben de imzamı atarım, biz burda üç aydır müzik dinlemeye bile yeri geldi utandık, adamlar konvoy yapıp halay çekti. Yardım konusuna gelince, yardımı allah rızası için yani cennet için bile yaparsan menfaate girer. O yardım değil alışveriş olur. Yardım gerçekten karşı tarafın ihtiyacını karşılamak için, insan olduğun için yapılır. Kimse de karışamaz. Sağ elin verdiğini sol bile bilmeyecek.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İŞCTR yi anladık..Gerekçeleri malum da AKBNKın suçu ne?

30 mil. tabanda bekliyor.

En ucuz banka ve SABANCININ ,hükümetle bir problemi de yok..
    isc tamam ykbnk ta tamamda akbankı anlıyamadım...

fatmagülün sucu ne olayına döndü...

20 liradan 15 liraya caktılar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bozkurt üstat güzel söz
    seçimden önceki-son cuma günü- banklarda yüklü şort açıldıysa banka hisselerinde henüz düşüş başlamamış bile olabilir, dikkat et, çarpılma derim
    Bankalarda Seçim öncesi açılan yüklü şortların çoğunluğu kapanmıştır die düşünüyorum. Belki yarın son bi tabanı olursa olur olmazsa yabcak bişii yok, nasip
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    muhalefeti TRT ye çıkarmadılar ne anlatıyor bunlar bize ,
    bütün kanallar iktidarın mitinglerini verdi , muhalefete hak bile tanımadı.
    HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR†(HZ. MUHAMMED S.A.V.)
    bende gördüklerini söylemeyeni Allaha havale ediyorum ..
    bakalım hangi iktidar hangi muhalefet kurtaracak.
    Sinan a yapılanın binde biri yapılmadı chp ye, adam 0 dan %5 üstü oy aldı, belediyesiz devlet yardımsız, mitingsiz. Sürekli başkalarını suçlamaktan vazgeçin. Bu kafayla 2. Turda chp nin alacağı oy %38 i geçmez, sinan desteklese bile.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Yapılan yardımın dillendirilmesi hele başa kakılması çok ilkel. Bir daha yapmazsın olur biter. Ama yardım vs üzerinde seçimin hıncını almak ne bileyim, elma armut mukayesesi gibi.
    Another day in paradise

Adam madem iktidardan memnunsunuz, yani ekonomik vs. her türlü o zaman yardıma da ihtiyacınız yok varsa bile artık banane diyor. Yanlış mıyım sn. Sindoma? Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz?

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yapılan yardımın dillendirilmesi hele başa kakılması çok ilkel. Bir daha yapmazsın olur biter. Ama yardım vs üzerinde seçimin hıncını almak ne bileyim, elma armut mukayesesi gibi.
    yazılanlardan bunu mu anladın vay be
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

zanum evladum, batı antalya'dan bildiriyorum. söyleyeceklerim, burdur, ısparta, denizli, aydın, neyse uzatmayayım, bir tek belki kırıkkale hariç, tüm türkiye'yi kapsayan gerçekler.

rant, maaşla geçinen, mal mülk sahibi olmayan kesimin canına okudu, fakat türkiye'de babadan-dededen tarla, ev, bağ evi kalan çok büyük bir köylü, kasabalı kesim var (bir de şehirli tuzu kurular var. maltepe, kartal, ümraniye, ataşehir, pendik gibi varoşların akepe rantı sayesinde... buna hiç girmiyorum). bunlar 15-20 yıl önce götüne don alamazken, şimdi para içinde yüzüyor. turistik hiçbir olayı olmayan yaşadığım yerde tarlanın dönümü 1,5 milyon, kümesten hallice sıfır daireler 3,5 - 4 milyon olmuş durumda. köylü ve kasabalı bu durum karşısında titreyip zevkten boşalıyor. en kötüsünün 10, sokakta haline acayip para uzatacağınız tiplerin 30-40 dönüm arsası var.

bir kesim satıp yiyor. bir başkası tarlayı, serayı suriyelilere işlettirip 5 kuruş vergi, sgk ödemeden tıkır tıkır para kazanıyor. bunların çocukları açmış birer galeri, 500 bine aldığı arabayı bir ay sonra 700'den çakıyor. millet kütür kütür para kazanıyor.

neyse, traşı keseyim. hiç kimsenin ölüp bittiği falan yok. keyifler gayet yerinde, hatta hiç olmadığı kadar iyi.

krizin kralı bile olsa, bu kesim kira ödemiyor, temel gıdasını kendi imkanlarıyla karşılayacak durumda ve emin olun yeterince birikim sahipleri.

bir de bakmayın, azımsanmayacak kadar büyük bir kesim toki'lerden nasiplendi. 2-3 yıl önce 20 bin peşinat yatırıp + iki tane 1500 lira taksit ödeyen, 800-900 binden devretti o daireleri. peşin ödeme indirimi şu bu derken 300-400'e mal edilen daireler 1 milyon 800 - 2 buçuk milyondan alıcı bekliyor.

bu tip mecralarda takılmak, trollere laf yetiştirmek, insanın kafasında gerçeklerden kopuk alternatif bir dünya yaratmasına, kendini içine hapsetmesine, sinir-stres sahibi olmasına neden oluyor. bir iki ay önce siyaset içerikli entry girmemeye karar verdim, başlarda biraz zorlandım, şimdi okumayı bile bıraktım, size de aynısını tavsiye ederim.
    ekşi sözlükte yazmış. olayın bir de öbür tarafı var. adam haklı ve objektif.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 775/1005 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •